Home / Stil / Hur man stylar målade jeans
Hur man stylar målade jeans

Hur man stylar målade jeans

Att se vacker, speciell och färgstark ut, att bära målade jeans är en utmärkt men ovanlig idé. Mycket sällan skulle man kunna tänka sig att bära ett så speciellt föremål. Och det är verkligen en bra sak. Vill du inte sticka ut från mängden då och då? Dessutom är de lackade jeansen väldigt lätta att ta av och styla. Du kan behandla dem ungefär som vanliga jeans. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för målade jeanskläder åt dig. Låt oss gå in direkt.

Grå chunky sweatshirt med blålackade jeans och silversneakers


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket bekväm, snygg och avslappnad gatukräkt. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå chunky stickad tröja med ljusblå manschett boyfriend jeans. Kombinera dem med ett par silvermetallic sneakers och en vit stor handväska i läder för att lägga till en elegant och glänsande touch till looken.

Svart kavaj med vit t-shirt och ljusblå jeans med muddar

svart kavaj med vit t-shirt och ljusblå jeans med muddar
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna enkla och snygga outfit. Bär en vit t-shirt med en svart slim-fit kavaj för snygga lager på toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med muddar. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera outfiten.

Hot Pink Mock Neck Chunky Knit Jumper med målade jeans

Hot Pink Mock Neck Chunky Knit Jumper med målade jeans
källa

För att forma denna snygga och damlika outfit kan du börja med en rosa stickad tröja med hög hals för att hålla dig själv i fokus. Kombinera den med mörkblå ljusmålade skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Bär en marinblå crossbody-väska för att fullborda looken.

Svart kavaj med vit t-shirt och blålackade jeans med muddar

svart kavaj med vit t-shirt och blålackade jeans med muddar
källa

För dig som letar efter en affärsdräkt som får dig att se stilig, elegant och ren ut, här är en för dig. Bär helt enkelt en vit t-shirt med en svart slim-fit kavaj. Kombinera dem med svarta manschetter slim fit-jeans med en subtil lackyta. För skorna, bär ett par marinblå klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Svart oversized skjorta med ljust målade boyfriend-jeans

svart oversized skjorta med ljust målade boyfriend-jeans
källa

Det här är bara en rolig och lekfull outfit som du kanske vill prova då och då för att få dig att se annorlunda ut. Bär en svart oversized t-shirt med denna outfit. Kombinera den med gråa boyfriendjeans med muddar. Bär ett par vita low-top sneakers för skorna för att fullborda looken perfekt.

Vit linneskjorta med knappar och ljusblåmålade jeans med muddar

svart linne button-down skjorta och ljusblå jeans med muddar
källa

För er som gillar the less is more-konceptet kommer den här outfiten troligen att glädjas. För att uppnå denna minimala look, bär helt enkelt en vit skjorta i slim-fit linne med knapp-down. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med en manschettmålning. Bär ett par silverklackar med öppen tå och en elegant vit crossbody-väska i läder för att fullända looken.

Vit blus med ljusblå blommiga skinny jeans

vit blus med ljusblå blommiga skinny jeans
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå denna uppfriskande och luftiga look. Bär en vit chiffongblus över den. Kombinera den med ljusblå, blommiga skinny-jeans. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita low-top sneakers. Du kan lägga till en handväska i vitt läder för att fullända outfiten med stil.

Grå tröja med sidenscarf och vit stråhatt

grå tröja med sidenscarf och vit stråhatt
källa

Detta är en mycket unik lageroutfit som du enkelt kan se konstnärlig ut med. För att komplettera denna outfit, bär en grå kabeltröja med en ljusgrå sidenscarf över. Kombinera dem med ljusblålackade boyfriendjeans med muddar. Bär ett par ljusrosa spetsiga tåklackar. Lägg till en vit stråhatt för att fullborda den coola looken.

Ljusgrå tröja med stickad mössa och klackar

ljusgrå tröja med stickad mössa och klackar
källa

För att uppnå denna uppfriskande blå och grå look, här är vad du vill göra. Bär en ljusblå chunky stickad tröja till toppen. Kombinera den med ljusblå slim-fit jeans. Bär ett par grå spetsiga läderskor för skorna. Lägg till en grå stickad mössa för att se mysig och unik ut.

Ljusblå skinny jeans med muddar och vit läderhandväska

Ljusblå skinny jeans med muddar och axelväska i vit läder
källa

För att uppnå denna chica och eleganta affärs-casual outfit kan du bära en vit chiffongblus över den. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med muddar. Bär ett par silverklackar med öppna tåremmar för skorna. Lägg slutligen till en liten vit crossbody-väska i läder för att se superchic ut.

Grå vindjacka med röd t-shirt och svarta sandaler

grå vindjacka med röd t-shirt och svarta sandaler
källa

För att se stilig och avslappnad ut är det här en snygg streetoutfit som du kanske vill prova. Bär en grå oversized vindjacka över en röd rosa t-shirt. Kombinera dem med grå och blålackade slim fit jeans. Bär ett par svarta sandaler och en clutchväska i metall i silver för att packa outfiten cool.

Ljust målade boyfriend-jeans med muddar och vita sneakers

ljust målade boyfriend-jeans med muddar och vita sneakers
källa

För att uppnå denna färgglada och unika look kan du börja med den svartvita tröjan med zebratryck. Kombinera med ljusblå manschetter boyfriend-jeans. För skorna, bär ett par vita low-top sneakers för att komplettera outfiten med stil.

Gråblå jeans med raka ben och vinröda mockahälspetsar

gråblå jeans med raka ben med raka ben och vinröd mocka med spetsiga tåklackar
källa

För att uppnå denna snygga och pojkaktiga look kan du bära en vit button down skjorta och gråa boyfriendjeans med muddar. Bär ett par vinröda spetsiga klackar i mocka för att fullända din look.

Här är idéerna för målade jeanskläder som jag vill dela med dig. Det finns några väldigt speciella kläder som du kanske vill prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*