Home / Stil / Hur man stylar svarta shorts
Hur man stylar svarta shorts

Hur man stylar svarta shorts

När det kommer till shorts skulle de flesta genast tänka på de blå jeansshortsen. Det råder ingen tvekan om att de blå ser ungdomliga och snygga ut, men du bör också kolla in alla svarta shorts, inte nödvändigtvis jeansshortsen, som jag sparar bara en sekund efter de blå. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa svarta shortsen. låt oss dyka in

Svarta shorts med randig t-shirt


källa

Eftersom det här blogginlägget mest handlar om lediga streetoutfitidéer är det ingen överraskning att se en svart-vit randig t-shirt på den här listan. För att styla t-shirten kan du helt enkelt kombinera den med svarta shorts och svarta sandaler med axelband för att se avslappnad och stilig ut.

Svarta shorts med vit t-shirt och höga sneakers

svarta overallshorts vit t-shirt med höga toppar
källa

Om du föredrar en minimalistisk och ungdomlig look är denna outfit så minimal som möjligt. För att uppnå denna uppfriskande look kan du helt enkelt bära de svarta overallshortsen över en vit t-shirt. Kombinera dessa plagg med vita high-top sneakers för att ge outfiten en elegant touch.

Overallshorts med beskuren svart och vitrandig långärmad t-shirt

Övergripande beskuren svart och vit randig långärmad t-shirt
källa

Här är en snygg outfit som visar hur man ser sexig ut med shorts. Du kan också bära en svart och vit randig långärmad beskuren t-shirt och kombinera den med svarta shorts. På så sätt kan människor bara se en tum av huden på din midja när de tittar från sidan. Kombinera bitarna med vita sneakers och en svart filthatt.

Svarta crop top shorts med spaghettiband

svarta korta shorts med spaghettiband
källa

Tja, det är inte återhållsamt sexigt längre. Det är en extremt sexig outfit som består av en crop top med spaghettiband och svarta shorts. Att visa midjan, spaghettibanden och din midja kommer att få dig att se väldigt sexig och attraktiv ut. Bär svarta sandaler med dina skor för att hålla din outfit mörk och vacker.

Bär den med en röd- och vitrandig skjorta

röd och vit randig t-shirt
källa

Det är väldigt typiskt att bära svarta shorts med en svartvit eller marin- och vitrandig t-shirt. Men om du vill se lite ljusare och mer unik ut, överväg att bära en röd- och vitrandig t-shirt istället. Kombinera dem bara med vita sneakers för att se ungdomliga och sportiga ut.

Ärmlös vit crop top med jeansshorts

ärmlösa vita crop top jeansshorts
källa

Jag vill verkligen visa dig hur vackert och ungdomligt det kan vara när alla svarta shorts kombineras med en ärmlös vit crop top. Även om jag inte riktigt kan hitta den svarta shortsversionen för den här bilden, borde du kunna förstå idén. För att se ännu mer ungdomlig och energisk ut, bär vita sneakers och en basebollkeps för att komplettera outfiten.

Svart cropped grimstopp med shorts

svarta korta grimshorts
källa

Så här skulle det se ut om den vita ärmlösa croptoppen byttes ut mot en svart cropped grimtop. Resultatet är bara en djup, diskret sexig men ändå ungdomlig casual outfit. Komplettera din outfit med svarta shorts och svarta high-top sneakers.

Bär den med en grå t-shirt och svarta oxfordskor

grå t-shirt svarta oxfordskor
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur skorna kan göra stor skillnad. Bär en grå t-shirt med svarta shorts med bälte för detaljer. Den magiska delen är kombinationen av de svarta besättningssockorna och de svarta oxfordskorna. Denna outfit ser så annorlunda ut från sneakeroutfiten som nämns ovan.

Vit ärmlös topp med svarta skinnshorts

vita ärmlösa svarta skinnshorts
källa

Fram till denna punkt har jag nämnt många outfits som antingen är jeansshorts eller bomullsshorts. Låt oss nu bli lite kreativa med dessa svarta lädershorts. Du kan enkelt para ihop lädershortsen med en vit ärmlös topp och vita sneakers för att se stilrena och unika ut. Byt ut de vita sneakersna mot rosa om du vill sätta en feminin touch till looken.

Röd kepsärmad blus och svarta jeansshorts

röd kepsärmad blus svarta jeansshorts
källa

För att skapa en slående och lite aggressiv look kan du använda den svarta och röda färgkombinationen. Du kan till exempel bära en skjorta med röd kepsärm och svarta shorts. Du kan göra outfiten mer konstnärlig genom att bära svarta oxfordskor och en svart filthatt.

Bär den med en vit långärmad tröja med rund hals

vit långärmad tröja med rund halsringning
källa

För en avslappnad och fräsch look kan du göra saker enkelt genom att bära de svarta shortsen över en vit tröja med rund hals. Kombinera dem med svarta och vita sandaler och en brun handväska i läder för att se uppfriskande och feminin ut.

Bär den med en randig t-shirt och vita sneakers

randig t-shirt vita sneakers
källa

Om du vill uppnå en avslappnad streetoutfit med en dressad touch, här är en outfit att överväga. Kombinera helt enkelt en svart och vit randig t-shirt med svarta shorts. Kombinera dem med vita sneakers för att skapa en avslappnad och vacker outfit. Avsluta med en elegant handväska i svart quiltad läder för en elegant touch.

Svarta shorts med djup v-ringning

Svarta shorts med djup v-ringning
källa

För en helt sexig look kan du bära ett svart djup V-ringad cropped linne. Lägg över svarta shorts, med ett av remmarna draperat över axeln för att avslöja lite mer hud. Till skorna passar svarta sandaler med band perfekt till resten av outfiten.

Svarta shorts med vit skjorta med puffärmar och knappar

svarta overallshorts vit skjorta med puffärmar och knappar
källa

Du kan kombinera shorts inte bara med t-shirts och tröjor, utan även med knappade skjortor. Du kan till exempel kombinera svarta overallshorts med en vit blus med puffärmar. Bär svarta loafers för att komplettera din outfit på ett snyggt sätt.

Här är de svarta shortsoutfitidéerna som jag vill dela med dig. De får dig att se avslappnad och ungdomlig ut. Låt oss välja och prova en eller två outfits från listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*