Home / Stil / Hur man stylar lila leggings
Hur man stylar lila leggings

Hur man stylar lila leggings

Under årens lopp har leggings blivit en av de viktigaste och mest mångsidiga delarna av våra vardagskläder. Det råder ingen tvekan om att svarta leggings är lättast att styla. Det kan också få dina ben att se smalare och längre ut överlag. Men idag ska jag vara lite mer kreativ och fundera på hur jag ska ha de lila leggingsen. Jag har sammanställt en lista över de bästa idéerna för lila leggings och nu ska vi kolla in det.

Lila sammetsleggings med grå stickad tröja

lila sammetsleggings grå stickad tröja
källa

När du har läst klart den här listan kommer du att inse att det kan bli riktigt kreativt att designa lila leggings. Men för att börja listan ska jag visa dig en outfit som du kan bära naturligt och vardagligt. Du kan helt enkelt bära en chunky grå stickad tröja över en vit västtopp. Para ihop dem sedan med lila sammetsleggings och svarta stövlar med öppen tå. Bär ett långt halsband med en svart fedora för att lägga till lite extra stil till din outfit.

Bär den med en grå stickad tröja och läderstövlar av medium kalv

grå stickad tröja av mellankalvt läder
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den grå stickade tröjan. Bär den med en gepardscarf och lila leggings. Komplettera looken med ett par bruna läderstövlar i mitten av vaden för att lägga till lite tuffhet till looken.

Lila galaxy leggings med vit chiffong ärmlös skjorta

lila galaxy leggings vit chiffong ärmlös skjorta
källa

Jag är inte säker på varför, men de lila galaxleggingsen har verkligen blivit en grej. För att styla leggings med en så kreativ design, kan du bära dem med en vit semi-transparent chiffong ärmlös skjorta och svarta läder ankelboots för en iögonfallande och vacker look.

Bär din med en grå- och vitrandig stickad tröja och stövlar

grå och vitrandiga stickade tröjastövlar
källa

Om du älskar svarta leggings och redan vet hur man stylar dem skulle jag rekommendera att du ibland byter ut de svarta leggings mot mörklila leggings. Outfiten skulle förmodligen fungera med stil, men den ger en liten feminin touch till outfiten. Du kan till exempel vara en grå- och vitrandig stickad tröja med mörklila leggings. Komplettera din outfit med svarta knähöga stövlar.

Lila galaxy leggings med chockrosa blus

lila galaxy leggings chockerande rosa blus
källa

Som nämnts har de lila galaxleggingsen på något sätt blivit ett populärt föremål. Här är ett galet, iögonfallande sätt att bära den. Kombinera dem med en chockerande rosa blus, grå halsduk och svartvita mockastövlar.

Bär den med en svart floppy hatt och en långärmad t-shirt

svart floppy hat långärmad t-shirt
källa

Jag gillar hur galaxleggingsna hanteras i den här outfiten. En svart långärmad T-shirt och svarta stövlar i mocka passar naturligtvis bra till detta. Den svarta floppy hatten passar också överraskande nog perfekt med leggings. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, läs vårt blogginlägg om hur du stylar en svart floppy hatt.

Mörklila leggings med vit blus och gråa shorts

mörklila leggings vit blus grå shorts
källa

För att uppnå en vacker flicka-next-door-look kan du bära en smal vit blus med en grå krage. Kombinera skjortan med grå shorts, mörklila leggings och svarta läderboots för en glamorös look som är perfekt för att jobba, dejta och träffa vänner.

Galaxy leggings med vit skjortklänning i chiffong och skinnjacka

Galaxy leggings vit chiffong skjortklänning skinnjacka
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på några outfits som inkluderar galaxleggings. Resultaten är kreativa och roliga. Låt oss nu utforska hur man bär dem mörka och svala. För att uppnå en sådan look kan du bära de lila leggings med en vit chiffongskjorta och en svart skinnjacka. Bär ankelstövlar i svart läder, ett långt halsband och en stråhatt för extra karaktär och tuffhet, samt för en anmärkningsvärt stilig look.

Svart off the shoulder blus med lila leggings

svart off the shoulder blus lila leggings
källa

För att klä ut dig till en minimalist kan du helt enkelt bära en off-the-shoulder svart blus med lila leggings. Ett par svarta sandaler med strappy fulländar din look.

Svart tröja med lila galaxleggings

svart tröja lila galaxy leggings
källa

Ett av de bästa sätten att styla ett iögonfallande och kreativt designat plagg som galaxleggings är att bära det med andra enkla svarta plagg. Du kan till exempel bära galaxens lila leggings med en svart tröja och svarta läderstövlar i mitten av vaden för en enkel och snygg outfit.

Galaxy leggings med svart t-shirt och stridsstövlar

Galaxy Leggings Svart T-shirt Combat Boots
källa

För att göra galaxleggingsen svårare att bära kan du helt enkelt para ihop dem med en svart t-shirt och svarta stridsstövlar. Stridskängorna tillför mycket robusthet till outfiten.

Tvådelat set med lila tryckt bh-topp och leggings

Tvådelat set med lila tryckta bh-leggings
källa

För er som utövar yoga kommer här en ursnygg outfit. Det är ett set i två delar som består av en lila tryckt bh-topp och matchande leggings. Att bära snygga sportkläder kan ofta ge dig extra motivation att träna.

Svart hoodie klänning med lila leggings

svart hoodie lila leggings
källa

Här är en väldigt avslappnad streetoutfit. Den består av en svart hoodie-klänning och lila leggings. Dessa bitar är väldigt kreativa och kombineras med gepardlägenheter.

Svart och vit randig t-shirt med tryckta lila leggings

svartvitrandig t-shirt med lila leggings
källa

När det kommer till casual outfits är den svartvita randiga t-shirten ett så viktigt föremål och jag kan bara inte avsluta den här listan utan att nämna det. Du kan bära den randiga t-shirten med lila och vita leggings och ankelstövlar i kamelläder för en stilig avslappnad look.

Bär den med en rosa t-shirt och en svart kavaj

rosa t-shirt svart kavaj
källa

Vilken jacka ska jag ha med lila leggings? Hittills har jag nämnt den svarta skinnjackan. Och nu ska jag visa dig hur du bär den med en svart kavaj. För att bygga en lila och iögonfallande outfit runt lila galaxleggings kan du bära chockrosa t-shirt och svart kavaj. Komplettera din outfit med ett par ankelstövlar i svart läder.

Jag hoppas att du gillar de lila leggingsidéerna som jag har samlat och visat dig. De lila leggingsen är förmodligen något du inte kommer att bära varje dag, men om du använder dem då och då kan de verkligen piffa upp dina outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*