Home / Stil / Hur man stylar mom-jeans med hög midja
Hur man stylar mom-jeans med hög midja

Hur man stylar mom-jeans med hög midja

Idag ska jag prata om hur man stylar de högmidjade mom-jeansen, något som ser väldigt coolt ut men som kanske inte låter så coolt. Många har blivit vilseledda av termen ”mamma” och tycker att mammas jeans borde se ganska daterade ut. Faktum är att mammajeans får dig att se väldigt smal och uppfriskande ut. Förresten, termen ”mamma” bör inte komma i konflikt med ”cool” och du kommer att veta när du behöver bli en cool mamma. Hur som helst, nu vill jag visa er några riktigt snygga idéer för mom-jeans med hög midja som jag har samlat på mig. Låt oss gå in direkt.

Svart Mock Neck Formpassande tröja med blå högmidjade Mom Jeans


källa

Låt mig först visa dig en superenkel och ren svart och blå look för att starta den här listan med uppfriskande och bantande outfitidéer. För att forma den här outfiten kan du helt enkelt bära en svart polotröja med bodycon-tröja och ljusblå mom-jeans med hög midja med muddar. Kombinera dem med ett par vita low-top sneakers för att fullborda looken perfekt.

Svart mock-neck-tröja med blå manschetter, höga mom-jeans

svart mock neck tröja med blå muddar, höga mom jeans
källa

För att skapa den här enkla och snygga outfiten som du kan bära på jobbet såväl som avslappnad för tillfälliga sammankomster, här är vad du vill göra. Bär en svart tröja med en falsk halsringning. Kombinera den med blå högmidjade cropped mom jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända looken.

Vit tröja med blå högmidjade mom jeans

vit tröja med blå mom jeans med hög midja
källa

Låt oss nu titta på en supermysig outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en avslappnad vit tröja. Kombinera den med ljusblå mom-jeans med hög midja. För skorna, bär ett par svarta läder högklackat med runda tå för att se snygg och elegant ut.

Ljusblå button down skjorta, mom jeans med muddar och svarta klackar

Ljusblå skjorta med knappar och jeans med muddar och svarta klackar
källa

För att uppnå denna underbara helblå look här, här är vad du vill göra. Bär en ljusblå button down skjorta till toppen. Kombinera med blåa mom-jeans med hög midja för att se smal och avslappnad ut. Bär ett par svarta läderpiggar för att få skorna att se eleganta och sofistikerade ut.

Vit t-shirt med blå muddar mom jeans och vita sneakers

vit t-shirt med blå muddar mom jeans och vita sneakers
källa

Att välja en snygg plånbok kan ibland förbättra ditt övergripande utseende på allvar. Du kan till exempel bära en vit t-shirt med ljusblå mom-jeans med muddar för att se avslappnad och uppfriskande ut. Kombinera dem med vita sneakers för en superren look. Lägg nu till en handväska i brunt läder för att förvandla denna supercasual outfit till en elegant.

Grön cropped sweatshirt med en falsk halsringning och blåa mom-jeans med hög midja

grön mock-neck cropped sweatshirt och blå high-midjade mom jeans
källa

Låt oss nu titta på en unik och attraktiv outfit som använder en vacker och intressant kombination av grönt och blått. För att forma denna diskreta sexiga look kan du bära en grön beskuren sweatshirt över den. Kombinera den med blå mom-jeans med hög midja. Bär oxfords i metalliskt silver till skorna för att komplettera outfiten med en glänsande touch.

Vit t-shirt med blå mom-jeans med raka ben och svarta klackar

vit t-shirt med blå mom-jeans med raka ben och svarta klackar
källa

Detta är en superren och enkel men ändå cool look som är lätt att ta av. Bär en vit t-shirt överst. Kombinera den med ljusblå tvättade mom-jeans med hög midja. Bär ett par svarta höga klackar i läder för skorna. Komplettera din look med en silver crossbody-väska och en svart kedja.

Svart bomberjacka med blommigt tryck och vit t-shirt med V-ringad

svart bomberjacka med blommönster och vit t-shirt med v-ringad
källa

För att uppnå denna attraktiva streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med v-ringad och en svart blommig bomberjacka. Kombinera dem med blå lätt slitna mom-jeans med hög midja. Bär ett par svarta läder loafers för att se extra snygg och attraktiv ut.

Vinröd longline kofta med vit t-shirt med rund hals och jeans med muddar

Vinröd longline kofta med vit t-shirt med rund hals och jeans med muddar
källa

För att forma denna eleganta och iögonfallande outfit kan du bära en vit t-shirt med blå mom jeans. Bär en vinröd longline cardigan tröja över bitarna för snygga och luftiga lager. Bär ett par marinblå klackar med öppen tå för skorna för att fullborda den superchica looken.

Röd linne med scoop-neck, blå jeans och canvasskor

Rött scoop linne, blåa jeans med manschett och canvasskor
källa

På tal om flashig, den här outfiten kan verkligen hjälpa dig med det. Bär ett rött bodycon linne för att accentuera några kurvor. Kombinera den med blå jeans med hög midja och ett skärp. För skor, bär ett par svarta och vita canvasskor för att komplettera outfiten med stil.

Svart axelbandslös beskuren långärmad t-shirt med svarta platåsandaler

Avskuren långärmad t-shirt med svarta platåsandaler
källa

För att forma denna attraktiva och diskreta sexiga outfit som inte visar mycket hud, kan du bära en kortärmad kortärmad t-shirt med vida ärmar. Kombinera den med blå mom-jeans med hög midja. Bär ett par svarta sandaler med remmar för att fullborda den coola looken.

Röd och svart oversized rutig flanellskjorta med canvas sneakers

röd och svart oversized rutig flanellskjorta med canvas sneakers
källa

Du kan också bygga en ungdomlig och avslappnad streetoutfit runt ett par mom-jeans, och det kanske låter lite kontraintuitivt. För att styla denna look, bär helt enkelt en svart t-shirt med en svart och röd rutig flanell pojkvänskjorta över. Kombinera dem med blå cropped mom jeans och svarta och vita high-top klassiker för att fullborda looken.

Svart tröja med blå jeans och låga läderskor

svart tröja med blå jeans och läderskor
källa

En svart tröja och blå mom-jeans kompletterar denna vackra men ändå diskreta affärsdräkt. Kombinera svarta loafers i läder med en brun crossbody-väska i läder för att avsluta looken.

Här är idéerna för mom-jeans med hög midja som kan hjälpa dig att se uppfriskande och smal ut. Ge det ett försök och låt inte ordet ”mamma” lura dig. ”Mama” och ”Style” kan lätt samexistera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*