Home / Stil / Hur man stylar sandaler med klack för kattungar
Hur man stylar sandaler med klack för kattungar

Hur man stylar sandaler med klack för kattungar

Ibland vill man se superformell ut när man jobbar med ett par klackar. Det finns också tillfällen då du fortfarande vill se formell ut men bara vill tona ner det lite. I det här fallet är det en mycket bra idé att bära ett par sandaler med klack för kattungar, även känd som klackskor med öppen tå. Oavsett anledning kan det nästan alltid få dig att se mer damlik ut att bära skor med öppen tå, och den här gången gör det ingen skillnad. För att visa dig hur du stylar dem har jag satt ihop några riktigt snygga klacksandaler för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blekrosa sandaler med klack för kattungar med en vit miniklänning


källa

Jag vill börja den här listan med klassiska outfitidéer med en väldigt minimal outfit som du kan bära på jobbet och som så klart kommer att sticka ut från mängden. För att forma denna look kan du bära en vit miniklänning som mittpunkten i din outfit. Kombinera den med ett par ljusrosa sandaler med klack för kattungar för att fullända looken.

Vit t-shirt med kapsärm, grå rutig minikjol och svarta sandaler med klack för kattungar

vit t-shirt med kapsärm, grå rutig minikjol och svarta sandaler med klack för kattungar
källa

För att uppnå denna form av denna överraskande ungdomliga streetoutfit, här är vad du kan göra. Bär en vit t-shirt med capsärm och en svart kavaj för toppen. Para ihop dem med en grå rutig minishorts. Bär ett par svarta kattungasandaler för dina skor. Bär guldhalsband för att komplettera outfiten.

Vit bodycon miniklänning med ljusrosa klacksandaler för kattungar

Bodycon miniklänning med vit bälte och ljusrosa kattungasandaler
källa

Det här är en vacker men elegant outfit som du kanske vill ha på dig på dejting för att göra dig själv väldigt lättillgänglig. För att styla denna look, bär helt enkelt en vit ärmlös passform och en miniklänning med bälte. Para ihop den med ett par ljusrosa kitty-sandaler.

Sandaler i brunt läder för kattungar, svart minipassform och utsvängd klänning

sandaler i brunt läder för kattungar, svart minipassform och utsvängd klänning
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå denna attraktiva och eleganta look. Bär en svart miniklänning med utsvängning som mittpunkten i outfiten. Kombinera det med ett par bruna läder-sandaler för kattungar. För resten av outfiten, bär helt enkelt en ljusrosa läderhandväska för att slå in outfiten.

Mörkblå manschetter i slim fit-jeans och grå sandaler med klack för kattungar

Mörkblå slim fit jeans med muddar och gråa sandaler med klack för kattungar
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som du kan bära för att arbeta som en business casual outfit. För att skapa denna look kan du bära en vit slim fit linneskjorta med knappar och mörkblå slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par grå kattungasandaler för att fullända outfiten snyggt och elegant.

Svart chiffongjacka med skinny jeans och skor med öppen tå

svart chiffongjacka med skinny jeans och skor med öppen tå
källa

För att uppnå den där helt svarta coola looken är det här vad du vill göra. Bär en t-shirt med tryck i svart och roséguld till toppen. Kombinera den med en svart chiffongjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Slutligen, för skorna, kan du bära ett par svarta kattungasandaler för att få dig att se cool och elegant ut.

Orange kortärmad skjorta med knappar och svart blommig midikjol

Orange kortärmad skjorta med knapp och svart blommig midikjol
källa

Att lägga till ett inslag av orange till din outfit är viktigt för att uppnå denna ljusa och skarpa look. Bär en orange skjorta med knappar och svart blommig midi bodycon-kjol till toppen. Bär ett par spetsiga grå klackar i mocka till skorna. Komplettera looken med en grå mockaclutch.

Blekrosa sandaler med klack för kattungar med en rodnad miniklänning i chiffong

Ljusrosa sandaler med klack för kattungar med rouge miniklänning i chiffong
källa

För att forma denna eleganta och damlika outfit är det en underbar idé att använda den rosa färgen som basfärg. För att uppnå denna look kan du bära en rodnad rosa chiffong miniklänning som kärnan i outfiten. Kombinera den vackra klänningen med ett par ljusrosa kattungasandaler för att fullända looken.

Leopardmönstrat och skira kattungeklackar med svart tank miniklänning

Leopardmönstrat och skira kattungeklackar med svart tank miniklänning
källa

Här är vad du kan göra för att uppnå denna vackra och eleganta outfit. Du kan bära en svart miniklänning för att hålla denna outfit superminimal. Bär ett par leopardmönstrade sandaler med öppen tå för att piffa upp det lite. Slutligen kan du lägga till en svart läderkoppling för att se ännu smartare och mer elegant ut. Det är faktiskt en snygg outfit för ett företagsevent om du föredrar att inte bära något för snyggt.

Svart V-ringad blus och ljusblå broderade slim fit jeans

svart V-ringad blus och ljusblå broderade slim fit jeans
källa

För de av er som letar efter en snygg affärsdräkt som är lätt att ta av, har du kommit till rätt ställe. Bär helt enkelt en svart V-ringad blus för toppen. Kombinera den med ljusblå slim fit-jeans med blommiga broderier. För skorna, bär ett par svarta kattungasandaler för att fullborda looken.

Svart tröja med vit high-low midikjol

svart tröja med vit hög låg midikjol
källa

För att skapa denna underbara svartvita look kan du börja med en svart stickad bodycon-tröja. Kombinera den med en vit volang midikjol. Bär ett par svarta kattklackar för skor för att komplettera outfiten med stil. Nu kan du se att det finns några små skillnader i hur versionen med öppen tå och den spetsiga tåversionen av kitty-klackar får dig att se ut.

Brun skinnjacka med grå ullhalsduk och matchande midikjol

brun skinnjacka med grå ullhalsduk och matchande midikjol
källa

Detta är en ganska stilig och sofistikerad lagerdräkt. Till toppen, bär en vit tröja med en brun skinnjacka och grå halsduk. Kombinera dem med en grå kjol och svarta leggings. Bär svarta kattklackar för att fullborda looken. Det här är en bra outfit för jobbet när du vill se snygg och helt enkelt kraftfull ut.

Här är outfitidéerna för sandaler med klack för kattungar som kan få dig att se väldigt elegant och damlik ut. Prova det och du kommer att bli förvånad över din nya vackra look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*