Home / Stil / Hur man stylar solbrända ankelboots
Hur man stylar solbrända ankelboots

Hur man stylar solbrända ankelboots

Idag vill jag ge dig några tips på hur du stylar de solbrända stövletterna för att få dig att se väldigt snygg ut. För dig som tycker att de svarta läderstövlarna är lite för mörka och glänsande, är de bruna ankelboots ett bättre val för att du ska se bra ut samtidigt som du förblir modig. För att lära sig hur man stylar det, vilket bättre sätt än att titta på en fin referens. Det jag ska visa dig är några av de bästa idéerna för bruna stövlar som jag har samlat på mig. Låt oss gå in direkt.

Grå chunky tröja med brun platt hatt och bruna ankelboots


källa

För att starta den här listan med snygga och lite pojkaktiga outfitidéer, ska jag först visa dig en unik och konstnärlig look. En grå överdimensionerad tröja och svarta skinnbyxor i läder är de perfekta komplementen till denna outfit. Para ihop dem med en brun platt hatt. För skorna, använd ett par bruna stövlar i mocka för att fullborda looken.

Vit tröja med blå ribbade skinny jeans och bruna ankelboots


källa

Detta är en väldigt enkel och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av sig. Kombinera en vit kabeltröja med blå skinny jeans med muddar för att få ihop denna look. Bär ett par bruna mockastövlar till skorna. Lägg till en smal brun crossbody-väska i läder för lite mer stil.

Svart chunky tröja med ljusblå slim fit jeans och bruna läderstövlar

svart, tjock tröja med ljusblå slim fit jeans och ljusbruna läderstövlar
källa

För att få den snygga och rena outfiten som du kan bära som både streetoutfit och business casual outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart chunky stickad tröja och ljusblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i brunt läder för att fullända outfiten på ett rent och stilrent sätt.

Kamelullkappa med ribbad vit polotröja

Kamelullkappa med ribbad vit polotröja
källa

För att uppnå denna lagerdräkt kan du bära en krämribbig tröja med polokrage och en brun ullkappa över. Kombinera dem med blå slim fit jeans med muddar och ett brunt läderbälte. För skor, bär ett par bruna stövlar i mocka för att komplettera outfiten med stil.

Blå och vit tryckt kungsblå chiffongblus med skinny jeans

blå och vit tryckt kungsblå chiffongblus med skinny jeans
källa

För att se skarp och naturlig ut på samma gång, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en chiffongskjorta med blått och vitt tryck med knappar upptill. Kombinera den med matchande blå skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder med en handväska i brunt läder för att fullborda looken.

Grå tröja med vit chiffongblus och skinny jeans

grå tröja med vit chiffongblus och skinny jeans
källa

Detta är en outfit som använder en enkel och attraktiv färgkombination av vitt, blått och grått. För att uppnå denna look kan du bära en vit chiffongblus med en grå kofta. Kombinera dem med svarta skinny jeans eller svarta leggings. Avsluta med gråa strumpor och bruna stövlar i mocka för att fullborda looken.

Vit t-shirt med blå skinny jeans och bruna läderboots

vit t-shirt med blå skinny jeans och bruna läderstövlar
källa

För att uppnå denna absolut enkla och pojkaktiga look, här är något du behöver göra. Bär helt enkelt en vit t-shirt med smal passform för toppen och stoppa in den. Bär din med blå skinny jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par bruna mockastövlar för att komplettera din outfit.

Grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och knälång kjol

grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och knälång kjol
källa

Det här är en underbar och mysig business-casual outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut på kontoret. Bär en kungsblå t-shirt med en grå bomberjacka överst. Kombinera dem med en knälång kjol med blått tryck. För skorna, använd ett par korta stövlar i brun mocka för att fullborda looken.

Blush rosa longline cardigan med vit t-shirt och svarta skinny jeans

rodnad rosa longline kofta med vit t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå den här luftiga och damlika outfiten kan du bära en vit t-shirt med en röd rosa lång stickad tröja för att skapa några absolut vackra lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Låt oss bli lite mer kreativa för skorna genom att bära ett par solbrända läderstövlar med öppen tå.

Rödande kofta med mörkblå skinny jeans

Rödande kofta med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan vacker outfit som inkluderar en kofta. Den här gången är det också en ljusrosa kofta. Du kan kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans för att se extra smal och ungdomlig ut. För skor, bär helt enkelt ett par bruna stövlar i mocka för att komplettera outfiten.

Ljusblå button down skjorta, jeans med skärp och bruna stövlar

Ljusblå button down skjorta, jeans med skärp och bruna stövlar
källa

Det här är en mycket enkel blå och brun affärsdräkt som du kan se ganska chic ut i. Bär helt enkelt en ljusblå button down skjorta för toppen. Kombinera den med blå slim fit jeans och ett brunt läderbälte. Bär ett par ankelboots i brun mocka för att fullborda looken.

Svart tröja med matchande skinny jeans

svart tröja med matchande skinny jeans
källa

För att få den nästan helt svarta outfiten som kan få dig att se lång och smal ut, här är vad du vill göra. Bär en svart tröja och svarta skinny jeans. Bär ett par bruna stövletter i mocka till skorna. Lägg till en crossbody-väska i svart läder till mixen för att fullborda looken.

Grå tröja som bärs med en ljusblå chambrayskjorta och en svartvitrandig klänning

grå tröja med ljusblå chambray skjorta och svartvitrandig klänning
källa

För att forma denna mysiga och diskreta outfit kan du bära en ljusblå chambray skjorta med knappar över en svart-vitrandig bodycon miniklänning. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en grå tröja. För skorna, använd ett par bruna stövlar i mocka för att fullborda looken.

Här är idéerna med solbrända ankelkängor som jag vill dela med mig av. Dessa stövlar kan sätta en stilfull touch till hela din look på ett naturligt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*