Home / Stil / Hur man stylar svart poncho
Hur man stylar svart poncho

Hur man stylar svart poncho

Idag ska jag prata om hur man stylar den svarta ponchon. Ponchon är ett av de där dekorativa elementen som du kan lägga över många avslappnade outfits för att förvandla dem till vackrare versioner av dig själv. Jag vill prata specifikt om den svarta eftersom färgen svart ofta gör att man ser smalare ut och detsamma gäller för den svarta ponchon. Det du är på väg att se är några riktigt fina svarta poncho-outfitidéer som jag har samlat åt dig. låt oss dyka in

Svart poncho med gråblå skinny jeans


källa

Det är ofta väldigt enkelt att styla en svart poncho. Du kan i princip behandla den som en kofta och du kommer ofta se ett bra och överraskande resultat. För att börja listan ska jag visa dig en väldigt avslappnad look. Du kan helt enkelt kombinera en svart poncho med gråa och blåa skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att se avslappnad och stilig ut.

Svart poncho med fransar och skinny jeans och stövlar

Skinny jeans med svarta fransar
källa

Du kan också ge den svarta ponchon en mörk och cool svart look. Den här gången har den svarta ponchon en ponny. Du kan bära den med en svart tröja, svarta skinny jeans och svarta knähöga stövlar i läder. Du kan till och med bära en svart stickad mössa för att lägga till en fin touch till den mörka looken.

Svart poncho med tryckt te och filthatt

svart fedora med ponchotryck
källa

Här är en annan helsvart look. Men den här gången ser outfiten mer avslappnad men ändå konstnärlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt t-shirt med en svart poncho. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta snörstövlar. Lägg slutligen till en svart filthatt till mixen för en konstnärlig touch.

Svart stickad poncho med breda vita ränder

svart stickad poncho med breda breda ränder
källa

Detta är en snygg och iögonfallande look för att träffa vänner. För att uppnå denna coola look kan du bära en svart v-ringad t-shirt och en svart stickad poncho med vita ränder. Kombinera dessa plagg med svarta läderleggings och svart mocka över knästövlarna för att se ännu snyggare ut.

Svart poncho med fransar och vita skinny jeans

svarta skinny jeans med fransar
källa

Det här är bara en väldigt avslappnad och uppfriskande outfit att bära när du besöker en vän. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit bodycon t-shirt med en svart fransad poncho. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita sandaler för att se uppfriskande ut.

Bär din med en vit button down skjorta och svarta leggings

vit button down skjorta svarta leggings
källa

Denna vackra outfit är lätt min favorit på listan. Det bästa är att det inte alls är svårt att hävda sig. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit button down skjorta och en svart poncho. Kombinera dem med svarta leggings och svarta loafers för att fullborda denna minimalistiska och attraktiva look.

Bär din med en chambray pojkvänskjorta och svarta läderleggings

Chambray pojkvänskjorta Svarta läderleggings
källa

Ett sätt att bygga upp en snygg outfit är att lägga till ett läderelement till outfiten. Som ett exempel kan du bära en chambray pojkvänskjorta med svarta läderleggings för att se snygg ut. För att komplettera den här outfiten, kombinera den med en svart poncho och ett par kungsblåa balettkläder.

Svart poncho med blå utsvängda jeans

Svarta poncho blå utsvängda jeans
källa

Från de redan nämnda outfitidéerna bör du kunna säga att den svarta ponchon går bra med jeans. Men bara det att det är snyggt med skinny jeans, det ser också riktigt bra ut med utsvängda jeans. Här är till exempel en outfit bestående av den svarta ponchon och blå utsvängda jeans. Kombinera dem med svarta sandaler med klackar och en svart fedora för att få dig att se längre ut.

Svart fodralklänning med poncho med skärp

svart poncho med skärp och skärp
källa

Här är en helsvart outfit som ser ganska lekfull och kreativ ut istället för att se mörk och seriös ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart poncho med bälte över en svart fodralklänning. Kombinera dem med svart mocka över knästövlarna och en svart floppy hatt för att se lekfull men ändå feminin ut.

Poncho med fransar och mörkblå utsvängda jeans

Mörkblå utsvängda ponchojeans med fransar
källa

Här är en annan outfit som visar hur den svarta ponchon kan se bra ut med utsvängda jeans. I det här fallet är en fransad svart poncho vald att kombinera med mörkblå utsvängda jeans. Kombinera dem med nakna klackar med öppen tå och en grön och svart rutig läderhandväska för att sätta en elegant touch till outfiten.

Bär en svart poncho som en axeltopp

svart poncho på ena axeln
källa

För en diskret sexig look kan du bära en svart poncho som om det vore en axeltopp. Du kan bära en svart tubtopp under ponchon av säkerhetsskäl. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar i mocka för att komplettera din outfit med stil.

Bär den med läderbyxor och en svart fuskpälsmössa

Skinnbyxor svart fuskpälsmössa
källa

En svart polokrage och en svart poncho är en bra kombination som kommer att fullända denna snygga helsvarta outfit. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta spetsiga klackar. Avsluta med en svart fuskpälsmössa för att lägga till en vacker touch.

Svart poncho med randig långärmad t-shirt

svart ponchorandig långärmad t-shirt
källa

För en avslappnad streetlook är det lättare att skaffa sig en svart och vit randig långärmad t-shirt, som är en ikon i en värld av casual mode. Bär den med en svart poncho, blå skinny jeans och bruna stövlar i läder med öppen tå för en stilig och avslappnad look.

Bär den med en vit klänning med turtleneck

vit klänning med turtleneck
källa

För en damliknande lagerlook, bär en vit klänning med colon hals med en svart poncho. Kombinera dem med grå leggings och bruna knähöga stövlar i mocka för en feminin touch.

Svart poncho med blå och gul minikjol med tribaltryck

svart poncho blå och gul tribal tryckt mini kjol
källa

För en färgstark och rolig look kan du bära en svart poncho med en kungsblå blus och en blå och gul bodycon minikjol. För att verkligen få den här outfiten att sticka ut, para ihop delarna med ett par citrongula läderstövlar.

Här är de svarta poncho-outfitidéerna som jag vill dela med mig av. Förhoppningsvis kan du se från outfitserna ovan att ponchos faktiskt är väldigt roliga att piffa till dina outfits. Låt oss bara prova dem och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*