Home / Stil / Hur man stylar trailskor
Hur man stylar trailskor

Hur man stylar trailskor

Idag ska jag prata om hur man stylar trailskorna, något som passar bra för promenader och vandring, eller så kan du använda dem för att jogga om du vill. Du kan behandla dem som en mer skyddande version av vandringskängor med bättre fotledsstöd och dämpning. Färgerna är generellt sett mer iögonfallande för att göra dig mer självsäker när du vandrar. För att visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för trailsko-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blush rosa ullrock med svarta trailskor


källa

För att starta den här listan med sportiga och avslappnade outfitidéer, kommer jag först att visa dig en business-casual outfit. För att uppnå denna look kan du bära en grå tröja med en röd och rosa ullrock och en grå fleecehalsduk över. Kombinera dem med blå skinny jeans. Bär gråa besättningsstrumpor med ett par svarta high-top trailskor för en snygg finish.

Blush rosa bomberjacka med blommigt tryck med boyfriend-jeans och vita trailskor

Blush rosa bomberjacka med blommigt tryck med boyfriend-jeans och vita trailskor
källa

För att se damlik och pojkaktig ut på samma gång, kommer denna outfit att visa dig hur. Till toppen kan du bära en rouge rosa tröja med en rouge rosa och gul blommig bomberjacka för att skapa några vackra lager. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans. Till skorna kan du bära ett par vita low-top trailskor för att fullända den coola looken.

Svart grafisk t-shirt med mörkblå skinny jeans och gula och gråa trailskor

svart grafisk t-shirt med mörkblå skinny-jeans och gula och gråa trailskor
källa

Det här är en söt och attraktiv enkel outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster. För att uppnå denna look kan du bära en svart grafisk t-shirt med marinblå skinny jeans. Till skor kan du bära ett par gula och gråa trailsneakers. Du kanske vill ha en vit väska för att se mer avslappnad och luftig ut.

Svart ärmlös topp och grafiska knähöga shorts

svart ärmlös topp och knähöga shorts
källa

För att uppnå denna enkla och rena helsvarta look kan du bära en svart ärmlös grafisk t-shirt över den. Kombinera den med svarta knälånga shorts. Till skorna kan du bära ett par grå och vita trailskor för att fullända looken. Du kanske vill se stiligare ut genom att knyta en grå rutig pojkvänskjorta runt midjan.

Vit långärmad t-shirt med svarta löparbyxor och trailskor

vit långärmad t-shirt med svarta löparbyxor och trailskor
källa

För att forma denna snygga och avslappnade joggingoutfit kan du bära en vit långärmad t-shirt med en avslappnad passform över. Kombinera den med svarta löparshorts för att se lång och smal ut. Till skor kan du bära ett par svarta och gråa sneakers med tryck för att komplettera outfiten på ett rent och uppfriskande sätt.

Grå dunjacka med skinny jeans och kamelvandringskängor

grå dunjacka med skinny jeans och kamelvandringskängor
källa

Detta är en mycket stilren och attraktiv vandringsdräkt. För att forma denna look kan du bära en grå t-shirt med en grå dunjacka överst. Kombinera dem med gråa skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par ljusgula teamstrumpor och ett par kamelvandringsskor för att vara både snygga och funktionella.

Vit t-shirt med orange shorts och svarta och gråa trailskor

vit t-shirt med orange shorts och svarta och gråa trailskor
källa

För att uppnå denna stiliga och sportiga outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt över den. Kombinera den med orange nylonknälånga löparshorts. Till skorna kan du ha ett par grå trailskor. Detta är den perfekta outfiten om du vill ta en snabb joggingtur eller ta med din hund på en promenad.

Cropped linne med blå scoop neck och löparshorts

kort linne med blå scoop neck och löparshorts
källa

Att bära denna blå och svarta outfit är en bra idé för att se sportig och iögonfallande ut på samma gång. Bär ett avskuret, figursytt linne med en kungsblå urringning. Kombinera den med svarta löparshorts. För skor, bär ett par svarta och vita trailskor för att fullborda utseendet med stil. Slutligen kan du knyta en svart tröja runt midjan för att få din midja att verka mer framträdande, vilket resulterar i en smalare look.

Blå vandringsjacka med grå minishorts och svarta trailskor

blå vandringsjacka med grå minishorts och svarta trailskor
källa

Det här är bara en underbar och iögonfallande vandringsoutfit som hjälper dig att sticka ut från mängden. För att uppnå denna look kan du bära en rosa t-shirt med scoop-neck och en kungsblå nylon vandringsjacka. Kombinera dem med gröna khaki shorts. Till skorna kan du bära ett par svarta och gråa trailskor för att komplettera outfiten snyggt och funktionellt.

Vit långärmad t-shirt med svarta cropped leggings

vit långärmad t-shirt med svarta cropped leggings
källa

För att uppnå denna lätta slimmade look kan du börja med att den vita figuren omfamnar den långärmade t-shirten ovanpå. Kombinera den med svarta löparshorts. Bär ett par svarta och vita trailskor för skorna. Lägg till en svart avslappnad axelväska till mixen för att se mer stilig och ungdomlig ut.

Svart kofta med en beskuren t-shirt och skinny jeans

svart kofta med beskuren t-shirt och skinny jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som låter dig visa upp din midja naturligt. För att forma denna toalett kan du bära en grå beskuren grafisk t-shirt med en svart kofta. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skor, bär ett par grå låga promenadskor för att fullborda utseendet.

Vitt kort linne med korta leggings och grå trailskor

vitt kort linne med korta leggings och grå trailskor
källa

För att uppnå denna enkla och diskreta sexiga outfit kan du bära ett vitt bodycon cropped linne med svarta leggings. Kombinera dem med ett par grå trailskor och en svart baseballkeps för att fullborda den coola looken.

Här är idéerna för trail shoes outfit som jag vill dela med dig. Prova dem och se om du gillar hur du kan känna dig bekväm samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*