Home / Stil / Hur man stylar spets peplum topp
Hur man stylar spets peplum topp

Hur man stylar spets peplum topp

Vanligtvis får en spetstopp dig att se mogen ut. Ett moget utseende har förresten inget med ålder att göra. Det är verkligen en komplimang. Det handlar dock om spetspeplum-toppen, spetselementet, oavsett anledning, gör att toppen ser mer uppfriskande och tjejig ut. Jag kan inte riktigt förklara varför, men jag kan definitivt visa dig några bevis genom att visa dig alla dessa uppfriskande outfits nedan. Vad du är på väg att se är några riktigt vackra top peplum top outfit idéer som jag har samlat för dig. Låt oss gå in direkt.

Vit ärmlös peplum i spets med smala chinos och svarta anklar


källa

Som nämnts ser den här listan med outfitidéer väldigt uppfriskande ut. Den första outfiten är redan ett bra bevis på hur uppfriskande du kan se ut med spetspeplum. För att uppnå denna vackra look kan du bära en ärmlös vit peplum-topp i spets med svarta slimmade chinos. Komplettera din outfit med ljusrosa klackar för en feminin touch.

Peplum-topp i vit bågad fåll med manschetter av boyfriend-jeans

vit spetspeplum med bågad fåll och boyfriendjeans med muddar
källa

Det här är ytterligare en väldigt uppfriskande look, men den här gången har den fått lite mer stil och tuffhet i mixen. För att forma denna outfit kan du bära en ursnygg vit kortärmad peplumtopp med bågad fåll och boyfriendjeans med muddar med ribbad kant. Bär ljusrosa ankelband med öppen tå med en handväska i vitt läder för att fullborda looken.

Långärmad peplumtopp i svart läder och spets med slim fit byxor

Långärmad peplumtopp i svart läder och spets med slim fit byxor
källa

Detta är en mycket unik och fantastisk peplum topp. I detalj är det en svart spets och spetsläder hybrid spets långärmad peplum topp. För styling kan du helt enkelt bära den med svarta smala byxor och ett par sandaler med axelband. Resultatet är en slående och cool svart look.

Vit ärmlös topp i spets med slitna skinny-jeans


källa

För att se lite mer prålig ut, här är en business-casual outfit som du kanske vill prova. Tricket är att para ihop din ärmlösa vit spets med en guldkedja. För resten av outfiten, bär gråa och blåa skinny jeans och ett par rosa klackar för att komplettera outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Röd spets peplum topp med rouge rosa skinnjacka

röd spets peplum topp med rodnad rosa skinnjacka
källa

Här är en outfit som visar hur man använder färg mer kreativt. Bär en röd peplum-topp i spets med en röd skinnjacka för topp. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans med muddar och revor. Bär ett par rosa sandaler med remmar och en röd handväska i läder för att fullborda denna slående look.

Vit peplumtopp i spets med kepsärmar och blå prickiga bomullsbyxor

vit spetspeplum med kepsärmar och blå prickiga bomullsbyxor
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig många outfits som inkluderar jeans oavsett om de är skinny jeans eller boyfriend jeans. Låt oss bli lite mer kreativa för just denna outfit. För att styla den vita peplumblusen med kepsärm kan du bära blåa och vita dräneringsbyxor i bomull med subtila prickmönster. Bär ljusrosa klackar för skorna för att fullborda looken.

Röd spetstopp med passande midikjol

röd spetslive med passande midikjol
källa

Här är en mycket iögonfallande röd cocktailparty-outfit som gör att du kan sticka ut från mängden utan att behöva visa din hud. För att uppnå denna look, kombinera helt enkelt en spetsröd peplum med en matchande passande midikjol. Kombinera dem med röda klackar med öppen tå för en bokstavligen helt röd look.

Vit spets peplum topp med grå skinny jeans

vit spets peplum topp med rosa rygg och rosa skinny jeans
källa

För att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut är en kombination av vit och ljusgrå färg ett bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit peplumtopp med låg rygg och ljusgrå skinny-jeans. Bär rosa klackar för att lägga till en feminin touch till den övergripande looken.

Bär den med en vit kofta och svarta skinny jeans

vit kofta och svarta skinny jeans
källa

För att se ännu mer lättillgänglig och mysig ut kan du bära en vit kofta över en vit peplumblus i spets. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och vita sandaler med remmar med intrikata silverpaljettdetaljer.

Rosa grimstopp i spets med gula klackar

rosa grimstopp i spets med gula klackar
källa

Detta är en väldigt damlik och glad streetoutfit tack vare den briljanta färganvändningen. En peplum-topp i rosa grimma och gråa skinny-jeans är en bra kombination för att få fram denna unika look. Ett par spetsiga citronklackar och en svart läderhandväska är en bra kombination för att avsluta din ensemble på ett snyggt och roligt sätt.

Vit ärmlös topp med långt boho-halsband och leopardmönstrad clutch

vit ärmlös topp med långt boho-halsband och leopardmönstrad clutch
källa

Om du vill se mer mogen ut kan du lägga till ett leopardmönster i mixen. Du kan till exempel bära en ärmlös vit spetspeplum med leopardtryckt clutch. För resten av outfiten, bär skinny jeans med blå ribb och muddar, bruna sandaler med band och ett långt halsband i boho-stil för att lägga till mer stil till outfiten.

Vit peplum topp i kombination med svarta skinny jeans och en bandklack

vit peplum topp med svarta skinny jeans och bandklackar
källa

Detta är en väldigt minimalistisk och attraktiv outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå denna look, kan du helt enkelt bära en vit spets peplum topp med svarta skinny jeans. Bär ett par rosa klackar till skorna för att sätta en kvinnlig touch till den superenkla outfiten.

Neonrosa peplum topp i spets med svarta jeans


källa

För dig som inte är rädd för att stå i centrum för uppmärksamheten kan du definitivt bära denna chockerande rosa ärmlösa peplum-topp i spets. En sådan här statement-topp låter dig hålla saker enkelt för resten av outfiten. Bär helt enkelt svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att fullborda looken snyggt.

Peplumtopp i röd spets med svarta balettkläder

röd peplum spets topp med svarta balett plattor
källa

Här är en annan mycket ljus outfit byggd runt den här röda kortärmade spetsstoppen. Du kan enkelt para ihop den med svarta smala chinos och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla men eleganta affärsmässiga look.

Ljusgul bältad peplum topp med vit figursydd minikjol

Ljusgul bältad peplum topp med vit figursydd minikjol
källa

Detta är en mycket elegant och uppfriskande streetoutfit som också kan betraktas som en borderline cocktailpartyoutfit. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en ljusgul spetspeplum med ett bälte och en vit minikjol. Kombinera dem med ljusrosa spetsiga klackar för att fullända outfiten på ett enkelt och damlikt sätt.

Här är idéerna med spets peplum top outfit som jag verkligen vill dela med dig. För dig som vanligtvis inte gillar att bära spets, kan de uppfriskande kläderna ovan vara ett bra ställe att börja lägga till denna aspekt av ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*