Home / Stil / Hur man stylar röd flanellskjorta
Hur man stylar röd flanellskjorta

Hur man stylar röd flanellskjorta

Av någon anledning tar flanellskjortan nästan alltid formen av en rutig skjorta. Konsistensen av flanell och pläd verkar bara fungera perfekt tillsammans. Det jag specifikt ska prata om idag är hur man bär den röda flanellskjortan. Många av er borde känna till den karaktäristiska röda och svarta rutiga pojkvänskjortan. Den röda flanellskjortan är bara en tjockare och snyggare variant av den. För att visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för röda flanellskjortor. Låt oss titta på dem nu.

Röd flanellskjorta med blå skinny jeans och leopardmönster


källa

Låt mig börja med den här skarpa och attraktiva listan med outfitidéer med en fantastisk outfit som du kan bära för både vänners sammankomster och vardagliga fredagar. För att skapa denna enkla men fantastiska look kan du helt enkelt bära en svart och röd flanellskjorta över den. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna, bär ett par leopardmönstrade balettkläder för att fullborda utseendet.

Grön filthatt med svart och röd flanellskjorta

grön fedora med svart och röd flanellskjorta
källa

Det här är en lekfull och lite konstnärlig outfit som du kanske vill prova. För toppen, bär en röd och svart rutig flanellskjorta med en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ett par ankelboots i kamelmocka. Lägg slutligen till en grön filthatt för att se extra attraktiv ut.

Röd oversized rutig flanellskjorta med beskuren svart t-shirt och jeansshorts

röd oversized rutig flanellskjorta med beskuren svart t-shirt och jeansshorts
källa

För att styla denna eleganta och luftiga outfit, här är vad du vill prova. Bär en tunika eller kraftigt oversized mörkröd flanellskjorta som en longline kofta. Kombinera den med en svart beskuren grafisk t-shirt och svarta jeansshorts. För skorna, bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera outfiten.

Röd och svart rutig flanellskjorta med slitna jeans och kungsblåa klackar

röd och svart rutig flanellskjorta med slitna jeans och kungsblåa klackar
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan hjälpa dig att se mer attraktiv ut. Den här gången är det de kungsblå baletttofflorna som bara lyfter hela looken. För resten av outfiten kan du bära en röd och svart flanell pojkvänskjorta med mörkblå skinny jeans. Lägg till en brun handväska i läder för att se vacker ut.

Svart topp med djup V-ringning samt kjol och stövlar

svart västtopp med djup V-ringning, kjol och stövlar
källa

För att styla denna eleganta och diskreta sexiga outfit, här är vad du kanske vill göra. Bär en svart sidenskjorta med djup V-ringning med svarta spaghettiband. Kombinera den med en svart knälång kjol. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Knyt en röd flanellskjorta runt midjan för att se superchic ut.

Röd flanellskjorta med boho-halsband och boyfriend-jeans

röd flanellskjorta med boho stil halsband och boyfriend jeans
källa

Det här är en perfekt demonstration av hur man ser pojkaktig och anständigt sexig ut på samma gång. Bär en röd och svart rutig skjorta med en svart djup V-ringad t-shirt och ett långt halsband i boho-stil för att uppnå denna look. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans och vita low-top sneakers för att fullända den coola looken.

Röd och svart skjorta med blå jeans och stövlar med mockaklack

röd och svart skjorta med blå jeans och stövlar med mockaklack
källa

Det här är en underbar slimmad outfit som får dig att se chic ut på jobbet. För att uppnå denna avslappnade fredagslook kan du helt enkelt bära en svart och röd rutig flanellskjorta. Kombinera den med blå slim fit jeans. Bär ett par stövlar i svart mocka med dina skor för att fullända looken.

Mörkröd flanellskjorta med grå och vit infinity-scarf

mörkröd flanellskjorta med grå och vit prickig infinity-halsduk
källa

För att uppnå denna mysiga outfit här är vad du vill göra. Bär en röd och svart rutig flanellskjorta med en ljusgrå och vit infinitystickad halsduk över. Kombinera den med slim fit jeans med blå muddar. Bär ett par vita sneakers till skorna. Kombinera dessa plagg med en grå stickad mössa för en extra mysig look.

Röd och svart rutig skjorta i kombination med supersmala jeans och stövlar

röd och svart rutig skjorta med supersmalna jeans och klackskor
källa

Det här är en ganska smal outfit. Kombinationskonceptet med tunika och leggings lånar. För att forma denna look kan du bära en röd och svart oversized rutig flanellskjorta som om det vore en tunikatopp. Kombinera den med svarta superskinny jeans. För skorna, använd ett par svarta stövlar i mocka för att fullborda looken.

Röd och svart oversized rutig skjorta med leggings och läder loafers

röd och svart oversized rutig skjorta med leggings och läder loafers
källa

För att uppnå denna luftiga och avslappnade look kan du bära en röd rutig flanellskjorta som är kraftigt oversized som om det vore en tunikaklänning. Kombinera med svarta leggings för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta läder loafers till skorna. Ta en svart läderkoppling för att se skarp och stilig ut.

Flanellskjorta med svarta minishorts och parkajacka

Flanellskjorta med svarta minishorts och parkajacka
källa

För att uppnå denna chica outfit som är förvånansvärt lätt att ta av, måste du använda några överläggsknep. Bär en vit t-shirt med en röd och svart flanellskjorta och en svart parkajacka över för några snygga lager. Bär dem med svarta minijeansshorts och svarta balettkläder.

Röd och svart oversized skjorta med skinnjacka och filthatt

röd och svart oversized skjorta med skinnjacka och filthatt
källa

För att uppnå denna stiliga och konstnärliga look kan du bära en röd flanell pojkvänskjorta med en svart bikerjacka i läder. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par korta stövlar i svart läder och en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch.

Svart grafisk t-shirt med förstörda jeans och röd flanellskjorta

svart grafisk t-shirt med förstörda jeans och röd flanellskjorta
källa

För att skapa denna supercoola streetoutfit kan du bära en svart tryckt t-shirt med några allvarligt slitna svarta slim fit-jeans. Kombinera dem med svarta low-top sneakers och en svart läderhandväska. Knyt slutligen en röd rutig flanellskjorta runt midjan för att se extra smal och snygg ut.

Här är idéerna med röda flanellskjortor som kan hjälpa dig att se vacker och chic ut. Ge det ett försök och du kommer att bli förvånad över hur attraktiva dessa kläder kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*