Home / Stil / Hur man stylar spetsiga loafers
Hur man stylar spetsiga loafers

Hur man stylar spetsiga loafers

Oavsett om du bär pojkiga outfits eller damliknande outfits, kan bära unisexskor göra din outfit riktigt unik och attraktiv. En av de typer av skor som kan ge denna effekt är tofflor med spetsiga tå. Om du tänker efter så är det en slags blandning mellan de snygga, spetsiga tåklackarna och de snygga och anständiga tofflorna. Det stora pluset med dem är att de är väldigt lätta att styla. För att bättre visa dig hur du stylar dem, har jag samlat några riktigt snygga idéer med spetsiga tofflor att visa dig. Låt oss nu dyka in.

Vit kavaj med grå slitna jeans i slim fit och svartrutiga spetsiga skor


källa

Här är vad du behöver göra för att få den avslappnade affärsoutfiten som får dig att se chic och uppfriskande ut på samma gång. Bär en ljusblå button down skjorta och en vit kavaj över. Kombinera dem med ett gråblått slim-fit ankeljeans. För skorna, bär ett par sällsynta grå och svarta spetsiga loafers för att lägga till stil till utseendet.

Ljusblå button down skjorta, ankeljeans och vita och svarta spetsiga skor

Ljusblå button down skjorta, ankeljeans och vita och svarta spetsiga tofflor
källa

För att se mer avslappnad och pojkaktig ut på jobbet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Kombinera den med ett par matchande ljusblå ankeljeans med smal passform. För resten av looken kan du bära ett par svarta och vita spetsiga läder loafers och en svart läderhandväska för att fullända looken.

Vit skjorta med knappar och ljusblå slim fit jeans med spetsiga skor

vit skjorta med knappar, ljusblå jeans i slim fit och spetsiga skor
källa

För att forma denna unika och diskreta sexiga outfit kan du bära en vit lätt avskuren skjorta med knappar och ljusblå jeans i slim fit med superlåg midja. För skorna, bär ett par spetsiga loafers i svart mocka. Lägg till en crossbody-väska i svart läder till mixen för en elegant touch.

Heather Grey Chunky V-ringad tröja med läderleggings och tofflor

grå chunky v-ringad tröja med läderleggings och tofflor
källa

För att forma denna svarta och gråa outfit som ser väldigt konstnärlig och stilig ut kan du bära en gråmelerad tjock V-ringad tröja överst. Kombinera den med svarta smala skinnshorts. Lägg till ett par spetsiga loafers i svart mocka och en handväska i svart läder för att se cool och mörk ut.

Vit button down skjorta, slim fit jeans från High Rise och svarta spetsiga läderskor

vit button down skjorta, slim fit jeans och svarta lädertofflor med spetsad tå
källa

För att få den här eleganta och unisex-outfiten är det viktigt att bära en vit skjorta med smal passform. Den andra nyckeln är att bära ett par gråa jeans med hög midja, slim fit, som höjer din midja och gör att dina ben ser extra långa ut. Bär ett par svarta spetsiga loafers för att lägga till en konstnärlig touch till den attraktiva looken.

Vit kabelstickad tröja med ärmlös ullkappa och rödrosa tofflor

vit kabelstickad tröja med röd ärmlös kappa i ull och tofflor
källa

För att se elegant och professionell ut på jobbet, här är en snygg, lagerd outfit som du kanske vill prova. Bär en vit chunky stickad tröja till toppen med en rodnadsrosa ull ärmlös kappa. Kombinera dem med svarta skinny jeans och spetsiga svarta loafers i läder för att se snygga och rena ut.

Tvådelad halvärm blå midiklänning med spetsiga läderskor

blå midiklänning i två delar med halvärmar och spetsiga läderskor
källa

Detta är en väldigt minimal och vacker outfit. Som kärnan i outfiten, bär en blå tvådelad klänning som består av en blå långärmad topp och en midikjol med blå slits. Komplettera din look med ett par svarta spetsiga läder loafers för en unik och chic look.

Röd tjock tröja med matchande minikjol och vita spetsiga skor

röd tjock tröja med matchande minikjol och vita tofflor med spetsiga tå
källa

För att se skarp och vacker ut på samma gång är denna röda mysiga look för dig. Bär en röd chunky stickad tröja med en röd och grå rutig kashmir lång halsduk för toppen. Kombinera dem med en knallröd minikjol. För skorna, bär ett par rosa spetsiga loafers för att fullborda looken med elegans.

Vit ärmlös topp med croppade linnebyxor

vit ärmlös topp med croppade linnebyxor
källa

För att forma denna luftiga och stilrena outfit är det en bra idé att använda färgen vit som basfärg. Bär helt enkelt ett vitt chiffonglinne med linnebyxor med raka ben i avslappnad passform. Lägg nu till ett par vit spetsiga loafers för att bokstavligen förvandla denna outfit till en helvit outfit.

Svart tröja med scoop-neck, vit midikjol med slits och spetsiga skor

svart tröja med rund hals med vit midislits och spetsiga skor
källa

För att skapa denna diskreta sexiga svarta och vita look som inte nödvändigtvis innebär att prunka mycket hud, kan du börja med att bära en svart stickad tröja med scoop-neck. Kombinera den med en vit midikjol med slits i sidan. Bär ett par svarta spetsiga loafers för skorna för att lägga till konst och klass till denna outfit.

Svart chunky stickad tröja med mörka jeans med raka ben

svart chunky stickad tröja med raka mörka jeans
källa

Så du kan bygga en väldigt unisex-outfit runt tofflorna med spetsiga tå. Nyckeln är att bära överdimensionerade plagg. Bär en svart chunky stickad tröja och mörkblå skinny jeans till toppen. För skorna, bär ett par svarta läder loafers för att se mörk och cool ut. Lägg till en handväska i svart läder till mixen om du vill bli ännu mörkare.

Vit cropped ärmlös topp med minishorts och blå jeanstofflor

vit cropped ärmlös topp med blå jeansshorts och tofflor
källa

För att få dig att se smal och uppfriskande ut kommer här en outfit som visar ett snyggt knep som kan hjälpa dig med det. Bär en vit lätt avskuren ärmlös blus till toppen. Kombinera med Super High Rise denim minishorts för att optiskt höja din midja. Kombinera dem med svarta loafers för en snygg touch.

Svart tröja med vit pojkvänskjorta och skinny jeans

svart tröja med vit pojkvänskjorta och skinny jeans
källa

För att se enkel och konstnärlig ut kan den här svartvita outfiten hjälpa dig med det. Bär en svart tröja med en vit button down skjorta till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga loafers för att se coola och attraktiva ut.

Här är idéerna för tofflor med spetsiga tår som du enkelt kan se unisex och snygg ut med. Prova dem och du kommer att se den magiska touch som kommer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*