Home / Stil / Hur man stylar meshshorts
Hur man stylar meshshorts

Hur man stylar meshshorts

Idag ska jag prata om ett väldigt speciellt föremål som jag inte förväntar mig att du ska bära särskilt ofta. Ibland kanske du vill bära den till stranden, ibland till ett cocktailparty, ibland för ett löppass. Meshshortsen är något speciellt. Anledningen till att jag sa att du kan bära dem vid väldigt olika tillfällen är för att de finns i olika stilar. Det borde bli lättare om jag berättar hur man stylar dem med hjälp av några coola bilder. Följande är en lista med några riktigt vackra mesh korta outfitidéer som jag har samlat in åt dig. Låt oss gå in direkt.

Svart crop top med spaghettiband och vita nätshorts


källa

Som du kanske har förväntat dig innehåller den här listan med outfitidéer främst lågmälda sexiga outfits. Först ska jag visa dig en mycket attraktiv outfit som du kan bära för ett strandhäng. Till toppen kan du bära en svart crop top för att visa lite hud runt midjan. Kombinera den med vita meshshorts och ett par flip flops för en uppfriskande finish.

Vit cropped grimstopp med mini-shorts i mesh

vit cropped grim top med mini mesh shorts
källa

Här är en annan vacker strandoutfit du kan bära för att se riktigt bra ut när du inte vill ha bikini. Det är en vit tvådelad outfit som består av en vit grimtopp och vita minimeshshorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita glidsandaler för att hålla det uppfriskande temat konsekvent.

Vita meshshorts med matchande topp och vit bikini

vita meshshorts med matchande topp och vit bikini
källa

Ibland, även om du planerar att bära en bikini, är det en bra idé att bära ett mesh över lagret för att tona ner sexualiteten lite och se mer naturlig ut. Du kan till exempel bära en vit nättopp och ett par matchande vita nätshorts över en vit bikini för att skapa några vackra lager.

Vit långärmad blus i mesh med matchande minishorts

vit långärmad blus i mesh med matchande minishorts
källa

Denna outfit kan vara en snygg outfit för en avslappnad fest. För att forma den här outfiten kan du bära en vit långärmad topp med nät och vita minishorts med nät. Para ihop dem med ett par vita sneakers. Om du vill se lite mer formell ut kan du bära vita spetsiga klackar för att se smalare och mer elegant ut.

Grå passform linne med vita löparshorts i mesh och sneakers

grått linne med vita nätshorts och sneakers
källa

Meshshorts behöver inte vara skira. Det kan också vara en sportshorts som ser naturlig ut. Här är till exempel vita löparshorts med lite subtila meshdetaljer. Kombinera den med ett grått linne och vita sneakers för att se sportigt och uppfriskande ut.

Vit grimma crop top med mini-meshshorts och glidsandaler

vit grimma crop top med mini nätshorts och glidsandaler
källa

För att göra denna roliga och anständiga sexiga outfit perfekt för semestern, kan du börja med den vita bodycon cropped grimstoppen. Kombinera den med vita mini-shorts i mesh. Till skorna kan du bära nakensandaler eller vita glidsandaler för att se rena och uppfriskande ut.

Grå cropped t-shirt med mini mesh bomullsshorts

grå cropped t-shirt med mini mesh bomullsshorts
källa

För att styla denna enkla och diskreta sexiga sommaroutfit kan du bära en grå t-shirt för att visa lite hud i midjan. Detta är särskilt trevligt för dig som har ansträngt dig för att komma i form. Bär toppen med gråa bomullshorts och vita sneakers för en avslappnad look.

Svart grafisk t-shirt med tvåfärgade meshshorts och krage

svart grafisk t-shirt med tvåfärgade meshshorts och en krage
källa

För att forma denna coola och ungdomliga look, låt oss bli lite mer färgglada. Bär i detalj en svart vintage grafisk t-shirt med svart krage. Kombinera den med svarta tvåfärgade high-rise meshshorts, där överdelen används som jeansshorts och underdelen används som meshshorts. Bär ett par svarta och vita låga Converse för att fullborda looken.

Vita minishorts i mesh med matchande sporttopp

vita minishorts i mesh med matchande sportcrop top
källa

Denna outfit kan bäras som en lågmäld sexig löparoutfit. Det är ett set i två delar som består av en vit sporttopp och vita löparshorts i minimesh. Båda delarna har mesh vänster och höger sida. Bär ett par svarta och vita sneakers för att få skorna att se sportigare ut.

Vit cropped hoodie i kombination med orange halvblanka meshshorts

vit cropped hoodie med orange halvblanka meshshorts
källa

Som tidigare nämnt behöver meshshorts inte vara halvtransparenta. Här är en orange meshshorts som ser sportig och avslappnad ut. Du kan kombinera den med en beskuren vit huvtröja för att se mer ungdomlig och uppfriskande ut. Bär vita sneakers för skorna för att hålla den ungdomliga känslan konstant.

Vitt grafiskt cropped linne med knälånga shorts

Vit grafiskt Crop linne med knälånga Bodycon Shorts
källa

Denna outfit kan användas som träningsoutfit. Det ser ganska coolt ut när du dyker upp till gymmet med det. Bär ett formsytt vitt cropped linne till toppen. Kombinera den med vita knälånga smala shorts. För skor är vita sneakers perfekta för att hålla denna outfit enkel och ren.

Blå ribbade minijeansshorts med svart meshöverdrag

blå slitna minijeansshorts med svart meshöverdrag
källa

För att visa dig ett alternativt sätt att lägga till ett meshelement till din shortsoutfit. Bär en svart blommig broderad nätdyna över en svart bralette och minishorts i blå jeans. Kombinera dem med svarta klackar och du har en sexig outfit som är perfekt för ett cocktailparty.

Svart semi-transparent crop-top med minishorts med spets i jeans

svart semi-transparent crop top med mini jeansshorts med spets
källa

Ett annat alternativ till typiska meshshorts är dessa svarta minishorts med snören. Du kan para ihop den med en halvt genomskinlig svart mesh kortärmad topp och svarta klackar med öppen tå för att fullborda denna fantastiska look.

Här är outfitidéerna för meshshorts som kan få dig att se väldigt unik och diskret sexig ut. Även om dessa inte är den sortens kläder du skulle bära så ofta, kan det lätt göra dem till centrum för uppmärksamheten om du bär dem ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*