Home / Stil / Hur man stylar shorts
Hur man stylar shorts

Hur man stylar shorts

Det finns tillfällen då du bara vill ha det där extra i din outfit som gör att du ser lite mer slående ut på ett helt naturligt sätt. I det här fallet kan snygga shorts hjälpa till. I grund och botten är knytshorts shorts med en knytdetalj. Bara denna enkla och subtila detalj kan överraskande få dig att se mycket sötare ut. Det fina med dem är att de är väldigt lätta att styla. För att visa dig några sätt att styla dem har jag samlat ihop några riktigt bra idéer för korta slipsar för dig. Låt oss gå in direkt.

Marinblå ärmlös topp med vita shorts


källa

Mycket ofta kan du bygga några enkla och uppfriskande outfits runt knytshortsen. Låt mig börja, den här listan är en superren och minimalistisk casual outfit. För att forma denna look kan du bära en ärmlös marinblå topp med vita minishorts. Kombinera dem med vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Svart figursydd t-shirt i kombination med röda minishorts med rosa slips

svart bodycon t-shirt med rouge, rosa knytband minishorts
källa

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att bära en svart figursydd t-shirt över. Kombinera den med en rodnadsrosa flytande mini-shorts för att se vacker och smal ut. Till skorna kan du antingen bära vita sneakers för att se uppfriskande ut eller svarta balettkläder för att se lite mer elegant ut.

Vit t-shirt med muddar och grön slips

vit t-shirt med muddar och grön slips
källa

Börja med den vita t-shirten med avslappnad passform ovan för att skapa denna enkla outfit som får dig att se förvånansvärt uppfriskande och söt ut. Kombinera den med gröna minishorts med hög midja. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita låga Converse för att se snygg och ungdomlig ut.

Vit off shoulder kortärmad blus med gröna shorts

vit, off the shoulder, kortärmad blus med gröna knytshorts
källa

För att få denna diskreta sexiga outfit som kan bäras till jobbet, kan du bära en vit off the shoulder lätt avskuren halvärmad blus som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med gröna minishorts med slips. Bär ett par platta gladiatorsandaler för att få skorna att se supersnygga ut.

Grafiskt linne med scoop-neck och svarta shorts

vitt grafiskt linne med scoop-neck och svarta shorts
källa

För att uppnå denna minimala och attraktiva streetoutfit kan du bära ett vitt grafiskt linne med scoop-neck. Kombinera den med höga svarta minishorts. Till skor kan du bära ett par svarta balettkläder om du vill klä upp dig lite mer elegant. Eller använd bara vita sneakers för att se ren och uppfriskande ut.

Gul t-shirt med rutiga shorts och senapsklack

gul t-shirt med rutiga shorts och senapståklackar
källa

För att se extra glad och attraktiv ut är det en mycket bra idé att lägga till ett gult element i din outfit. Du kan till exempel bära en citrongul t-shirt med en avslappnad passform och svartvita rutiga slipshorts. Till skorna kan du bära ett par senapsgula mockaklackar med rund tå för att fullborda denna fantastiska och minimala look.

Vit button down blus, rutiga shorts och svart slips

vit button down blus och svarta rutiga shorts
källa

För att uppnå denna coola och konstnärliga svartvita look kan du börja med en vit smal blus över. Kombinera den med svart-vitrutiga minishorts med slips. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tår och ankelband för att se snygg och elegant ut. Lägg till en svart clutchväska till mixen för att se extra chic ut.

Vit V-ringad ärmlös blus och svarta minishorts

vit ärmlös v-ringad blus och svarta minishorts
källa

Detta är en diskret sexig och minimal outfit gjord speciellt för dig som har lagt ner mycket arbete på formen. För att forma denna look kan du bära en vit V-ringad ärmlös bodycon-topp. Kombinera den med höga svarta minishorts. Bär svarta balettkläder för att avsluta looken snyggt och stilfullt.

Vit t-shirt med blommiga minishorts

vit t-shirt med minishorts med blommönster
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade streetlook kan du börja på toppen med en vit t-shirt med avslappnad passform med rund hals. Kombinera den med vita och gråa minishorts med blommönster. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita low-top sneakers för att hålla looken ren och ungdomlig.

Vit kort skjorta med höga gröna knytshorts

vit kort skjorta med gröna knytshorts
källa

Att bära en crop top betyder inte alltid att du måste visa lite hud. Du kan istället para ihop en crop top med höga shorts för att se smal och lång ut. Du kan till exempel bära en vit cropped skjorta med ljusgröna, högmidjade mini-klipshorts. Kombinera dem med vita ankelboots för att fullborda den coola och rena looken.

Svart kort t-shirt med blå- och vitrandiga minishorts

Svart kort t-shirt med blå- och vitrandiga minishorts
källa

För en diskret sexig och ungdomlig outfit som är perfekt för en avslappnad strandhäng, koppla ihop en svart beskuren t-shirt med blå och vita vertikalrandiga mini-shorts. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar med öppen tå eller ett par vita sandaler för att fullända den feminina outfiten.

Svart skjorta med manschettknappar och rouge rosa miniblomshorts

svart skjorta med manschettknappar och rödrosa minishorts
källa

För att uppnå denna eleganta och vackra affärscasual-look, kan du bära en svart slim fit skjorta med manschett. Kombinera den med rouge rosa högmidjade flytande mini-knytshorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfiten med en damlik touch.

Vitt cropped linne med kamouflagejacka och minishorts

vitt cropped linne med kamouflagejacka och minishorts
källa

För att se pojkaktig och anständigt sexig ut på samma gång kan du bära ett vitt cropped linne med en camo-bomberjacka. Kombinera dessa bitar med gröna minishorts. Bär ett par svarta snörstövlar i läder för att ge skorna en extra stilig look.

Här är de korta outfitidéerna som jag vill dela med dig. Prova dem och du kommer med största sannolikhet att se väldigt uppfriskande och vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*