Home / Stil / Hur man stylar vit spetsskjorta
Hur man stylar vit spetsskjorta

Hur man stylar vit spetsskjorta

Det finns många kvinnor som bara bär knappade skjortor på kontoret, och de bär aldrig skjortor vardagligt. Om du är en av dessa människor går du bara miste om fantastiskt roligt. Du kan lägga till så mycket variation till din vardagliga outfit när du bestämmer dig för att lägga till skjortor med knappar i din portfölj. Det finns minst två typer av skjortor som du bör bära som en del av din streetoutfit, nämligen pojkvänströjorna och spetsskjortan. Idag ska jag prata specifikt om den vita spetsskjortan. Låt oss kolla in följande spännande idéer för klädsel för vit spetsskjorta som jag har samlat åt dig.

Vit blommig Shell Button Down-skjorta

vit blommig spetsskjorta med knappar
källa

Utan tvekan är den vita skjortan med spetsknappar den mest ikoniska typen av alla spetsskjortor. För att börja listan, här är en vacker och glad blommig vit spetsskjorta. Du kan enkelt para ihop den vita skjortan med svarta skinny jeans eller svarta chinos. Till skorna skulle antingen de svarta spetsiga tåklackarna eller de vita sneakersna fungera. Jag skulle föredra att den senare ser mer avslappnad ut.

Vit knapplös spetsskjorta med rund krage


källa

Du kan definitivt bära en vit spetsskjorta på kontoret. I det här fallet vill du inte ha en löst sittande pojkvänskjorta. Istället behöver du en figursydd och feminin skjorta som den här vita spetsskjortan med rund hals. Du kan enkelt para ihop den med en svart pennkjol och svarta spetsiga klackar för en vacker och damliknande formell look.

Vit spetsskjorta med bågad fåll och svarta byxor

vit spetsskjorta med bågad fåll, svarta byxor
källa

Överväg denna outfit för en konstnärlig och stilig svartvit look. Bär en vit spetsskjorta med bågad fåll till toppen. Skjortan ska vara figursydd och kort så att du inte behöver stoppa undan den. Kombinera den med svarta culottes för en luftig och konstnärlig känsla. Kombinera outfiten med svarta klackar eller, för att se ännu snyggare ut, med svarta tofflor.

Vit skjortklänning med spetsknappar

vit skjortklänning med toppknapp
källa

Okej, det här är inte precis en skjorta, men jag tror att du skulle vara intresserad av den här också, så jag lägger upp den här outfiten på den här listan med flit. Det är en vit skjortklänning med smal passform med spetsknappar som låter dig visa upp din midja och dina ben. Du kan bära skjortklänningen med ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband och en svart läderclutch för att lägga till en elegant och feminin touch till outfiten.

Bär din med vita chinos med breda ben

vita chinos med breda ben
källa

Låt inte den här bilden lura dig. Detta är faktiskt en outfit som är ganska lätt att ta av sig. Du kan helt enkelt bära en vit spetsskjorta med chinos med breda ben och ett vitt bälte. När det gäller skorna kan du få en vit look genom att bära vita sandaler eller så kan du bära svarta sandaler för att lägga till lite kontrast till outfiten.

Vit skjorta med knappar och spetsärmar

vit skjorta med knappar och spetsärmar
källa

Jag vet att vissa människor är lite ovilliga att bära kläder som är för flashiga. Även om jag inte håller med om den attityden, är här en skjorta designad för den gruppen människor. Istället för att bära en snygg vit spetsskjorta, här är en plattare vit skjorta med knappar och subtila detaljer på spetsärmarna. Du kan enkelt kombinera skjortan med blå skinny jeans och vita sneakers för att se cool och naturlig ut.

Vit virkad linneskjorta i spets med svart kjol

vit virkad spets linneskjorta svart kjol
källa

För en mer feminin look med en touch av boho-stil, kanske du vill bära denna vita linnevirkade skjorta. Du kan bära den helt enkelt med en svart skaterkjol och svarta klackar med ankelband med öppen tå för att fullborda en outfit som är så bedårande att det blir en fantastisk dejtingoutfit.

Vit kortärmad spetsskjorta med mörkblå skaterkjol

vit spetsskjorta med halvärmar, mörkblå skaterkjol
källa

För en söt och tjejig look kan du bära en vit semi-transparent skjorta med halvärmar och söta blommiga spetsdetaljer. Kombinera den med en svart minikjol med hög midja för att få dig att se lång och smal ut. För skorna, använd ett par spetsade pumps i svart mocka för att komplettera denna svartvita outfit med stil.

Vit skjorta med knappar i midjan och gråa jeans

vit rynkad midja knapp upp skjorta grå jeans
källa

Vill du se smalare ut, trots att skjortan är lite oversized, kan du välja en vit spetsskjorta med bälte. Kombinera skjortan med gråa skinny jeans och ljusrosa klackar för att se enkel och feminin ut.

Vit spetsskjorta med slitna jeans

vit spets popover skjorta slitna jeans
källa

Som du kan se har denna skjorta bara de två eller tre översta knapparna och kallas ofta för en popover-skjorta. Du kan bära den här vita spetsskjortan med trasiga blå skinny jeans och nakna sandaler för att se uppfriskande och avslappnad ut.

Vit spetsskjorta med ljusgröna blommiga minishorts

vit spetsskjorta limegröna blommiga minishorts
källa

För en feminin sommar- eller vårlook kan du bära en vit spetsskjorta med minishorts som nästan ser ut som strandshorts. I det här fallet är det en ljusgrön minishorts med ett blommönster. Kombinera dem med vita sandaler för en enkel men attraktiv look.

Vitrandig spetsskjorta med minikjol i tweed

vitrandig spetsskjorta miniraterkjol i tweed
källa

Det är inte ofta man ser en tweedkjol. Det är ännu ovanligare att se det som en del av en snygg outfit. För att kombinera den grå tweedkjolen kan du helt enkelt bära en vitrandig spetsskjorta som inte är undanstoppad. Para ihop bitarna med ett par vita klackar med öppen tå för en lätt och uppfriskande look.

Vit skjorta med blå jeans och bruna stövlar

vit skjorta blå jeans bruna stövlar
källa

Om du fortfarande tror att en vit spetsskjorta kommer att få dig över klänningen, tänk efter två gånger efter att ha sett den här outfiten. Du kan bara bära den som att ha på dig en pojkvänskjorta. Välj en kortärmad vit spetsskjorta med avslappnad passform och bär den med marinblå skinny-jeans och bruna läderstövlar för en avslappnad och avslappnad look.

Vit skjorta med halvärmar och blommiga spetsärmar

vit skjorta med halvärmar och blommiga spetsärmar
källa

För en diskret sexig och feminin outfit kan du helt enkelt bära en vit spetsskjorta med halvärm och svart minikjol. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå för en feminin touch.

Här är några mycket vackra och snygga idéer för klädsel för vit spetsskjorta. Förhoppningsvis kan det här blogginlägget lösa ditt problem med att inte vara säker på hur och när du ska bära den där vita spetsskjortan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*