Home / Stil / Hur man stylar retro t-shirts
Hur man stylar retro t-shirts

Hur man stylar retro t-shirts

Dagens ämne, retro-t-shirten, är ett väldigt speciellt ämne som jag tycker om att skriva om. För att kvalificera sig som en t-shirt med retrotryck måste grafiken antingen ha något klassiskt och lätt att känna igen, som ett klassiskt band, eller så måste grafiken innehålla några vintagetypsnitt eller färger. Det kan ofta få dig att sticka ut från mängden utan att klä ut dig. Framför allt är det helt enkelt kul att ha en retro t-shirt. Vad du kommer att se är några av de bästa retro-t-shirt-outfitidéerna som jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart retro t-shirt med blå jeans och grå stövlar


källa

För att starta den här spännande listan med vintageoutfitidéer, ska jag visa dig en enkel och snygg streetoutfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart retro-t-shirt och para ihop den med blå jeans med hög midja. Bär ankelboots i grå mocka till skorna för att lägga till en extra elegant och unik touch till looken.

Svart oversized retro t-shirt över minishorts

svart oversized retro t-shirt över minishorts
källa

För att se anständigt sexig ut utan att visa mycket hud kan du använda tricket att bära en överdimensionerad t-shirt med minishorts. Du kan till exempel bära en svart oversized retro t-shirt med trasiga blå jeansshorts. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten på ett stilfullt och avslappnat sätt.

Grå retro t-shirt med mörkblå skinny jeans med muddar

grå retro t-shirt med mörkblå skinny jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt enkel och platt vintagelook. Bär en grå och röd t-shirt med retrotryck på toppen. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans med muddar. Bär röda sneakers som passar perfekt till retro-t-shirten för att få outfiten att se mer enhetlig ut.

Vit oversized Rolling Stone t-shirt med hög midjade blå jeans

vit oversized Rolling Stone t-shirt med hög midjade blå jeans
källa

Detta är en riktigt attraktiv och snygg vintagelook. Den fantastiska outfiten börjar med en vit oversized Rolling Stone retro t-shirt. Kombinera den med blå jeans med hög midja och vita sneakers. Lägg till en vit choker och vintage vita solglasögon för att se helt anmärkningsvärt ut.

Camel Long Coat med Coca Cola Retro T-shirt

Camel Long Coat med Coca Cola Retro T-shirt
källa

I början av detta skrivande sa jag att för en retro-t-shirt är det bästa att ha retrotypsnitt eller retrofärger eller något väldigt klassiskt och igenkännbart. Coca Cola Retro T-shirt har alla tre. Du kan para ihop t-shirten med en lång kamelrock och blåjeans med hög midja. Bär vita klackar för att fullborda denna fantastiska vintagelook.

Vit retro t-shirt med midikjol i silver med paljetter

vit retro t-shirt med midikjol i silver med paljetter
källa

Det här är ett mycket intressant sätt att styla en t-shirt med retrotryck. Den vita t-shirten kombineras här med en silver midikjol med hög midja för att skapa en verkligt kontrasterande outfit. Kombinera dessa plagg med vita sneakers för att fullborda denna eleganta och unika look.

Vit t-shirt med oversize tryck och slitna mini jeansshorts

vit t-shirt med oversized tryck och slitna minijeansshorts
källa

Denna outfit visar ett mycket trevligt sätt att avslappnat styla en retro t-shirt. Du kanske vill bära en vit oversized t-shirt med retrotryck. Kombinera den med blå minijeansshorts. Stoppa in t-shirten delvis för att se luftigare och snyggare ut. Till skorna kan du bära sneakers för att se enkel och ren ut.

Svart retro t-shirt med slitna boyfriend-jeans

svart retro t-shirt med rivna boyfriend-jeans
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig några outfits som inkluderar vintage jeans med hög midja. Faktum är att en retro-t-shirt också ser väldigt bra ut med boyfriend-jeans. Du kan till exempel para den här svarta retro-tröjan med ljusblå boyfriend-jeans och vita sneakers för att se stilig och lite pojkaktig ut.

Grå t-shirt med blå minikjol med hög midja

grå tryckt t-shirt med hög midja blå jeanskjol
källa

Om du inte behöver följa en väldigt strikt outfit på jobbet så hittar du här en väldigt snygg och kreativ business casual outfit som lutar kraftigt åt casual. Kombinera den här outfiten med en grå t-shirt med retrotryck och en blå minikjol med hög midja. En axelväska av mörkblått läder och ljusrosa klackar kommer att vara ett snyggt tillskott till din outfit.

Marinblå retro t-shirt med rutig minikjol

Marinblå retro t-shirt med rutig minikjol
källa

Det här är en väldigt cool lagerdräkt. För att styla detta kan du bära en t-shirt med marinblått tryck och en svart-vit rutig minikjol. Bär en blå oversized jeansjacka för att se vintage och stilig ut. Lägg till svarta besättningsstrumpor och svarta läderstövlar till ekvationen.

Tie dye smiley face t-shirt med svarta mini jeansshorts

Tie dye smiley face t-shirt med svarta mini jeansshorts
källa

Här är en väldigt kreativ och lekfull knyt-t-shirt som även har en stor smiley. Kombinera den iögonfallande t-shirten med svarta mini jeansshorts för en intressant kontrast. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten på ett stilfullt och avslappnat sätt.

Blå t-shirt med svarta jeans och hög topp Converse

T-shirt med blått tryck, svarta jeans och hög topp
källa

För att uppnå en stilren och naturlig streetlook kommer här en outfit som du kanske gillar. Bär en blå retro-t-shirt överst. Kombinera den med svarta skinny jeans. För skorna, bär en vit high-top converse för vintage-temat. Avsluta med en brun fransad crossbody-väska för att lägga till extra stil till looken.

Svart retrotryckt t-shirt och grå tweedjacka

svart t-shirt med retrotryck och grå tweedjacka
källa

Ett väldigt coolt sätt att styla en retro-t-shirt är att para ihop den med en kavaj. I det här fallet är en svart t-shirt med retrotryck ihopkopplad med en grå kavajjacka i tweed. Kombinera dem med svarta jeans med raka ben och en svart och vit låg topp converse för att fullända outfiten med stil.

Gul retro t-shirt med blå jeansshorts med hög midja

Gul retro t-shirt med blå jeansshorts med hög midja
källa

För att se gladare ut kan det ofta hjälpa dig att bära något gult. Och det fungerar perfekt för den här outfiten. För att uppnå denna look, kombinera en gul vintage-t-shirt med blå minijeansshorts. När det kommer till skor, lägg till svarta läderstövlar till ekvationen.

Grå Power Rangers t-shirt med retrotryck och broderade minishorts i jeans

Grå Power Rangers t-shirt med retrotryck och broderade jeansshorts
källa

Detta är en mycket lekfull outfit som lätt kan fånga folks uppmärksamhet. Bär en retro Power Rangers grå t-shirt med en vit jeansjacka som topp. Kombinera dem med blå broderade jeansshorts och svarta läderboots för att fullborda den anmärkningsvärda och eleganta looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna med retro-tröjor som jag just visade dig. För dig som letar efter lekfulla outfits som hjälper dig att sticka ut från mängden kan listan ovan komma väl till pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*