Home / Stil / Hur man stylar veckade culottes
Hur man stylar veckade culottes

Hur man stylar veckade culottes

De veckade byxorna är ett mycket unikt plagg som tar på sig elegansen hos kjolar och den coola faktorn hos byxor med vida ben. De bärs mestadels som en del av en affärsdräkt. Anledningen till att jag gillar dem så mycket är att de är så bekväma att bära och ser väldigt mysiga ut vilket bidrar till att ge en uppfriskande känsla till en seriös dag på jobbet. De är ganska lätta att styla så länge du håller saker enkelt. I det här blogginlägget visar jag dig några av de bästa idéerna för plisserad culotte-outfit.

Knäppningsskjorta med vita veckade culottes


källa

Som tidigare nämnts är en av nycklarna till plisserad culottestil att hålla saker och ting enkelt. Som ett perfekt exempel består denna outfit huvudsakligen av en formsydd vit skjorta och vita veckade culottes. För skor, använd endast nakna sandaler. Det är i grunden en helvit outfit som passar bra för dig som är minimalister.

Vitt spetsliv med ljusrosa culottes

vit spetstopp ljusrosa veckade culottes
källa

Som en annan minimal outfit är den här sexig och feminin. Bär en vit spetstopp och bleka den med ljusrosa culottes och sandaler med klackar. FYI, veckade culottes i färgen ljusrosa är väldigt lätta att styla, speciellt med en vit topp. Kombinationen av en vit topp, ljusrosa culottes och sandaler fungerar nästan alltid. Som en ytterligare sak att notera i det här fallet är detta mer lämpligt för att gå ut på middag eller träffa vänner eftersom jag inte tycker att det är en bra idé att visa hud på jobbet även om du gör det i en vacker och vacker miljö gör vacker plats miljön på ett hälsosamt sätt.

Bär gråa byxor med en ullrock

grå culotte med ullrock
källa

Låt oss nu göra en mer kreativ som du inte ser ofta. Det är en outfit som består av en grå ullkappa och matchande färgculotter. Komplettera denna monotona outfit med klackar i exakt samma färg. Monotona outfits kan se underbara ut när de görs rätt och kan se riktigt tråkiga ut när de görs dåligt. Outfiten är ett bra exempel på den tidigare gruppen med sin smarta kombination av texturer av ull och culottes. En annan sak som verkligen kan bli av med den tråkiga faktorn är karaktären hos personen som bär den. För dig som är karismatisk är det bra att bära monotona outfits.

Bär din med en axelbandslös vit blus

off the shoulder vit blus ljusrosa culottes
källa

Jag kan se detta som den perfekta outfiten för vänner som träffas och äter. Outfiten består av en axelbandslös vit blus, ljusgrå culotte och matchande sandaler. Färgerna och utskärningarna på bitarna ser bara så bra ut och ger outfiten en chic look som känns helt rätt.

Bär den med en kort vit blus med långa ärmar

beskuren vit blus ljusrosa culottes
källa

För att ta det ett steg längre, särskilt för dig som har den perfekta midjan, bär en outfit som liknar den tidigare, men den här gången en avskuren blus för att visa mer hud. Du bör dock balansera det genom att bära ett långt halsband för att göra outfiten mer balanserad.

Off The Shoulder svart topp med vita culottes

vita veckade culottes off axeln svart topp
källa

Jag kan inte avsluta en lista med outfitidéer utan att nämna den vita versionen av föremålet jag undersöker. Föga överraskande skulle jag rekommendera en svartvit outfit för dig. Bär en svart bodycon-blus från axeln till toppen. Kombinera den med vita veck och sandaler med nakna klack. Den här outfiten är också en bra demonstration av det smala, övre, breda och nedre tricket som kan få dig att se längre och smalare ut.

Bär den med svarta longline blazers

Långa svarta kavaj culottes
källa

Nu är det dags att nämna de svarta veckade culotterna. Ett sätt att styla den är att bära den med en svart och vit horisontell randig t-shirt, svart longline kavaj och svarta klackar.

V-ringad linne & vita pläderade culottes

Linne med V-ringad vit veckad culotte
källa

På sommaren kan du också bära culotte som en ledig streetoutfit. För dig som aldrig gillar den unga och avslappnade looken av sommarkläder med t-shirt och jeansshorts, kanske något mer moget och feminint än den här outfiten är för dig. Bär bara ett svart V-ringat linne och vita byxor. Komplettera denna chica outfit med öppna klackar.

Bär den med en vit spetstopp och en jeansjacka

vit jeansjacka i spets
källa

Den här är intressant om du tittar närmare. Du kanske kan se att culotterna är gjorda av siden. Detta ger outfiten lite unikhet och uppmärksamhet. Ännu mer intressant, culotten är ihopkopplad med en vit spetstopp, jeansjacka och grå Converse. Det är som att sätta fyra delar på papper som inte alls fungerar. Överraskande nog går de väldigt bra ihop. Det här är mix och match när den är som bäst.

Bär den med en grå oversized stickad tröja

grå oversized stickad tröja svarta culottes.
källa

Jag har redan nämnt att smal-top-bred-botten är ett trevligt trick som kan hjälpa dig att se längre och smalare ut. Å andra sidan är bred-top-bred-botten något att undvika. Ändå visar just den här outfiten verkligen att det finns ett undantag, och det undantaget förekommer bara för de som redan är stora. För er som tillhör denna lyckliga grupp människor är det som är bra med att bära en grå stickad oversized tröja med svarta veckade culottes att det får dig att se mindre och mer skör ut.

Svart t-shirt med grå veckade culottes

svart t-shirt med grå veckade byxor
källa

En svart beskuren t-shirt och grå högmidjade plisserade culottes är en bra kombination att ha i din lediga arsenal. Till skorna kan du bära något funkigt som silverklackarna eller bara hålla det avslappnat med vita sneakers.

Bär den med en svart-vitrandig t-shirt och en blå jeansjacka

svart och vit randig t-shirt blå jeansjacka
källa

Verkar som jag inte har pratat tillräckligt om hur man bär vädjande byxor med en jacka. Ett bra sätt att styla dem är att bära dem med en jeansjacka. Du kan helt enkelt bära en svart och vit randig t-shirt med de ljusrosa culotterna.

Jag hoppas att jag gillar listan med culottes outfitidéer som jag just delat. Hoppas du finner dem användbara och prova några av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*