Home / Stil / Hur man stylar röda loafers
Hur man stylar röda loafers

Hur man stylar röda loafers

I ett tidigare blogginlägg pratade jag om hur guldtofflorna kan göra dig attraktiv och få dig att sticka ut från mängden. En del av er kanske fortfarande tycker att färgen guld inte passar er karaktär så bra. Oroa dig inte, vi har annan färg som också kan få dig att sticka ut och dra av lättare. Det jag ska prata om i det här blogginlägget är hur man stylar de röda loafersen. Du kommer att bli förvånad över hur bra de röda skorna passar till alla möjliga olika färger. Låt mig nu visa dig några av de bästa röda loafer-outfitidéerna som jag har samlat åt dig.

Motojacka i läder med svart linne med scoop-neck och röda tofflor


källa

Låt oss börja denna coola lista med outfitidéer med en mycket slående mörk och diskret sexig look. En svart bikerjacka i läder och ett svart linne med längdringning är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera dem med marinblå skinny-jeans med muddar och röda loafers i mocka för att se stilfulla och unika ut.

Ljusrosa longline trenchcoat med matchande byxor och röda mockatofflor

Ljusrosa longline trenchcoat med matchande byxor och röda mockatofflor
källa

Det här är en ganska luftig och stilig affärsdräkt som låter dig se elegant och professionell ut. Bär bara ett vitt linne med scoop neck och ljusrosa lång trenchcoat. Kombinera dem med matchande ljusrosa chinos. För skor, bär ett par röda mocka loafers för att se ren och enkel ut.

Vit knuten t-shirt med svarta skinny jeans och röda läder loafers

vit knuten t-shirt med svarta drainpipe-jeans och röda läderskor
källa

För att uppnå denna ungdomliga och uppfriskande supercasual look kan du bära en vit knuten t-shirt för att få dig att se lång och smal ut. Kombinera den med svarta skinny jeans. För resten av outfiten, bär ett par röda läder loafers och en svart quiltad läderhandväska för att se superchic ut.

Blush rosa longline cardigan med en vit button down skjorta och röda tofflor

rodnad rosa longline cardigan med vit skjorta och röda tofflor
källa

För att se mer damlik ut är det enklaste sättet att lägga till lite rosa till mixen. Du kan till exempel bära en vit button down-blus och en rouge rosa kofta med en lång tröja. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans och ett svart läderbälte. Bär slutligen ett par loafers i röd mocka för att fullända outfiten med stil och elegans.

Tvåfärgad kungsblå och brun longline blazer med slitna jeans

kungsblå och brun tvåfärgad lång kavaj med slitna jeans
källa

Det här är en så cool outfit att den lätt kan fånga folks uppmärksamhet. Fokus för denna look ligger definitivt på den tvåfärgade longline-blazern i brunt och kungligt blått. Kombinera den med en svart scoop-neck-topp och blåa illa slitna jeans. Bär loafers i röd läder för att fullända looken med stil.

Grå fleecekappa i maxilängd med svarta chinos och röda läderloafers

grå fleecekappa i maxilängd med svarta chinos och röda läderskor
källa

Detta är en mycket vacker vinterlook som låter dig se elegant och stilig ut istället för chunky och chunky. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit tröja med mock-neck med svarta chinos. Lägg till ett lager genom att bära den grå maxi fleecerocken. Bär loafers i röd läder för att göra denna outfit ännu mer elegant och unik.

Grå tryckt t-shirt med en blå knälång denim pennkjol

grå tryckt t-shirt med blå knälång slits demin pennkjol
källa

För att uppnå denna superchica och ungdomliga look behöver du bara tre mycket enkla bitar som du kanske redan har i din garderob. Bär en grå t-shirt med en blå knälång jeansgylf för detaljer. Kombinera dem med ett par röda läder loafers för att se minimalistiska och attraktiva ut.

Svart kavaj med randig t-shirt och slitna ankeljeans

svart kavaj med randig t-shirt och slitna ankeljeans
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och stilrena look med en viss tuffhet, kan du bära en horisontellt randig svartvit t-shirt och skikta den med en svart kavaj. Kombinera dessa plagg med ljusblå slitna ankeljeans. Bär ett par röda loafers i läder för att fullända din outfit med stil.

Blågrön chiffongblus med bågad fåll, rosa halsduk och röda tofflor

blågrön chiffongblus med bågad fåll, rosa halsduk och röda tofflor
källa

Om du vill se feminin och lättillgänglig ut, hjälper det att bära rosa. Om du gör det kommer det säkert att fungera att bära den kricka färgen. Du kan till exempel bära en blågrön blus med bågad fåll och en rouge rosa halsduk överst. Bär dem med blå skinny jeans och röda loafers för en avslappnad och snygg finish.

Svart dubbelknäppt kostym med muddade jeans och loafers

svart dubbelknäppt kostym med jeans och muddar
källa

Det här är en mer unisex-outfit som du kan bära för att se ganska snygg ut på jobbet. För att uppnå denna look kan du bära en svart-vitrandig t-shirt med en svart dubbelknäppt kavaj över. Kombinera dem med blå jeans med raka ben och ett par röda plattor för att komplettera din outfit.

Brun skinnjacka som bärs med en knälång klänning med rynkad midja och blå denim

brun skinnjacka med knälång klänning i blå denim med rynkad midja
källa

För att uppnå denna snygga och ungdomliga outfit kan du bära en knälång jeansklänning med rynkad midja och blå jeans. Kombinera den med ett par loafers i röd mocka. Det hade sett riktigt bra ut. För att förbättra denna outfit kan du lägga till en brun skinnjacka till mixen. Du kanske till och med vill bära en handväska i brunt läder för att se elegant och professionell ut.

Grå jeansjacka med vinröda loafers i läder

grå jeansjacka med vinröda loafers i läder
källa

För att uppnå denna snygga och lite pojkaktiga look kan du bära en vit t-shirt med en grå jeansjacka för överdelen. Kombinera den med svarta skinny jeans och röda loafers i läder. Lägg slutligen till en vit tryckt clutch för att göra den här outfiten ännu snyggare.

Vit, halvtransparent mesh-topp med blå jeans och rosa tofflor

vit semi-transparent mesh-topp med blå jeans och rosa tofflor
källa

Om du känner dig väldigt bekväm med ett par knallröda loafers, utmana dig själv ännu mer genom att bära ett par rosa läder loafers. För resten av looken kan du helt enkelt bära en vit nättröja och blå skinny jeans.

Här är de röda loafer-outfitidéerna som jag tror kommer att inspirera dig att komma på dina egna outfitidéer. Prova dem och försök att finjustera idéerna här och där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*