Home / Stil / Hur man stylar smala ankeljeans
Hur man stylar smala ankeljeans

Hur man stylar smala ankeljeans

Det finns en god chans att du tycker om att bära jeans. Det är förmodligen den mest populära produkten, särskilt när det kommer till en värld av casual outfits. För er som redan har upptäckt att skinny jeans kan få dig att se lång och smal ut, vet du också att beskurna skinny jeans kan göra ännu mer? Idag ska jag prata om ett väldigt kort par jeans, skinny ankel jeans. Vad du kommer att se här är några av de bästa idéerna för skinny jeans outfit som jag har samlat. Låt oss dyka direkt in.

Skinny jeans med en rosa sidenblus


källa

Låt mig börja listan med en feminin och snygg streetoutfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en långärmad rosa sidenblus med blåa slitna skinny jeans. Kombinera dem med ljusrosa spetsiga klackar och en handväska i rouget läder för att se enkla och eleganta ut.

Mörkblå skinny jeans med vit skjorta med knappar

mörkblå skinny jeans med vit knapp
källa

Om du kan bära jeans på ditt kontor är det här en klassisk, elegant ledig outfit som får dig att se professionell och klok ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar. Kombinera den med blå smala ankelboots för att få dina ben att se långa och smala ut. Du kan vara lite mer kreativ med skorna genom att bära klackar med rouge sammetsband.

Skinny jeans med korta grå mockaboots

Grå skinny jeans i mocka med korta stövlar
källa

Den vita t-shirten och jeansen har varit den mest populära kombinationen under de senaste decennierna eller mer. Låt oss kolla in den här versionen med skinny jeansen. Som du kan se på den här bilden kan ankeljeansen inte bara få dig att se extra lång ut, utan de grå stövlarna i mocka gör även denna outfit lite mer stilren och unik än den typiska versionen.

Bär den med en vit topp och en svart lång väst

vit topp svart lång väst
källa

För en snygg och konstnärlig look kan du bära en vit t-shirt med blå skinny jeans. Skapa ett snyggt lager genom att bära en svart långlinjeväst över din t-shirt och jeans. Bär slutligen ett par svarta loafers för att få outfiten att se ännu snyggare ut.

Gråa skinny jeans och svarta läderstövlar

grå skinny jeans svarta läderboots
källa

Detta är bara ett sällsynt men snyggt sätt att styla ett par svarta ankelstövlar i läder. Vanligtvis bär man vanliga skinny-jeans till ankelbootsen, men den här gången byts de ut mot skinny-jeans för att få bootsen att se lite mindre skrymmande ut. Bär en överdimensionerad tröja med ritning för en ungdomlig look.

Färgblockstickad tröja med Blue Skinny Ankle Jeans

Färgblock stickad tröja blå skinny jeans
källa

En bra sak med smala jeans är att de låter dig visa upp mer av dina anklar för att få dig att se längre ut, speciellt när de kombineras med balettkläder. I det här fallet kombineras de blå skinny jeansen med röda ballerinor. Kombinera dem med en färgad svart tröja och en rosa kavaj för att skapa en rolig och chic outfit.

Blush rosa chiffong kavaj med blå ankeljeans

rouge rosa chiffongblus blå ankeljeans
källa

Här är en affärsdräkt som kan få dig att se elegant och smal ut. För att uppnå denna look, bär en vit t-shirt med en rödrosa puff shoulder-blazer. Kombinera dessa plagg med blå skinny jeans och vita spetsiga klackar för att komplettera denna look med stil och elegans.

Knuten randig långärmad t-shirt med svarta slitna skinny jeans

Knuten randig långärmad t-shirt, svarta skinny jeans
källa

För dig som gillar att klä dig edgy, här är en outfit som kan få dig att se både snygg och sexig ut. Bär en flerfärgad randig, knuten långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans. Du kan helt enkelt bära vita sneakers för att komplettera denna outfit på ett rent och avslappnat sätt.

Grå sweatshirt med vita ankeljeans

grå tröja vita ankeljeans
källa

Om du vill klä dig minimalt och enkelt unisex, här är en bra casual street outfit för dig. Bär en gråmelerad avslappnad sweatshirt för toppen. Kombinera den med trasiga skinny jeans. Bär vita balettkläder för dina skor för att hålla outfiten elegant och minimal.

Rosa cropped stickad tröja med höga vita skinny jeans

grå cropped stickad tröja och vita skinny jeans
källa

Som tidigare nämnts låter skinny jeansen dig visa hud på anklarna för att få dig att se längre ut. Denna speciella outfit kombinerar det tricket med tricket att bära en crop top med jeans för att fördubbla den effekten. I detalj kan du bära en rosa beskuren stickad tröja och para den med vita skinny-jeans med hög midja. Komplettera denna magiska men enkla outfit med vita sneakers.

Roséguld turtleneck med svarta skinny boots

Rödguld turtleneck sweatshirt svarta smala ankelboots
källa

Det är kul att ha glänsande kläder då och då. Om du är för blyg, prova först den här roséguld halvblanka tröjan med turtleneck. Para ihop den med svarta skinny jeans och svarta loafers för att skapa en snygg och feminin outfit.

Svart floppy hatt med skinny jeans

svart floppy hat skinny jeans
källa

För en konstnärlig look kan du bära en beskuren svart långärmad t-shirt med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta platåskor i läder och en svart fedora för att sätta en konstnärlig touch till din outfit.

Vit djup V-ringad topp och svarta ankeljeans

vita djupa v-ringade jeans, svarta ankeljeans
källa

Låt inte de svarta skinny jeansen och svarta och vita slip-on skor lura dig. Det här är inte bara en typisk casual outfit. Den vita djupa V-ringade bodycon t-shirten gör att denna outfit ser extremt sexig ut.

Vit ärmlös blus med skenhals och gråa skinny jeans

vit ärmlös blus med mock-neck grå skinny jeans
källa

Här är en minimalistisk och ursnygg vit och grå streetoutfit som hjälper dig att sticka ut från mängden. Bär en vit ärmlös topp med turtleneck. Kombinera den med gråa skinny jeans och vita plattor för att se enkel och elegant ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med skinny jeans outfits som jag delade med dig ovan. Om du tycker om att läsa den här typen av blogginlägg om outfitidéer kommer du också att läsa mycket mer på den här sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*