Home / Stil / Hur man stylar vit spetsbralett
Hur man stylar vit spetsbralett

Hur man stylar vit spetsbralett

Modevärlden har nått en punkt där en vit spetsbralette kan spela en viktig och synlig roll i en outfit. I den här bloggen hittar du några av de snyggaste och mest kreativa idéerna för bralettkläder i vit spets som jag har samlat på mig. Vissa av kläderna är bara vardagskläder medan andra är mer lämpade för fotografering på stranden eller utomhus. Oavsett vilket kommer du att bli förvånad över hur sexiga och vackra de alla ser ut. Låt oss dyka direkt in.

Vit spetsbralette med vita minishorts


källa

Vad sägs om denna sexiga och uppfriskande vita outfit perfekt för strandfotograferingar och kryssningsfester? För att uppnå denna fantastiska look kan du helt enkelt bära en vit spetsbralette med vita minishorts. Naken eller vita sandaler skulle vara de perfekta skorna att bära. Lägg till ett statement-halsband till mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Vit spetsbralett med hög midjad minikjol

Hög midja vit spets Bralette mini kjol
källa

Bara till den tidigare outfiten är detta också en ren vit sexig outfit. Men den här gången, när den vita minikjolen ersätter shortsen, ser outfiten lite mer feminin ut. Bär vita sandaler för att fullborda denna sexiga och luftiga look.

Bär den med shorts med tribaltryck med spetsdetaljer

Tribal tryckta shorts med spetsdetaljer
källa

Även om det är en bra idé att bygga en helvit outfit runt den vita spetsbraletten som visas i de tidigare outfitsna, kan du se gladare och snyggare ut genom att lägga till lite extra färger i mixen. Bär till exempel den vita braletten med orange och marinblå tribal-minishorts och vita sandaler för att få dig att se sexig och energisk ut.

Bär den med en vit omlottkjol och en chiffongkofta

vit omlottkjol chiffong cardian
källa

Om jag ska betygsätta hur sexig den här outfiten ser ut måste jag ge den 10 av 10. Detta beror inte bara på det vita armbandet. Sättet som den är ihopkopplad med en vit omlottkjol och vit semi-transparent chiffongkofta skapar bara en supersexig och feminin känsla.

Vit bralette med ljusgrå minishorts

vita bralette ljusgrå minishorts
källa

Kombinera den vita spetsbraletten med ljusgrå minishorts för att se sexig och stilig ut på samma gång. Ett långt halsband i boho-stil och nakna sandaler med remmar ger karaktär till den slående looken.

Vit stickad tröja med spetsaxel och spetsbralette

Vit Drop Shoulder Stickad Spets Bralette
källa

Efter att ha sett några extremt sexiga outfits som är bättre lämpade för att bära nära havet, låt oss titta på en outfit som du kan bära som en street outfit. Ett sätt att avslappnat styla en vit spetsbralette är att bära den med en överdimensionerad vit stickad tröja. Låt lite spetsdetaljer titta fram från den överdimensionerade halsen. Kombinera dem med jeansshorts och nakna sandaler för en snygg streetlook.

Bär din med vita minishorts och en broderad kofta i mesh

vita mini shorts broderad kofta i mesh
källa

Här är en annan supersexig outfit. Den består av en vit bralette, vita minishorts och en elegant broderad kofta i mesh. Det här är den sortens sexiga outfit i lager som får dig att sticka ut från mängden på en kryssningsfest när alla andra har bikini på sig.

Elfenbensvirkad från axeltröjan över vit spetsbralette

Elfenbensvirkad en axel vit spetsbralett
källa

Det här är en riktigt sexig och snygg streetoutfit som egentligen inte kräver att du visar mycket hud. Bär en spetsbrlett under en överdimensionerad virkad tröja med en axel för toppen. Bär bara jeansshorts och vita sneakers för rumpan.

Bär den med en grå V-ringad tröja och jeansshorts

Grå jeansshorts med V-ringad
källa

Från det föregående exemplet kan man se att att lägga en semi-transparent stickad tröja över en vit bralette är ett bra knep för att se sexig ut. Faktum är att tröjan inte behöver vara halvtransparent för att se snygg ut. Här är en grå V-ringad tröja över en vit spetsbralette. Du behöver bara låta den vita spetsbraletten delvis titta fram från tröjans halsringning. Komplettera den uppfriskande outfiten med tröjan, jeansshortsen och vita sneakers.

Bär med White Drop Shoulder Sweater Dress

vit axeltröja klänning
källa

För en feminin och minimal look, bär en vit kabeltröjaklänning över en vit halterneck-bralette och jeansshorts. Bär vita sandaler för att komplettera denna vackra outfit. Den här outfiten påminner mig om något roligt jag såg på TV någon gång förra året. Det var ett tv-program om mode från ett annat land. Värden för denna art har använt tricket att ”få underkroppen att försvinna”.

Bär din med en vit kabeltröja och jeansshorts

vita enaxelstickad jeansshorts
källa

Ja, det här är faktiskt samma outfit som den som nämndes tidigare. Bilden är nyss tagen på en annan fotled. Jag vill visa dig den här bilden så att du kan se skönheten i Make the Lower Body Fade-tricket. Ibland kan man se jeansshortsen i den här outfiten, ibland inte genom att justera tröjan lite. Att klä sig på detta sätt är ett lysande sätt att se sexig ut utan att visa mycket hud.

Vit spetsbralett med en beige virkad kofta

vit spets bralette tan virkad jacka
källa

Om du vill ha lite boho-stil i din sexiga outfit kan du bära en vit spetsbralette med jeansshorts och en beige virkad jacka med lös passform. Komplettera outfiten med nakna boho-sandaler.

Bär med vit kavaj och byxor

vita kavajbyxor
källa

Denna outfit är definitivt inte för alla. Du måste ha både självförtroende och karisma för att klara av detta. I grund och botten, för att uppnå detta utseende, bär en vit kostym med den vita braletten. De perfekta skorna skulle vara de vita klackarna med öppna tåremmar.

Spetsbralette med utsvängd kjol med hög midja

Bralettekjol i spets med hög midja
källa

Jag skulle säga att det här är en lågmäld sexig version av en grannetjej att bära till stranden. Outfiten har en vit spetsbralette och en blå kjol med hög midja. Bär vita sandaler för en avslappnad look.

Bär den med en djup V-ringad vit väst och en grön bomberjacka

vit djup V-ringad väst och grön bomberjacka
källa

Du kan bära en vit spetsbralette under en vit nedsänkt V-ringad västtopp och låta spetsdetaljerna titta fram lite. Kombinera dem med en grön bomberjacka, svarta skinny jeans och vita sandaler för en snygg streetlook.

Här är några snygga, feminina och sexiga sätt att bära den vita spetsbraletten. Hoppas dessa outfitidéer kan hjälpa dig att utöka ditt outfitspel så att du kan njuta av modevärlden ännu mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*