Home / Stil / Hur man stylar pärlfransar
Hur man stylar pärlfransar

Hur man stylar pärlfransar

Franspärlklänningen bärs väldigt ofta för bröllopsfoton och bal. Det är så vackert att det nästan är som att ta på sig en gnistrande klänning med glänsande kristaller. Det kan vara lite för mycket att ha på sig för ett cocktailparty, men det finns scenarier där det ser lämpligt ut och låter dig glänsa på ett evenemang. Jag ska prata om några av de snyggaste idéerna med pärlfransar. Låt oss komma till dem nu.

Silver Slip Beaded Fringe Klänning


källa

Jag börjar listan med en pärlformad fransklänning som är perfekt för både bal och cocktailparty. Det är en silver slipklänning som kommer att sticka ut från mängden. För att elegant komplettera denna outfit, bär den här klänningen med ett par silverklackar med öppen tå och ett subtilt silverhalsband.

Svart pärlformad fransklänning med spetsdetalj

svart pärlformad fransklänning spetsdetalj
källa

Det här är en fransad svart klänning med massor av vackra detaljer. Ärmarna är fyllda med spets och huvuddelen är en glänsande paljettklänning. Bär helt enkelt klänningen med svarta klackar för en elegant och unik look.

Silver tvådelad pärlformad fransklänning

silver tvådelad klänning med pärlfransar
källa

Om du letar efter klänningar att bära för en bröllopsfotografering är det en bra idé att köpa en sexig och glänsande klänning som den här. Den här tvådelade klänningen med fransar med silverpärlor ser särskilt bra ut när du gör en fotografering på stranden eller till och med på en yacht. Det är en engångshändelse. Så var beredd på att ha minst fem olika utseenden med olika stilar.

Röd och svart fransad klänning

röd och svart fransad klänning
källa

Här är en väldigt unik klänning att bära på en bal. För vissa människor kan det vara lite äventyrligt, för andra har de bara karaktären att ta av sig väldigt unika kläder. Så du måste vara din egen domare och utvärdera dig själv lite. Hur som helst, tillbaka till outfiten, det är en röd och svart fransklänning ihop med svarta klackar. De svarta långärmade handskarna gör outfiten ännu mer unik.

Svart klänning med pärlfransar

svart slipklänning med pärlformade fransar
källa

Jämfört med de nämnda klänningarna är just denna svarta pärlformade fransklänning mycket mer avslappnad och du skulle bära den på ett cocktailparty väldigt bekvämt. För att komplettera outfiten, använd sandaler med nakna klackar för en minimalistisk och sofistikerad look.

Vit rygglös fransbröllopsklänning

vit rygglös fransad brudklänning
källa

Här är ytterligare en vit fransad klänning perfekt för en bröllopsfotografering. Det är en sexig rygglös fransad klänning som får dina bilder att se anmärkningsvärda ut. Även för er som inte brukar ha så sexiga klänningar på er en rygglös klänning en bra idé för en bröllopsfotografering. Njut särskilt av ögonblicket när du är i din bästa ålder. Minnet kommer att vara det mest värdefulla du någonsin kommer att ha.

Vit och svart klänning med fransar med paljettpärlor

Vit och svart paljettklänning med pärlfransar
källa

Detta är en fransklänning i tribal stil i vit och svart paljett. Det är inte en av de där superprofilerade klänningarna. Du kan känna dig väldigt bekväm att bära den på antingen ett cocktailparty eller bal. Du kan enkelt komplettera outfiten genom att bära klänningen med svarta klackar.

Svart fodralklänning med bältesfransar

svart fodral klänning med fransar
källa

Den här anständiga, vackra och snygga skiftklänningen med svart pärlfransar måste vara min favorit på den här listan. Jag älskar hur subtil designen är samtidigt som den har många vackra detaljer. Färgerna, sticklingarna och avståndet mellan kanterna känns helt rätt. Du kan helt enkelt bära klänningen med ett par svarta klackar med öppen tå och du kommer att se fantastisk ut samtidigt som du ser ut som om du inte ens försöker.

Vit mini pärlfransar bröllopsklänning

vit mini pärlfransar bröllopsklänning
källa

Efter att ha nämnt en bröllopsklänning utan rygg lite tidigare, kommer här ytterligare en vacker fransad brudklänning för dig som fortfarande känner dig lite obekväm i en rygglös klänning. Kombinera bara den här vita miniklänningen med silverklackar och du skulle se fantastisk ut på dina bröllopsfoton.

Maxi bälte Silver Paljett fransklänning

fransklänning i silver med paljett med maxibälte
källa

Än så länge har jag inte pratat om en maxiklänning. Låt oss se hur en maxiklänning ser ut när den paras ihop med den pärlformade fransdesignen. Här är en maxiklänning med silverpärlor med paljetter. Den kombineras helt enkelt med nakna sandaler. Resultatet är verkligen fantastiskt.

Svart figurnära fransklänning med djup V-ringning

svart bodycon fransad klänning med djup V-ringning
källa

Denna klänning har en mycket subtil design. Det här är den typ av klänning som är perfekt för en tjejkväll. Det är en anständig sexig svart bodyconklänning med fransar med en djup V-ringning. Bär den bara med svarta klackar med öppen tå så får du en vacker och naturlig look.

Guld och svart pärl frynseklänning

vit och guld pärlstav fransklänning
källa

Om du vill bära guld är det mycket mer naturligt att bära en guldklänning med ett svart inslag. Till exempel skulle den här guld- och svarta klänningen se helt rätt ut om du bar den på ett cocktailparty. Komplettera outfiten med rosa klackar för den iögonfallande looken.

Svart chiffongklänning med pärlfransar

Svart chiffong klänning pärlstav fransar
källa

Den här svarta skiftklänningen har en luftig känsla och kommer att få dig att se ut som granntjejen på ett cocktailparty. Du kan helt enkelt bära den här klänningen med silverklackar med öppen tå för att fullborda en minimal och anmärkningsvärd look.

Axelbandslös silverklänning med paljettfransar

axelbandslös paljettklänning i silver med fransar
källa

För en enkel och stilren look kan du bära en axelbandslös silverklänning med paljettfransar. Kombinera den med svarta balettkläder och en svart slimmad handväska för en elegant look.

Svart klänning med spaghettiband och silverpärlor

svart klänning med spaghettiband och silverpärlor från fransar
källa

Den här vackra svarta klänningen har en underbar design med tribaltryck i silver. Det är också en klänning med spaghettiband som ser extremt sexig ut. Komplettera denna outfit med silverklackar med öppen tå för en chic och vacker look.

Jämfört med många andra klänningar är franspärlklänningen lite svår att ta av. Men så länge du har tillräckligt med självförtroende och nyfikenhet för att prova nya saker. Du kommer åtminstone ha mycket roligt att testa det. Glad styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*