Home / Stil / Hur man stylar svarta jeansshorts med hög midja
Hur man stylar svarta jeansshorts med hög midja

Hur man stylar svarta jeansshorts med hög midja

Idag vill jag prata om hur man stylar de där svarta jeansshortsen med hög midja, något som lätt underskattas och som får dig att se extra lång, smal och snygg ut. De kommer vanligtvis i form av minijeansshorts. De är väldigt lätta att styla och förvånansvärt lätta att ta av. Både hög midja och kort längd kan göra din midja högre och få dina ben att se långa och smala ut. För att bättre visa dig hur du stylar dem, har jag samlat några riktigt bra, svarta jeansshorts med hög midja outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit skjorta med svarta jeansshorts med hög midja framtill


källa

Låt mig börja den här listan med avslappnade och snygga outfitidéer med en mycket attraktiv affärs-casual look som du kan bära vardagligt på fredagar. För att uppnå en sådan look kan du bära en vit button down skjorta och stoppa in den i svarta jeansshorts med hög midja. Bär ljusrosa platta sandaler för att få skorna att se avslappnade och damlika ut.

Vitt linne med scoop-neckad spets och svarta jeansshorts med hög midja

vit linne med scoop-neck och svarta jeansshorts med hög midja
källa

Det här är en väldigt avslappnad och diskret sexig streetlook som är perfekt för avslappnade häng och tillfälliga dejting. Till toppen kan du bära ett spetsformat vit linne. Kombinera den med svarta minishorts i hög modell. Bär ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Svart och vitrandig långärmad t-shirt med minishorts i jeansshorts

svart och vitrandig långärmad t-shirt med minishorts i jeansshorts
källa

För att se mer avslappnad och ungdomlig ut kommer här en outfit som du enkelt kan ta av dig. Bär en horisontell randig svartvit t-shirt med långa eller korta ärmar för toppen. Kombinera den med svarta jeansshorts med hög midja. Bär ett par vita sneakers för att få skorna att se extra ungdomliga ut.

Vit kortärmad topp med långa ärmar och svarta jeansshorts med hög midja

långärmad vit crop top och svarta jeansshorts med hög midja
källa

För att uppnå denna luftiga och pojkaktiga look kan du bära en vit tjock bomullstopp med påsiga ärmar som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta minihöghusshorts i denim. Till skorna kan du bära ett par svarta glidsandaler för att se snygg och uppfriskande ut på samma gång.

Ljusblå chambray kortärmad skjorta med svarta minibelagda jeansshorts

Ljusblå chambray kortärmad skjorta med svarta minibelagda jeansshorts
källa

En ljusblå chambray kortärmad skjorta med knappar är ett bra sätt att skapa den här smarta affärsdräkten. Kombinera den med svarta miniskyskrapshorts i denim. För resten av outfiten kan du bära ett par svarta och silverdubbade canvastavlor och en matchande miniplånbok för att fullända looken.

Crop top med grimma urringning och högmidjade svarta jeansshorts

Halter crop top och svarta jeansshorts med hög midja
källa

Det här är en diskret sexig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av sig. För toppen, bär en svart lätt beskuren grimstopp. Kombinera den med svarta jeansshorts med hög midja. Bär ett par ankelboots i svart läder till skorna för att ge outfiten en extra snygg touch.

Svart och vit randig passform halterneck topp med mini shorts

svart och vitrandig figursydd halternecktopp med minishorts
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form är detta en diskret sexig sommaroutfit som låter dig stoltsera med dina resultat på ett naturligt sätt. Toppen här är en svart och vit randig cropped grimstopp. Du kan kombinera den med svarta jeansshorts med hög midja. För skorna, bär nakna platta sandaler för att lägga till en uppfriskande finish till utseendet.

Vit knuten V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts

vit knuten v-ringad t-shirt och svarta jeansshorts
källa

Ett litet knep för att göra en egen kort t-shirt genom att knyta den. Här är till exempel en vit knuten t-shirt som låter dig visa lite hud på midjan. Kombinera den med svarta jeansshorts så att du inte visar för mycket hud. Kombinera dessa plagg med svarta knähöga stövlar för att göra utseendet stilrent.

Vit cropped figursydd t-shirt med svarta jeansshorts

vit cropped figursydd t-shirt med svarta jeansshorts
källa

Det här är en perfekt demonstration av hur de svarta skyskrapshortsen kan få dig att se smal ut. Som du kan se kan du bära svarta jeansshorts med en vit lätt beskuren t-shirt för att flytta upp midjan. Kombinera dem med en svart baseballkeps och vita sneakers för att fullända looken.

Oversized t-shirt med rund hals och grå shorts med hög höjd

grågrön oversized t-shirt med scoop neck och svarta high-rise shorts
källa

Detta är en väldigt kreativt designad streetoutfit som låter dig sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en gråmelerad t-shirt i överdimensionerad storlek och svarta jeansshorts med hög midja. Bär ett par svarta tuppar med svarta oxford-läderskor för att fullända din look.

Mörkblå V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts

Mörkblå V-ringad t-shirt och svarta jeansshorts
källa

För en lågmäld sexig outfit som inte inkluderar en beskuren t-shirt eller en djup v-ringad topp, kan du bära en marinblå V-ringad t-shirt för att få lite hud på ryggen istället för på framsidan eller midjan visa. Kombinera den med svarta jeansshorts och vita sneakers för att fullända looken.

Gul kavaj med långa, högmidjade svarta jeansshorts

gul kavaj med långa, högmidjade svarta jeansshorts
källa

Fram till denna punkt har vi pratat om många minishorts. Låt oss nu titta på hur man stylar längre svarta jeansshorts med hög resning. För att skapa en unik och glad look kan du bära ett vitt linne och en citrongul kavaj. Kombinera dem med vita klackar för en uppfriskande finish.

Grå scoop-neck tank och röd pojkvänskjorta

grå scoop tank och röd pojkvänskjorta
källa

För att forma denna avslappnade och luftiga look kan du bära ett grått linne med scoop-neck och en pojkvänskjorta med rött och vitt tryck. Kombinera dem med svarta jeansshorts och vita sneakers för en ungdomlig finish.

Här är de svarta denimshortsen med hög midja som jag vill dela med mig av. Prova dem och se hur smala och ungdomliga de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*