Home / Stil / Hur man stylar khakibyxor
Hur man stylar khakibyxor

Hur man stylar khakibyxor

För er som behöver klä er semi-formellt på jobbet kan alla dessa svarta chinos och svarta pennkjolar vara tråkiga. Idag vill jag föreslå dig ett alternativ som får dig att se lite mindre seriös ut men ändå tillräckligt elegant. Det jag skulle vilja presentera för er är de khaki dressbyxorna som sitter mellan de svarta dressbyxorna och skinny jeansen. För att vara ärlig så är de inte lika lätta att styla som skinny jeans, men så länge du har en bra referens att lära av är det inte så svårt heller. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för khaki klänningsbyxor som jag har samlat på mig.

Gröna khaki kostymbyxor med vida ben och svart tröja

gröna khakibyxor med vida ben och svart tröja
källa

För att starta den här listan med snygga och relativt avslappnade outfits så börjar jag med en väldigt snygg business casual outfit. För att skapa denna look kan du bära en svart slimmad stickad tröja med gröna khakibyxor. Kombinera dessa plagg med svarta sandaler för en ren och stilren look.

Blå chambray skjorta med gröna khakibyxor


källa

För att få denna snygga, luftiga och uppfriskande outfit är det en mycket bra idé att använda himmelsblå och ljusgrön färgkombination. Detta är naturens färgkombination. Bär en ljusblå chambray skjorta med knappar för att få ihop denna look. Kombinera den med ljusgröna khakibyxor. Bär ett par ljusrosa plattformsklackar för en feminin touch.

Svart och vit randig t-shirt med halsringning och khaki utsvängda kostymbyxor

svart och vit randig t-shirt med utskärning och khaki utsvängda kostymbyxor
källa

För att uppnå denna vackra, chica och diskreta sexiga outfit, här är vad du behöver göra. Bär en svart och vitrandig långärmad t-shirt med minihals. Kombinera den med gröna utsvängda khakibyxor. Bär ett par orange läderkläder för att hålla skorna vassa och glada.

Ljusblå chambray button down skjorta och gröna khakibyxor

ljusblå chambray-skjorta med knappar och gröna khakibyxor
källa

Det här är en pojkaktig outfit som får dig att se snygg och tuff ut för en ledig fredag. En ljusblå chambray button down skjorta är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera den med gröna khaki kostymbyxor. Bär ett par svarta loafers till skorna. En mörkgrön handväska i läder är ett snyggt tillskott till din look.

Denimväst med fuskpälströja och gröna byxor

Denimväst med fuskpälströja och gröna byxor
källa

Här är en väldigt unik outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden. För att forma denna outfit kan du bära en jeansväst över en ljusrosa fuskpälströja för att skapa några unika och vackra lager. Kombinera dem med gröna khaki byxor med raka ben. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna för att fullborda den coola looken.

Brun kofta med leopardmönstrad halsduk och gröna khaki smala kostymbyxor

brun kofta med leopardmönstrad halsduk och gröna khaki byxor med dräneringsrör
källa

För att forma denna snygga och luftiga outfit som är perfekt för att träffa vänner kan du bära en brun longline cardigan med en vit t-shirt och en leopardmönstrad chiffongscarf på toppen. Bär den med gröna khaki smala byxor och bruna läderkläder för en snygg och ren look.

Vitt linne med vida byxor

vit linne med vida byxor
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna absolut minimala outfit. Bär ett vitt löst sittande linne och khakigröna klänningsbyxor med vida ben. För resten av outfiten kan du bära ett par ljusrosa läderplattor och en ljusrosa läderclutch för att se elegant och minimal ut.

Vit t-shirt med tribal print scarf och skinnjacka

vit t-shirt med tribal tryckt halsduk och skinnjacka
källa

För att uppnå denna lite mer komplexa och mogna outfit kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka och en rodnadssvart chiffongscarf med tribaltryck på toppen. Kombinera dessa plagg med gröna khaki slim fit byxor. Bär ett par ljusrosa läderskor med klack för att fullborda looken.

Vit button down skjorta och gröna khaki kostymbyxor med resår i midjan

vit button down skjorta och gröna khakibyxor med resår i midjan
källa

Att bära en vit skjorta med knapp ner till jobbet är nästan en självklarhet, särskilt om du får slut på idéer den dagen. Låt oss ta en titt på hur du gör din outfit mer kreativ. Du kan bära vit button down skjorta och gröna khakibyxor med resår i midjan. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att få skorna att se snygga och snygga ut.

Stråhatt med sidenklänning med knappar i khakibyxor

Stråhatt med sidenklänning med knappar i khakibyxor
källa

För att uppnå denna fantastiska och konstnärliga outfit, här är vad du vill göra. Bär en grönknäppt sidenskjorta och gröna skräddade khakibyxor. Lägg till en grå tygpåse och ett par vita lågklädda casual lägenheter till mixen. Bär slutligen en halmhatt för att fullborda denna unika och attraktiva look.

Vit kavaj med kamelbyxor i kaki

vit kavaj med kamelbyxor i kaki
källa

För att uppnå denna underbara vit- och kamellook kan du bära en vit button down-skjorta och en vit kavaj över den för att skapa snygga lager. Kombinera dem med lätta byxor i kamel khaki. Bär ett par bruna sandaler med remmar för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Vit skjorta med gröna slimmade byxor

vit skjorta med gröna slim fit byxor
källa

För att uppnå denna business casual outfit kan du bära ett vitt linne med en vit skjorta över. Para ihop dem med khakis med grönt bälte och svarta loafers.

Svart stickad tröja med vit skjorta och grå slimmade byxor

svart stickad tröja med vit skjorta och gråa skinny byxor
källa

Det här är en mycket avslappnad och diskret affärscasual look. Bär helt enkelt en svart tröja över en vit button down skjorta. Kombinera dem med grå khaki skinny byxor. Bär ett par vita Converse till skorna.

Här är idéerna för khaki klänningsbyxor som hjälper dig att se uppfriskande och elegant ut. Kolla in dem och lägg till en fin twist till din portfölj av arbetskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*