Home / Stil / Hur man stylar khaki jeans
Hur man stylar khaki jeans

Hur man stylar khaki jeans

Både jeans och khakis är bland de mest populära klädesplaggen. Ni kan båda enkelt hamna på topp 20-listan om en sådan finns. Idag ska jag prata om khakijeanen, något som sitter mellan jeans och khakibyxor, som tar fram det bästa av två världar. Vad är khaki jean egentligen? Jag skulle beskriva den som en tunnare och mindre hård version av denim som är otvättad och oftast kommer i form av typiska khakibyxfärger som olivgrönt och elfenben. För att bättre visa dig vad de är och hur du stylar dem, ska jag visa dig några av de bästa idéerna för khaki-denimkläder jag har samlat på mig. Låt oss ta en titt.

Svart button down skjorta och gröna skinny jeans

svart button down skjorta och gröna skinny jeans
källa

Låt oss börja den här listan med en enkel och elegant affärsdräkt. För att skapa denna look kan du bära en svart skjorta med knappar och kombinera den med oliviga skinny-jeans. Ett par svarta spetsiga klackar och en brun crossbody-väska i läder är de perfekta komplementen till denna look.

Vit button down skjorta och gröna skinny jeans


källa

Här är en annan affärsoutfit som ser lättare och mer uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med smala gröna kakijeans. Bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att se både elegant och damlik ut.

Vit knuten t-shirt med Skêpe Skinny Khaki Jeans

vit knuten t-shirt med crepe skinny khaki jeans
källa

Det här är en väldigt enkel outfit som är perfekt för ett mycket avslappnat häng, eller så kan du också bära den om du bara vill shoppa och sånt. Du kan helt enkelt bära en vit oversized knuten t-shirt med crepe skinny jeans. Bär nakna och svarta sandaler för att fullända din look.

Grå t-shirt med gröna skinny jeans och rosa klackar

grå t-shirt med gröna skinny jeans och rosa klackar
källa

Här är ytterligare en streetoutfit. Det är ett väldigt unikt utseende som kombinerar några avslappnade plagg med några klädsamma. För detaljer bär en grå t-shirt med gröna khaki skinny jeans. Kombinera dem med klackar med öppen tå med rosa fotledsband och en quiltad handväska i rosa läder för att lägga till en sofistikerad touch till den eleganta looken.

Vit armbågslappskjorta med knäppning med gröna kakijeans

vit armbågslappad skjorta med knäppning med gröna khaki jeans
källa

För att uppnå en enkel och elegant look är det ett bra alternativ att bära en vit skjorta och skinny jeans. Men den här gången, istället för dina typiska blå skinny jeans, bär gröna khaki jeans och ett svart bälte istället. Kombinera dem med svarta sandaler och en svart quiltad handväska i läder för en mer sofistikerad look.

Bär den med en svart scoop-neck väst och skinnjacka

svart västtopp med scoop urringning och skinnjacka
källa

För en mörkare och mer seriös look, bär en svart scoop-neck bodycon väst topp och en svart skinnjacka. Kombinera dem med gröna skinny jeans. För att se snyggare ut kan du bära ett par svarta stövlar i mocka för att fullända outfiten.

Gröna khaki jeans med en oversized rouge tröja och en blå jeansjacka

gröna khaki jeans med en oversized rouge tröja och en blå jeansjacka
källa

Denna outfit är en väldigt, väldigt unik outfit. Bär en rodnadsrosa oversized stickad tröja och en blå jeansjacka till toppen. Observera att jeansjackan har en speciell design. Den kommer med de coola fuskpälsärmarna som gör denna outfit super iögonfallande. Bär dessa plagg med gröna khakijeans och svarta läderstövlar för att komplettera din outfit med stil.

Bär den med en vit chiffong t-shirt och en svart kavaj

vit chiffong t-shirt och svart kavaj
källa

Här är en chic och anständig affärsdräkt. Bär en vit chiffong-t-shirt med en svart kavaj för denna outfit. Kombinera dem med gröna khaki jeans med raka ben och svarta sandaler med axelband. Komplettera looken med en handväska i svart läder.

Vit oversized t-shirt med gröna rivna khaki jeans

vit oversized t-shirt med gröna rivna khaki jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och cool outfit designad speciellt för dig som jobbar i de kreativa industrierna och inte behöver följa en strikt klädkod. För att skulptera den här looken, bär helt enkelt en vit oversized t-shirt med gröna rivna khaki boyfriend-jeans. Bär vita sneakers och en stor läderväska för en snygg finish.

Ivory khaki jeans med vit skjorta och marinblå kavaj

Ivory khaki jeans med vit skjorta och marinblå kavaj
källa

För att se chic och diskret ut på samma gång, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en vit button down skjorta och en marinblå kavaj för toppen. Kombinera dem med krämfärgade khaki skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att fullborda denna enkla och rena look.

Grå västtopp med svart kavaj och jeans i elfenben

grå västtopp med svart kavaj och jeans i elfenben
källa

Här är en snygg och avslappnad outfit som du kan bära vardagligt såväl som till jobbet. För att uppnå denna look, bär en grå väst bodycon topp med en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med krämfärgade khaki skinny-jeans och läderstövlar i träkol för ett snyggt och uppfriskande sätt att komplettera din outfit.

Gröna skinny jeans med svart knapp framtill

Gröna skinny jeans i khaki med en svart tröja med knappar
källa

Detta är en väldigt mysig outfit som främst använder mörka färger för att se diskret ut. Till toppen kan du ha en svart tröja som har några knappar upptill. Kombinera tröjan med gröna skinny jeans och ett brunt, brett läderbälte. Komplettera din look med ankelboots i svart mocka.

Blå jeansskjorta med gröna jeans

blå jeansskjorta med gröna jeans
källa

För att se chic och stilig ut kan du bära en blå jeansskjorta överst. Kombinera den med gröna skinny jeans och bruna sandaler med remmar för en snygg och uppfriskande touch. Du kan också bära en handväska i svart läder för att se ännu smartare ut.

Bär den med en vit blus och en kamellängd kofta

vit blus och lång kofta med kamel
källa

Detta är en unik och något sofistikerad street outfit. För att skapa denna look kan du bära en vit blus med en kamellängd kofta och en leopardmönstrad fuskpälsscarf överst. Kombinera dem med gröna khaki skinny jeans och röda plattor för att komplettera denna unika outfit.

Vit ärmlös cardigan i spets med gröna khaki jeans

ärmlös cardigan i vit spets med gröna khaki jeans
källa

För att skapa en mysig och damliknande look kan du bära en vit ärmlös kofta överst. Kombinera den med olivgröna khaki skinny jeans med muddar. Bär sandaler med nakna klack för att se mer elegant och uppfriskande ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med khaki-denimoutfits som jag delade med dig ovan. För dig som redan tycker om att bära jeans bör khaki-jeansen vara något du kommer att trivas med och de kan även hjälpa dig att spela lite outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*