Home / Stil / Hur man stylar läderleggings med hög midja
Hur man stylar läderleggings med hög midja

Hur man stylar läderleggings med hög midja

Jag tror att de flesta av er borde vara mycket bekanta med att bära leggings vid det här laget. Idag ska jag prata om läderleggingsen med hög midja som får dig att se extra smal, lång och snygg ut. Det bästa sättet att styla dem är att bära dem med en crop top. Om det görs på rätt sätt kanske du inte kan visa din navel, men du kanske kan visa ungefär en tum hud ovanför naveln. Detta hjälper till att få din midja att se högre ut, vilket gör att du ser lång och smal ut. Låt oss nu titta på några riktigt snygga outfitidéer för läderleggings med hög midja som jag har samlat åt dig.

Vinröd ribbad turtleneck-tröja med ribbdetaljer och svarta läderleggings med hög midja


källa

För att starta den här listan med snygga och anständiga sexiga outfitidéer, ska jag visa dig kraften i att bära en crop top med läderleggings med hög midja. För att uppnå den här looken kan du bära en ribbad stickad tröja med vinröd turtleneck och svarta läderleggings med hög midja. Kombinera dem med svarta sandaler med remmar för en damliknande touch.

Svart cropped linne med hög midjade läderleggings

svart cropped linne med hög midjade läderleggings
källa

Här är en väldigt ren och minimal svart outfit som får dig att se mörk och cool ut. För att uppnå denna look kan du bära ett beskuret svart linne och para ihop det med svarta läderleggings med hög midja. Para ihop dina skor med ett par stövlar i svart mocka för att få den här outfiten att se snygg och elegant ut på samma gång.

Svart off the shoulder blus med toppade läderleggings

svart axelbandslös blus med höga läderleggings
källa

Att se sexigt underskattat ut är det definitivt inte det enda sättet att bära en crop top. Du kan också para denna axelbandslösa svarta långärmade blus med svarta läderleggings. Lägg till en handväska i vitt läder till mixen för en mer chic look. Bär svarta balettkläder för att hålla skorna rena och eleganta.

Svart och vit leopardmönstrad långjacka i kombination med leggings med hög midja

Svart och vit leopardmönstrad longliner-kappa i kombination med leggings med hög midja
källa

Valet av kappa eller jacka kan göra stor skillnad för helhetslooken. Du kan till exempel bära ett svart linne med svarta läderleggings och varva det med en svart och vit leopardmönstrad ullkappa. Ett par svarta mockaklackar är ett riktigt snyggt och enkelt sätt att dra ihop din outfit.

Ljusgrå kavaj med vit t-shirt och läderleggings med skärp

ljusgrå kavaj med vit t-shirt och läderleggings med skärp
källa

För att uppnå denna avslappnade, snygga och lite unisex-look kan du bära en ljusgrå kavaj med en vit t-shirt överst. För resten av outfiten, bär ett par svarta läderleggings med hög midja och ett par svarta klackar med öppna tår och ankelband för att se smal och lång ut.

Ljusgrå fuskpälsjacka med svarta skinnleggings med hög midja

Ljusgrå fuskpälsjacka med svarta skinnleggings med hög midja
källa

För att se superchic ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en vit t-shirt med en ljusgrå fuskpälsjacka till toppen. Kombinera dem med svarta läderleggings med hög midja för att se smalare ut och lägga till extra stil till outfiten. Bär ljusrosa rundade tåklackar för att fullborda looken.

Svart och vit randig knuten blus med läderleggings och höga klackar

svart och vit randig knuten blus med läderleggings och höga klackar
källa

För en stilren och lite konstnärlig svartvit look kan du bära en svartvit randig långärmad knutblus med svart croptop. Kombinera dem med svarta leggings och svarta mockaklackar för att se minimalistisk och elegant ut.

Svart camisole med högmidjade skinnbyxor

svart topp med hög midjade skinnbyxor
källa

För en anständig, sexig och feminin look kan du bära en svart spetsskjorta överst. Kombinera den med svarta skinnbyxor. Till skorna kanske du vill ha ett par svarta mockautskärningar för att se mer unika ut. Lägg slutligen till en handväska i svart läder för att fullända looken med stil.

Svart semi-transparent topp med toppade läderleggings och kavaj

svart semi-transparent topp med höga läderleggings och kavaj
källa

Att leta sexigt efter ett cocktailparty betyder inte nödvändigtvis att du bär en kostym. Alternativt kan du bära en skir nätöverdel över en svart bralette. Kombinera dem med en svart kavaj och svarta läderleggings. Lägg till ett par rosa och svarta klackar för att se snygg och damlik ut på samma gång.

Svarta tryckta semi-transparenta läderleggings med ljusgrå långärmad t-shirt

svarta tryckta semi-transparenta läderleggings med ljusgrå långärmad t-shirt
källa

Här är en mycket kreativt designad leggings. Det är ett par svarta leggings med hög midja i läder med några tryckta och halvtransparenta detaljer. Du kan bära dem med en grå långärmad t-shirt. För skorna, använd ett par svarta stövlar i mocka för att fullborda looken.

Svart semi-ren crop top med läderleggings och balettkläder

svart semi-transparent crop top med läderleggings och balettkläder
källa

Här är en annan sexig outfit du kan bära på cocktailpartyn för att se sexig ut utan kostym. Till toppen kan du bära en svart halvgenomskinlig mesh kortärmad topp över en svart cropped tubtopp. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta balettkläder för att fullborda den fantastiska och enkla looken.

Vit cropped t-shirt med leggings med hög midja

vit beskuren t-shirt med leggings med hög midja
källa

Här är en väldigt minimal svartvit outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit kortärmad t-shirt med avslappnad passform. Kombinera den med svarta läderleggings. Avsluta med ett par svarta läderstövlar för att fullända outfiten med stil.

Svart kavaj med vit blus och oxfordskor

svart kavaj med vit blus och oxfordskor
källa

För att forma denna snygga och unisex outfit kan du bära en vit blus med en svart kavaj som topp. Kombinera dem med svarta läderleggings med hög midja och svarta oxfordskor för att se stilfulla och unika ut.

Vit croppad hög låg blus med svarta läderleggings och hög midja

vit beskuren hög låg blus med svarta läderleggings med hög midja
källa

Detta är en väldigt vacker och kreativt designad outfit som kan få dig att se luftig och smal ut. För att forma denna look kan du bära den här vita beskurna skjortan med höga låga knappar och kombinera den med svarta läderleggings med hög midja. Ett par Chelsea-stövlar i svart läder är ett snyggt tillskott till din look.

Här är idéerna med hög midjade läderbyxor som jag vill visa dig. Som du kan se kan du se extra smal ut om du bär crop-tops. Prova dessa snygga och vackra outfits och se hur de passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*