Home / Stil / Hur man stylar strandbyxor
Hur man stylar strandbyxor

Hur man stylar strandbyxor

För dig som bara vill hänga på stranden och inte bära bikini, eller för dig som vill lägga upp din bikini, är detta platsen för dig. Dagens ämne är hur man stylar strandbyxor. Med strandbyxor menar jag både byxorna som uppenbarligen är designade för stranden och vanligtvis har tribal-tryck, och byxorna som ser så uppfriskande ut att man bara ser bra ut och avslappnad på stranden. För att bättre visa dig vad jag pratar om exakt, här är några riktigt snygga strandbyxoutfitidéer som jag har samlat åt dig. låt oss dyka in

Vita strandbyxor med vida ben i linne och mörkblårandig väst


källa

Som tidigare nämnt kan strandbyxor vara sådana som ser riktigt uppfriskande ut men som inte är speciellt designade för stranden. Som ett exempel är här vita linnebyxor med vida ben som är så lätta att se avslappnade ut i. Kombinera den med en marin- och vitrandig västtopp och nakna sandaler för att fullända outfiten på ett vackert och uppfriskande sätt.

Spetsbralette med vita halvgenomskinliga virkade strandbyxor med vida ben

Spetsbralette med vita halvgenomskinliga strandbyxor med vida ben
källa

Här är en helvit outfit som ser damliknande och uppfriskande ut. För att uppnå denna look bör du bära en vit spetsbralette med vita flytande shorts. Bär vita semi-transparent virkade strandbyxor över shorts för en feminin touch. Bär sandaler med vita klackar med dina skor för att fullborda looken.

Vit västtopp med gröna strandbyxor med vida ben

vit västtopp med gröna strandbyxor med vida ben
källa

Det här är en så avslappnad och snygg outfit att du kan sticka ut från mängden på stranden. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en formsydd vit västtopp med oliviga byxor med vida ben. Komplettera outfiten med gröna sandaler med remmar och ett långt halsband i boho-stil för att se ännu snyggare ut.

Gröna utsvängda strandbyxor i bomull med vit avskuren väst

gröna utsvängda strandbyxor i bomull med en vit, kortskuren västtopp
källa

Ibland behöver man inte bära bikini för att se sexig ut på stranden. Du kan helt enkelt bära en slimmad outfit för att visa upp dina kurvor som ser mycket mer diskreta ut. Till exempel kan du bära en vit bodycon cropped västtopp med gröna utsvängda strandbyxor för att fullborda en uppfriskande och diskret sexig look.

Vita, halvgenomskinliga vida strandbyxor med spets över en gul bikini

vita, halvtransparenta strandbyxor med vida ben och spets över en gul bikini
källa

Det finns tillfällen när du vill bära något över din bikini, till exempel när du vill gå runt på stranden avslappnat. Att bära vita halvgenomskinliga byxor med vida ben över en gul bikini kommer att få dig att se ungdomlig och uppfriskande ut. Du kan till och med bära en svart och vit randig basebollkeps för att se mer elegant ut.

Kungsblå långärmad topp med tribaltryckta strandbyxor med vida ben

Kungsblå långärmad topp med tribaltryckta strandbyxor med vida ben
källa

Här är väldigt typiska strandbyxor. Liksom de flesta andra strandbyxor har dessa svarta och vita byxor med vida ben den signaturdesignade tribaltrycket. För att skapa en iögonfallande outfit kan du bära den med en kungsblå långärmad topp för att komplettera outfiten.

Vit cropped grimstop med svarta printade strandbyxor

vit, kort halterneck-topp med svarta strandbyxor med tribaltryck
källa

För en mer elegant beachy look kan du använda den enkla svarta och vita färgkombinationen. Till exempel kan du bära en vit cropped grimstop för att visa upp några kurvor och lite hud i midjan. Kombinera den med svarta och vita strandbyxor med breda ben för att se stilig och luftig ut.

Blå baddräkt med vita virkade halvgenomskinliga byxor med vida ben

blå baddräkt med vita virkade halvtransparenta byxor med vida ben
källa

Här är en annan outfit som föreslår vad du ska ha över din baddräkt. Den här outfiten är förresten för dig som föredrar en baddräkt i ett stycke istället för en bikini. För att uppnå denna look, bär en kungsblå baddräkt och vita virkade strandbyxor med vida ben över den.

Vit knuten skjorta med grårandiga byxor med vida ben

vit knuten skjorta med grårandiga byxor med vida ben
källa

För att lägga några lager över din bikini på ett vackert och sexigt sätt kan du prova just denna outfitidé. Bär en vit knuten skjorta som är löst lager över din bikiniöverdel. Bär ett par grå- och vitrandiga strandbyxor med vida ben som täcker skinkorna för att komplettera denna snygga och sexiga outfit.

Svart cropped tubtopp med vita vida byxor

svart cropped tubtopp med vita vida byxor
källa

För dig som redan har en smal bål kommer här ett snyggt knep för att se lång och smal ut. Tricket är att bära en väldigt smal topp och byxor med hög midja. Du kan till exempel bära en svart cropped tubtopp med vita vida strandbyxor. Bär sandaler med svarta klackar för att se ännu smalare ut.

Svart västtopp med vita klocka

svart västtopp med vita klocka
källa

Ibland kan ett vackert halsband ta din outfit till en annan nivå. Här är till exempel en outfit som består av en svart västtopp och vita utsvängda linnebyxor. För att få denna outfit att se snyggare ut, bär ett långt halsband i boho-stil för att piffa upp outfiten. Lägg till ett par ljusrosa sandaler med klack till mixen för en uppfriskande twist.

Vit button down skjorta och himmelsblå shorts

vit button down skjorta och himmelsblå cropped byxor
källa

För att se särskilt uppfriskande ut kan du bära den med en outfit i en mycket ljus nyans. Du kan till exempel bära en vit skjorta med knappar och himmelsblå byxor för att se attraktiva och uppfriskande ut. Bär guldsandaler för att lägga till en polerad touch till denna outfit.

Vit knuten t-shirt med mörkblårandiga strandbyxor

vit knuten t-shirt med mörkblårandiga strandbyxor
källa

En sak du ser mycket oftare på stranden än på gatan är en knyttröja. För att styla, bär helt enkelt en knuten vit t-shirt med marinblå och vitrandiga byxor med vida ben. Bär ett par bruna läderskor med öppen tå för att fullborda denna fantastiska strandoutfit.

Vit knuten t-shirt med svarta och gula strandbyxor med tribaltryck

vit knuten t-shirt med svarta och gula strandbyxor med tribaltryck
källa

Låt oss ta en annan outfit med den vita knutna t-shirten. Bär den vita t-shirten med svarta och gula tribaltryckta strandbyxor med vida ben för att se färgglad och glad ut. Kombinera dem med vita sandaler och ett statement-faux pärlhalsband för att sticka ut från mängden.

Västtopp med svartvita strandbyxor med tribaltryck

Västtopp med svartvita strandbyxor med tribaltryck
källa

För dig som bara vill se stilig och diskret ut på stranden, kan du helt enkelt bära en svart västtopp och para ihop den med svarta och vita strandbyxor med breda ben och tribaltryck. Bär svarta och nakna slipsandaler för att fullborda denna coola strandlook.

Här är idéerna med strandbyxor som får dig att se uppfriskande ut på stranden. Nästa gång du går till stranden är listan ovan en bra lista om du inte vill ha bikini på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*