Home / Stil / Hur man stylar vit minikjol
Hur man stylar vit minikjol

Hur man stylar vit minikjol

För dig som nästan alltid bär svarta pennkjolar på kontoret, har du funderat på att göra din arbetsklädsel lättare och mer uppfriskande genom att byta ut din svarta kjol mot en vit minikjol? Idag ska jag prata om hur man stylar den på ett uppfriskande och elegant sätt. Du kommer inte bara att se några trevliga affärsidéer utan också några streetoutfits och semi-formella cocktailparty-outfits. Är du redo att se hur magisk den vita minikjolen är? Låt oss gå in direkt.

Rosa ärmlös topp med vit minikjol


källa

Om du vill se mer damlik ut är det enklaste sättet att lägga till lite rosa till din outfit och jag börjar den här listan med outfitidéer med den looken. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en rodnad rosa ärmlös topp i mocka med en vit hög kjol. Kombinera dem med balettkläder i silver sammet för att komplettera denna outfit med en subtil gnistra.

Grå tröja med jeansjacka och vit plisserad mini chiffongkjol

grå tröja med jeansjacka och vit plisserad mini chiffongkjol
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är både snygg och ungdomlig. Till toppen kan du bära en ljusgrå ribbad stickad tröja med en blå jeansjacka. Kombinera dem med en plisserad minikjol i vit chiffong. Bär ett par svarta ballerinaskor för att komplettera din outfit.

Gul blus med V-ringning och vit minikjol

gul blus med V-ringning och vit minikjol
källa

Om du vill se mer glad ut för ett cocktailparty, lägg till ett gult inslag i mixen. Du kan till exempel bära en citrongul blus med djup V-ringning för toppen. Kombinera den med en vit rak minikjol. Bär ljusrosa spetsiga klackar och en rosa paljettclutch för att se stilig och damlik ut.

Grå och vit rutig pojkvänskjorta med minikjol

grå och vit rutig pojkvänskjorta med minikjol
källa

Det här är en snygg outfit i pojkvänstil som du kan bära både som en affärsdräkt och en streetoutfit. För toppen, bär en grå t-shirt med en grå röd och vit rutig pojkvänskjorta som bärs som en jacka. Kombinera dem med en vit bodycon minikjol och ett par chockerande rosa klackar för att se damlika och iögonfallande ut.

Ljusgrå randig t-shirt med vit minikjol

ljusgrå randig t-shirt med vit minikjol
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut kan du bära en ljusgrå och vitrandig kortärmad t-shirt överst. Bär en vit minikjol med hög midja för att se lång och smal ut. Till skorna kan du lägga till en lite damliknande touch genom att bära ett par ljusrosa ankelband med öppen tå. Lägg slutligen till en elegant rosa läderhandväska för att se bättre ut.

Crop top med blå mock-ringning och vit minikjol

kort topp med blå ståkrage och vit plisserad minikjol
källa

Här är en annan mycket uppfriskande look tack vare användningen av den himmelsblå färgen. Bär en ljus himmelsblå polokrage utan ärm till toppen. Kombinera den med en vit plisserad minikjol med hög midja för att visuellt knyta ihop midjan och se smal och lång ut. Bär vita sandaler med remmar för en uppfriskande touch.

Blush ärmlös chiffongtopp med rosa veck och minikjol i tutu

Blush ärmlös chiffongtopp med rosa veck och minikjol i tutu
källa

Det här är en väldigt vacker och bedårande look som överraskande nog inte är så svår att få av. Bär en rodnad ärmlös chiffongtopp med rosa veck och en rufsig axel till toppen. Kombinera den med en vit minikjol med hög midja. Bär sandaler med crepeband för att lägga till en damliknande och uppfriskande touch till outfiten.

Svart blus med halvärmar, V-ringning och skater minikjol

svart V-ringad blus med halvärmar och skater minikjol
källa

För att se snygg och ren ut är det oftast en enkel svartvit outfit. För att uppnå denna look kan du bära en svart V-ringad skjorta med halvärmar och para den med en vit minikjol. Var kreativ och bär ett par svarta och vita platåsandaler.

Svart skinnjacka med vit kabelstickad skater miniklänning

svart skinnjacka med vit stickad skaterklänning
källa

Här är en väldigt kreativt designad och snygg outfit. Det är ett försök att sätta ihop ett läderelement med ett stickat element. I detalj, bär en vit blus med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med en vit kabel-minikjol. Bär stövlar med grå mockaklack för att se superchic ut.

Vit- och grårandig axelblus med minikjol

vit och grå randig axelblus med minikjol
källa

Här är en vacker och sexig outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt sätt på ett cocktailparty. För att forma denna look kan du bära en grå och vit vertikal randig blus med kalla axlar till toppen. Kombinera toppen med en vit minikjol med hög midja och sandaler med paljetter i silver för att fullborda den fantastiska looken.

Grå t-shirt med minikjol med hög midja

grå t-shirt med hög midjad minikjol
källa

Detta är en annan mycket enkel outfit. Att lägga till en silverstatlig kedja till mixen gör outfiten tillräckligt elegant för att bli en borderline cocktailpartyoutfit. För att uppnå denna look, bär en grå t-shirt med en vit minikjol. Kombinera dem med silverklackar med öppen tå för att sätta en elegant touch till outfiten.

Ljusblå button down skjorta och minikjol med vit bågad fåll

ljusblå button down skjorta och vit, bågad minikjol
källa

För att se uppfriskande och lättillgänglig ut på jobbet kan du använda kombinationen himmelsblått och vitt. Du kan till exempel bära en himmelsblå button down skjorta och en vit minikjol med bågad fåll. Kombinera dem med ljusrosa klackar och en kamelmocka-clutch för att se både damliknande och snygg ut.

En off shoulder-top med en vit minikjol

En axeltopp med en vit minikjol
källa

Detta är en lågmäld sexig cocktailpartyoutfit som kräver att du visar hud och visar upp dina kurvor. För att uppnå den här minimalistiska helvita looken kan du bära en vit ärmlös enaxeltopp och en vit bodycon minikjol. Bär dem med vita klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Svart mock-neck tröja med vit minikjol med hög midja

svart mock-neck tröja med vit högmidjad minikjol
källa

Det här är en chic och lite kraftfull businessoutfit som passar extra bra för dig som gillar att klä dig för jobbet. För att uppnå denna look kan du bära en svart ribbad bodycontröja med hög hals och vit minikjol. Bär svarta gladiatorsandaler för att se snygg och elegant ut.

Här är idéerna med vita minikjolar som jag vill dela med dig. Jag säger inte att du inte ska ha en svart kjol på jobbet. Jag säger bara att det är roligt att lägga till variation till din outfit och se uppfriskande och lätt ut då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*