Home / Stil / Hur man stylar mesh crop top
Hur man stylar mesh crop top

Hur man stylar mesh crop top

Idag ska jag prata om hur man stylar en mesh-crop-top som både ser sexig och snygg ut. Faktum är att du kan anpassa sexualitetsnivån genom att välja vad du ska ha under en nätöverdel. Till exempel, att bära en svart beskuren tubtopp och en svart spetsbralette gör en värld av skillnad. Det finns också några mesh-croptops som kan stylas ganska mycket som en beskuren t-shirt. För att visa er alla möjligheter har jag samlat några riktigt snygga idéer för toppoutfits åt er. låt oss dyka in

Svart meshtopp med halvärmar och vit minikjol


källa

För att starta den här listan med bra outfitidéer, ska jag visa dig en mycket vacker och elegant outfit som du kan bära för ett semi-formellt eller formellt evenemang. För att uppnå denna look, kan du bära en halvärmad svart mesh tvålagers crop-top där det icke-mesh inre lagret är en sweetheart-ringad topp. Kombinera toppen med en vit minikjol. Bär svarta klackar med öppen tå för att fullborda denna attraktiva look.

Croptop i svart mesh med matchande minikjol

svart mesh crop top med matchande minikjol
källa

Här är en snygg outfit för ett cocktailparty. Den här gången är det en helsvart look som ser mörk och diskret sexig ut på samma gång. För att forma denna look kan du bära en svart halvärmad meshtopp och en svart minikjol med hög midja. Kombinera dem med svarta mockastövlar för att se ännu mer feminin och snygg ut.

Svart långärmad meshtopp med blå jeansshorts

svart långärmad meshtopp med blå jeansshorts
källa

Låt oss nu titta på en streetoutfit som ser sexig och ungdomlig ut på samma gång. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart långärmad meshtopp över en svart bralette. Kombinera dem med blå jeansshorts och vita sneakers för att se fantastiska ut.

Vit mesh kortärmad crop top med grå passande minikjol

Vit mesh kortärmad Crop Top med grå Bodycon minikjol
källa

Det här är en ganska enkel outfit för ett semi-formellt evenemang. Toppen är en beskuren vit mesh-t-shirt som inte nödvändigtvis kräver att du visar mycket hud. Du kan kombinera den med en grå bodycon midiklänning. För skorna, använd ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och elegant ut.

Vit kortärmad meshtopp med svarta skinnbyxor

vit kortärmad meshtopp med svarta skinnbyxor
källa

Detta är en mycket intressant outfit. Det är tänkt att det ska vara tillräckligt klädsamt för att bäras på ett cocktailparty, men att använda läderbyxor gör outfiten lite för cool och mörk. Jag skulle säga att den är perfekt att ha på sig på ett cocktailparty om man inte är rädd för att se annorlunda ut. För att skulptera denna look, bär helt enkelt en vit mesh-topp med svarta läderbyxor. Ett par stövlar med svart mockaklack är ett komplett komplement till denna slående look.

Bär din med en svart blommig bomberjacka och joggingbyxor

svart blommig bomberjacka och joggingbyxor
källa

Du kan definitivt se sportig och diskret sexig ut på samma gång. Du kan också bära en svart mesh-topp med en svart blommig sportbomberjacka. Kombinera dem med svarta träningsbyxor och vita sneakers för att fullända looken.

Croptop i lila mesh med svarta minishorts i läder

lila meshtopp med svarta mini-lädershorts
källa

Här är en väldigt unik och stilren cocktailpartyoutfit. För att skulptera denna outfit kan du bära en lila kortärmad meshtopp över en svart bralette. Kombinera dessa plagg med svarta mini-lädershorts med hög midja. Till skorna kan du bära svarta klackar med öppna tåremmar för att sätta en feminin touch till outfiten.

Svart semi-transparent mesh t-shirt med skinny jeans

svart mesh t-shirt med skinny jeans
källa

Den här outfiten är förmodligen den lättaste att dra av sig av alla outfits på den här listan. Den svarta mesh-crop-toppen är i grunden en svart semi-transparent t-shirt som subtilt visar upp din midja. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och stilig ut.

Figursydd svart crop top med ljusrosa skinny jeans

Figurkramande svart crop top med ljusrosa skinny jeans
källa

För att se mer damlik ut, överväg att lägga till ett rosa element till din outfit. Vanligtvis gör man detta med blekrosa klackar. Men den här gången kan du göra det genom att bära blekrosa skinny jeans. Kombinera den med en kortärmad topp i svart mesh och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla och vackra look.

Svart mesh cropped hoodie med löparshorts

Kort hoodie i svart mesh med löparshorts
källa

Detta är en väldigt unik streetoutfit som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Toppen här är en svart cropped hoodie som ser riktigt kreativ och lekfull ut. Kombinera den med svarta semi-transparent löparshorts. Bär ett par svarta och vita löparskor för att sätta en sportig touch till looken.

Svart ärmlös crop-topp med mock-neck med hög midja, bodycon midikjol

svart ärmlös crop top med mock-ringning och midikjol i bodycon med hög midja
källa

För att se elegant och mogen ut på ett cocktailparty eller ett högtidligt evenemang, här är en klänning som är ett ganska bra alternativ. Det är en svart ärmlös höghalsad tvådelad klänning där den övre delen är en meshtopp och den nedre delen är en passande midikjol med hög midja. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå för att se mer elegant ut.

Kortärmad topp i vit mesh över svart bralette

kortärmad topp i vit mesh över svart bralette
källa

För att se sexig och uppfriskande lugn ut kan du bära en kortärmad topp i vit mesh med en mock-neck i mesh över en svart bralette. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers. Resultatet är en outfit som är perfekt för strandbarer.

Grå mesh och cropped sweatshirt med matchande joggingbyxor

grå mesh och cropped sweatshirt med matchande joggingbyxor
källa

Detta är en mycket sportig och lekfull look. Toppen är en grå cropped sweatshirt med meshdetaljer. Kombinera den med gråa träningsbyxor och vita sneakers för att se sportig och vacker ut.

Grå långärmad meshtopp med matchande joggingshorts i bomull

Grå långärmad topp i mesh med matchande joggingshorts i bomull
källa

Denna outfit är väldigt lik den tidigare outfiten och inkluderar även en grå cropped sweatshirt med meshdetaljer. Den här gången kombineras den med grå joggingshorts och vita sneakers för att se ännu mer uppfriskande och ungdomlig ut.

Här är de bästa idéerna för mesh-odlingar som jag vill dela med dig. För er som letar efter diskreta sexiga och snygga outfits är listan ovan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*