Home / Stil / Hur man stylar svarta wedge sneakers
Hur man stylar svarta wedge sneakers

Hur man stylar svarta wedge sneakers

Det finns tillfällen då du kanske vill bära sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut. Det finns andra tillfällen då du kanske vill ha klackar för att se längre och smalare ut. Kan du få det bästa av två världar? Du kan definitivt göra detta genom att bära högklackade sneakers. Idag ska jag prata väldigt specifikt om hur man bär de svarta wedge sneakers som kan få dig att se riktigt cool, avslappnad och smal ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för svarta sneakeroutfits att dela med dig. Låt oss titta på dem nu.

Skinnjacka med t-shirt i tunika och svarta wedge sneakers


källa

För att starta den här listan med häftiga och coola outfitidéer, börjar jag med en supersnygg look som du kan bära till både vardagliga fredagar och sammankomster med vänner. För att forma denna look kan du bära en grå tunika t-shirt med en svart motojacka i läder över. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta high-top wedge sneakers för att fullända looken.

Vit blommig tröja, svarta skinnbyxor och wedge sneakers

vit blommig tröja, svarta skinnbyxor och wedge sneakers
källa

För att uppnå denna avslappnade och luftiga outfit kan du bära en vit och rosa tröja med blommönster över en svart skjorta med knappar. För resten av outfiten kan du bära ett par svarta läderleggings, en svart crossbody-väska och ett par svarta wedge sneakers för att komplettera outfiten.

Vit mock-neck tröja med skinny jeans och svarta wedge lädersneakers

vit mock-neck tröja med skinny jeans och svarta wedge lädersneakers
källa

Det här är en ganska mysig och attraktiv streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. För att uppnå denna look kan du bära en löst sittande vit tröja över. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta läder wedge sneakers för att fullända outfiten.

Svart skinnjacka med en rodnadsrosa minikjol med tryck


källa

För att se mer ladylike ut kan du enkelt och logiskt bära en klänning istället för jeans. För att uppnå denna speciella look kan du bära en svart och rodnad miniklänning med volangkant. Kombinera den med en svart Moto Slim Fit-läderjacka. Bär ett par svarta high-top sneakers för skorna för att fullända looken.

Kort t-shirt med blå skinny jeans och svarta wedge sneakers

Kort t-shirt med blå skinny jeans och svarta wedge sneakers
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som låter dig se unik och diskret sexig ut. För att uppnå den här looken kan du para ihop en svart t-shirt med smala ankeljeans i blått. Koppla ihop dem med ett par svarta wedge sneakers. Lägg till en stråhatt till mixen för att se extra uppfriskande och attraktiv ut.

Vit ärmlös miniklänning med svarta sneakers

vit ärmlös miniklänning med svarta sneakers
källa

Detta är en svartvit look som låter dig se attraktiv ut på ett helt naturligt sätt. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit ärmlös miniklänning som har några knappdetaljer på båda sidor av klänningen. Kombinera den med ett par svarta low-top wedge sneakers och en svart läderhandväska för att fullända looken.

Blush rosa bomberjacka med vitrandig tröja

rouge rosa bomberjacka med vitrandig tröja
källa

För att uppnå denna enkla och flickaktiga look kan du bära en vit och svart horisontell randig stickad tröja med en rödrosa bomberjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta wedge-sneakers med låg topp för att komplettera outfiten med stil.

Svart beskuren grafisk tröja & läderleggings & wedges

svart beskuren grafisk sweatshirt och läderleggings och wedge skor
källa

Det här är en helsvart outfit som får dig att se mörk och cool ut, och det är kul att bära den här typen av outfits då och då för att visa upp den edgy sidan av dig. Bär en beskuren svartvit grafisk sweatshirt för toppen. Kombinera den med en damask i svart läder. Bär ett par svarta wedge sneakers för skorna för att fullända looken.

Grå jeansjacka med leggings och wedge sneakers i canvas

grå jeansjacka med leggings och wedge sneakers i canvas
källa

Detta är en relativt mysig outfit tack vare kraftig användning av den grå färgen. En grå t-shirt i kombination med en grå jeansjacka är den perfekta kombinationen för denna outfit. Kombinera dem med grå leggings för att se extra lång och smal ut. För skorna, bär ett par svarta wedge-sneakers med låg topp för att komplettera outfiten med stil.

Ljusblå t-shirt med jeansshorts och svarta wedge sneakers

Ljusblå t-shirt med jeansshorts och svarta wedge sneakers
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut är det en mycket bra idé att bära en skjorta och shorts. För att forma denna outfit kan du bära en ljus himmelsblå t-shirt med mörkblå minijeansshorts. Till skorna kan du bära ett par svarta wedge sneakers för att se både snygga och snygga ut.

Svart tröja med vita skinny jeans och sneakers

svart tröja med vita skinny jeans och sneakers
källa

Det här är ytterligare en superminimal outfit som får dig att se bra ut på ett väldigt enkelt sätt. Du kan helt enkelt kombinera en svart tröja med en avslappnad passform och vita skinny jeans. Kombinationen av mörk topp och vit botten är en bra kombination för att sticka ut från andra. För skor, bär ett par svarta sneakers för en ungdomlig touch.

Svart tunikaklänning med leggings och wedge skor

svart tunika klänning med leggings och wedge skor
källa

För att uppnå denna enkla och stilfulla look kan du bära en svart kortärmad tunikaklänning med en subtil sidoslitsdesign. Kombinera med svarta leggings för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par svarta crew-strumpor och ett par svarta wedge sneakers för att fullända outfiten.

Camojacka med Green Cargo Skinny Pants & Platform Black Sneakers

Camojacka i kombination med gröna cargo skinny byxor och svarta plattformssneakers
källa

För att uppnå denna snygga och pojkaktiga look kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en camo boyfriend-jacka. Kombinera dem med gröna khaki cargobyxor. Komplettera din outfit med svarta sneakers.

Här är idéerna för svart wedge sneakeroutfit som jag vill dela med dig. Testa och se om du gillar den här typen av kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*