Home / Stil / Hur man stylar Sailor Shirt
Hur man stylar Sailor Shirt

Hur man stylar Sailor Shirt

Om du följer vad folk har på sig runt om i världen kanske du vet att sjömansskjortan är väldigt populär i Japan. Det är faktiskt deras skoluniform för elever. Med åren har Korea anammat detta också, och det är fler och fler kändisar som bär sjömansskjortan då och då. På senare tid har fler och fler människor i Europa och USA bär något inspirerat eller starkt influerat av sjömansskjortan. Låt mig visa dig några av dessa idéer med sjömanskjortor och se om du gillar den här kommande trenden eller inte.

White Stripe Navy Sailor Shirt


källa

För att starta denna kreativa och intressanta lista kommer jag att visa dig hur vissa människor bär dem i asiatiska länder. Här är en marinblå sjömansskjorta som kommer med några vita ränder. Du kan kombinera den med vita shorts och vita sandaler med klackar för att se uppfriskande och ungdomlig ut.

Mörkblå och vitrandig t-shirt med V-ringad

Marinblå och vitrandig t-shirt med V-ringad
källa

Låt oss nu göra en 180 graders rotation och titta på en outfit som känns som en seglarskjorta. Du kan bära en marin- och vitrandig t-shirt med V-ringad och gröna shorts. Kombinera dem med svarta sandaler för en unik och avslappnad look. Det här sättet att ta tanken på en sjömansskjortadräkt borde vara väldigt enkelt för de flesta av er.

Svart sjömanskjorta med blå rosett

svart sjömanskjorta blå rosett
källa

Som du kan se av förra outfiten kan du se ut som en sjömansskjorta i en marinblå och vitrandig v-ringad t-shirt. Men det är verkligen inte lika roligt som att bära en riktig. Här är en riktig sjömansskjorta, denna gång i svart med blå rosett. Du kan enkelt kombinera den med en vit kjol och vita sandaler.

Vit och marinblå sjöman T-shirt med veckad minikjol

Vit och marinblå Sailor T-shirt Plisserad minikjol
källa

Jag gillar verkligen den här t-shirten eftersom det uppenbarligen är en vit och marinblå sjömansskjorta men de överdrivna detaljerna är borttagna för att det ska vara lättare att bära. Du kan kombinera skjortan med en veckad marinblå minikjol. Kombinera dem med svarta balettkläder för att lägga till en feminin touch till looken.

Kort skjorta med marinblå skater minikjol

Kort skjorta marinblå skater minikjol
källa

Den här bilden visar ett ganska typiskt sätt att klä sig i den nuvarande koreanska popkulturen. Flickan bär en kort sjömansskjorta med en mörkblå skaterkjol och svarta lårhöga snörstövlar. Skinny fit och anständiga sexiga outfits är den aktuella trenden där och det ser ut som att trenden är här för att stanna, åtminstone i ytterligare ett decennium eller så.

Bär den med Big Red Bow och Black Flared Mini Shorts

stor röd rosett svarta utsvängda minishorts
källa

Att bära en sjömansskjorta som en ledig streetoutfit är redan en väldigt kreativ och lekfull aktivitet. För att göra det ännu bättre kan du bära en stor röd rosett som matchar din sjömansskjorta. Kombinera dem med svarta minishorts och mörkgröna balettkläder med öppen tå för att fullborda denna söta och attraktiva look.

Tvåfärgad mini skaterskjorta klänning med höga lårstrumpor

tvåfärgad mini skaterskjorta klänning med strumpor
källa

Det här är bara en vacker och ungdomlig skjortklänning. Det är en tvåfärgad mini-skater-seglartröja, vars överdel är en vit sjömansskjorta och den nedre är en supermini-marinblå skaterkjol. Du kan bära mörkblå strumpor med vita ränder för att matcha klänningen. Bär svarta lädertoppar för att komplettera outfiten.

Mörkblå och grårandig t-shirt med jeansshorts

mörkblå och grårandiga jeansshorts med t-shirt
källa

Låt oss nu gå tillbaka västerut och titta på en ledig outfit som liknar en sjömanskjorta. För att uppnå denna avslappnade och snygga look kan du helt enkelt bära en marinblå och grårandig t-shirt och kombinera den med jeansshorts. Knyt en chambray-skjorta runt midjan för att se superchic ut. Till skorna får du bara ha vita sneakers.

Vit långärmad sjömansskjorta med hög midjad minikjol och knappslå

Vit långärmad sjömansskjorta med hög midja och minikjol med knappar
källa

Det kan sakta ner i dessa dagar eftersom kändisar i USA bär sjömansskjortan som en del av sina outfits. Här är till exempel en vit långärmad sjömansskjorta ihop med en marinblå minikjol med hög midja med hög midja. Kombinera denna med svart mocka över knästövlarna för att fullborda denna superchica look.

Bär den med marinblå shorts och stövlar

Marinblå shorts med hög midja
källa

Här är en outfit väldigt lik den tidigare. Faktum är att sjömansskjortan är exakt densamma. Men genom att bära den med olika delar blir helhetsbilden väldigt annorlunda. Till exempel är sjömanskjortan kombinerad med mörkblå utsvängda shorts med hög midja. Du kan kombinera dessa med bruna läderstövlar för att sätta en elegant touch till outfiten.

Vit t-shirt med mörkblå V-ringning

vit t-shirt marinblå v-ringad
källa

Här är ytterligare ett exempel på en vit t-shirt med marinblå V-ringning. Det är tillräckligt nära en sjömansskjorta. Du kan kombinera den med mörkblå minishorts och vita sandaler för att se både avslappnad och uppfriskande ut.

Blå och vit randig t-shirt med stråhatt

blå och vit randig t-shirt halmhatt
källa

För en rolig och avslappnad look kan du välja en blå- och vitrandig t-shirt. Kombinera den med marinblå shorts och marinblå ballerinor. Bär en stråhatt för att fullborda denna outfit som sannolikt kommer att ge dig lite nautisk stil.

Vit utsvängd miniklänning med mörkblå sidenscarf

Vit utsvängd Miniklänning Marinblå Silk Bow Sjal Klänning
källa

Du kan också skapa en outfit i sjömansstil genom att bära en marinblå sidenscarf som liknar den marinblå kragen på en sjömansskjorta. En vit miniklänning och svarta sandaler med band är det perfekta komplementet till din outfit.

Mörkblå och vitrandig t-shirt med vit skjorta

mörkblå och vitrandig t-shirt med vit krage
källa

Ett annat sätt att simulera sjömansskjortan är att bära en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt över en vit skjorta och låta kragen titta ut ur t-shirten. Bär den med en svart knälång kjol och svarta spetsiga klackar för att komplettera denna eleganta avslappnade outfit.

Här är idéerna med sjömanskjortor som jag skulle vilja dela med dig. Det är lite tidigt att säga att sjömanskjortan kommer att bli en stor del av modevärlden. Men eftersom världen krymper och asiatiska länder marknadsför sjömansskjortan, skulle det vara kul att se mer av den mainstream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*