Home / Stil / Hur man stylar stövlar med öppen tå
Hur man stylar stövlar med öppen tå

Hur man stylar stövlar med öppen tå

Ibland är det verkligen de små detaljerna i din outfit som kan ta din outfit till en annan nivå. Ett mycket bra exempel är stövlarna med öppna tår. Den öppna tådetaljen i stövlarna gör vanligtvis att din outfit ser mer attraktiv och damlik ut. Som du kanske har förväntat dig är det inte svårt att styla dem som alla andra eftersom du kan behandla dem som vanliga ankelboots. För att göra det enklare för dig har jag sammanställt en lista med superchica outfitidéer för stövletter med öppen tå. Låt oss titta på dem nu.

Vit button down skjorta, skinnjacka och bruna stövletter med öppen tå


källa

För att börja med den här listan med fantastiska outfitidéer, låt mig börja med en stilig affärs-casual look. För att skapa denna look kan du bära en vit skjorta med knappar och en brun läderjacka överst. Bär dem med blå skinny jeans och bruna stövlar i läder med öppen tå för att fullborda denna eleganta och stilfulla outfit.

Brun chiffong långjacka med rutiga byxor och svarta läderstövlar

brun lång chiffongjacka med rutiga byxor och ankelstövlar i svart läder
källa

Här är en lite mer konstnärlig och unik outfit som du kan bära både till jobbet och bara som streetoutfit. Till toppen kan du bära en svart topp med en brun chiffongjacka. Kombinera dem med svarta och vita beskurna rutiga byxor med dräneringsrör. Avsluta med ett par svarta läderklackar med öppen klack för att fullända outfiten med stil.

Svart t-shirt med skinny jeans och grå mocka boots med öppen tå

svart t-shirt med skinny jeans och grå mockaboots
källa

När du är i väldigt bra form kan en superenkel outfit som denna redan få dig att se väldigt attraktiv ut. För att styla den här looken, bär helt enkelt en svart bodycon-t-shirt med ljusblå skinny-jeans och knyt en pojkvänskjorta runt midjan. Bär ankelboots i grå mocka till skorna för att sätta en feminin touch till den stiliga looken.

Blush rosa blus med vita jeans och grå stövletter med öppen tå

rouge rosa blus med vita jeans och grå stövletter med öppen tå
källa

För en mysig look kan du bära en långärmad rouge-rosa blus med en gråmelerad stickad halsduk överst. Kombinera dem med vita skinny jeans och grå mocka stövlar med öppen tå för att se snygga och lättillgängliga ut på samma gång.

Svart figurnära västtopp med skinny jeans och klackskor

svart, figurnära västtopp med skinny jeans och klackskor
källa

Här är en annan superlätt casual outfit som du kan bära för att visa upp några kurvor. För att forma denna look kan du bära en svart väst bodycon-topp och kombinera den med svarta skinny-jeans. För skor, använd ett par svarta stövlar med snörning i mocka för att fullborda denna fantastiska helsvarta outfit.

Stövletter med svart avslappnad väst och läderleggings

Stövletter med avslappnad passform svart väst och läderleggings
källa

Liksom den tidigare outfiten är den här outfiten helsvart, men den här gången är skillnaden helt annorlunda på grund av den olika strukturen och sticklingarna. För att forma denna look kan du bära en svart västtopp med avslappnad passform och kombinera den med svarta skinnbyxor i läder. Kombinera dem med stövlar med öppen tå i svart mocka för att fullborda denna attraktiva look.

Vit chiffong t-shirt med blå jeans och camel boots

vit chiffong t-shirt med blå jeans och camel boots
källa

Det här är en enkel och uppfriskande outfit som kan få dig att se extra ungdomlig ut. För att uppnå denna look kan du bära en lite överdimensionerad vit chiffong-t-shirt och para ihop den med manschetter i ljusblå skinny-jeans. Bär ett par stövlar i öppen kamelmocka för att lägga till en lite feminin touch till denna uppfriskande look.

Grå skinnkappa med slitna boyfriend-jeans och svarta stövlar i läder med öppen tå

gråmelerad kappa med slitna boyfriend-jeans och öppna läderstövlar
källa

Det här är en mycket bra demonstration av hur man stylar dåligt slitna boyfriend-jeans. Ett bra sätt att göra detta är att para ihop jeansen med några smala plagg för att balansera ut grovheten. Bär till exempel en svart blus och en gråmelerad kappa överst. För skorna, använd svarta läderstövlar med öppna tår för att limma ihop bitarna.

Trenchcoat i grått läder med svarta läderstövlar

grå läder trenchcoat med svarta läderstövlar
källa

Om du vill se stiligare ut kan det oftast hjälpa dig att lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel bära en vit topp med en grå trenchcoat i läder. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta stövlar i läder med öppen tå.

Bär en vit chiffongblus med vida ärmar och ljusblå skinny jeans

vit chiffongblus med vida ärmar och ljusblå skinny jeans
källa

För att se uppfriskande, enkel och damlik ut är en vit och blå färgkombination ett mycket bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit chiffongblus med vida ärmar och para ihop den med ljusblå skinny jeans. Bär ankelstövlar med snörning i mocka för att lägga till extra stil till looken.

Stövletter i läder med svart och vit miniklänning och leopardmönstrat bälte

Stövletter i läder med svart och vit miniklänning och leopardmönstrat bälte
källa

Här är en lite sofistikerad business-casual outfit som är perfekt för både chefer och chefer. För att uppnå den här looken kan du bära en leopardmönstrad mini chiffongklänning och bära en grå lång kofta över den. Bär ankelstövlar i svart läder med öppen tå för att lägga till lite stil till den feminina looken.

Vit stickad tröja med skinny jeans och grå stövlar med öppen tå


källa

För att styla denna mysiga look kan du bära en vit stickad tröja och para ihop den med mörkblå skinny jeans med muddar. Den här outfiten skulle ha sett bra ut med vita sneakers. Men för att se bättre ut kan du bära ett par grå stövletter med öppen tå istället.

Grå oversized enaxeltröja med svarta läderstövlar

grå oversized one shoulder-tröja och svarta läderstövlar
källa

Det här är en så kreativt designad outfit. För att förstärka denna look kan du bära en off shoulder-grå stickad tröja med svarta skinny-jeans och svarta stövlar i läder med öppen tå. Om man tittar noga så finns det hål i alla delar. Resultatet är en väldigt stilig, anständig, sexig och lekfull look.

Grå semi-transparent tröja med svarta mini-lädershorts och stövlar med öppen tå

grå halvtransparent tröja med svarta mini-lädershorts och stövlar med öppen tå
källa

Här är en outfit som ser diskret sexig och unik ut. För att forma denna outfit kan du bära en grå halvgenomskinlig tröja över en svart bralette. Kombinera dem med svarta minishorts i läder och gråa stövlar med öppen tå.

Här är några riktigt snygga outfitidéer för stövletter med öppen tå som jag precis delade med dig. Som du kan se ser dessa stövlar fortfarande väldigt stiliga ut som vanliga stövlar, men de har också den där subtila feminina känslan som kan göra din outfit mer tilltalande. Prova bara dessa outfits och du kommer att ha mycket rolig styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*