Home / Stil / Hur man stylar vita loafers
Hur man stylar vita loafers

Hur man stylar vita loafers

De vita loafers är definitivt inte den mest populära typen av skor. För att vara på den säkra sidan är nog svarta balettplattor, klackar och stövlar det rätta valet. Det finns dock scenarier där de vita tofflorna verkligen kan få fram karaktären i dig och resten av outfiten. Du skulle gå miste om du aldrig provade dem. För att få en bra start har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med vita tofflor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vita tofflor med svart ärmlös topp och svart skaterkjol i chiffong


källa

För en kausal och luftig look kan du bära en svart ärmlös topp med en plisserad minikjol i svart chiffong. Detta skapar en snygg look som liknar att bära en svart skiftklänning men med mer djup. I det här scenariot skulle det vara ganska trevligt att bära sandaler med nakna klack, men för mer karaktär och för att bättre matcha den luftiga känslan är de vita loafers ett perfekt val. Lägg till lite färg till denna svartvita outfit med en crepe-plånbok.

Vita loafers med svart blommig knutskjorta

vita mockasiner, svart blommig skjorta
källa

De vita tofflorna kan ses som en mellanting mellan de supercasual vita sneakers och de eleganta klackarna. Du kan i princip styla dem som om du bär en Converse med låg topp och förvänta dig att outfiten ska se bra ut, bara med lite mer sofistikering. Till exempel skulle denna outfit bestående av en vit t-shirt, svart blommig skjorta och jeans ha sett riktigt snygg och avslappnad ut med ett par Converse. Ersätt nu det med ett par vita loafers och outfiten ser fortfarande bra ut, bara lite mer formell.

Vita kavajer & jeansshorts med vita & svarta tofflor

vita blazerjeansshorts vita och svarta tofflor
källa

Om du är ett fan av kombon kavaj och jeans, bär du förmodligen mycket på ett smart, avslappnat sätt. Om så är fallet bör du prova att bära en vit kavaj med vita loafers eftersom de passar perfekt ihop. Som ett exempel kan du bära den vita kavajen och vita tofflorna med den grå västen och jeansshortsen för en snygg och chic look.

Bär den med en vit kabeltröja och en vit minikjol i läder

vit stickad minikjol i läder
källa

En nyckel till att få en helvit outfit att se bra ut är att bära bitar av vitt tyg med vitt varierande texturer för att lägga till lite djup till outfiten. Som en framgångsrik demonstration av en sådan outfit, bär en vit stickad tröja med en vit minikjol i läder och vita tofflor. En svart plånbok kan också balansera ut de vita delarna för att få dig att se mer naturlig ut.

Dubbade vita tofflor med kungsblå skjorta och svarta skinny jeans

Dubbade vita loafers.  Kungsblå skjorta.  Svarta skinny jeans
källa

Om du är mer äventyrlig och föredrar en hög svårighetsgrad bör du testa att styla de vita tofflorna med dubbar. Ett kontraintuitivt sätt att styla ett så unikt föremål är att para ihop det med ett annat unikt föremål. Kombinera till exempel de vita dubbtofflorna med en kungsblå button-down skjorta. Bär svarta skinny jeans för att knyta ihop alla delarna.

Bär din med en vit stickad tröja med V-ringad och gråa jeans

Vit stickad tröja med V-ringad, grå slitna jeans
källa

För en avslappnad streetlook kan du helt enkelt bära en vit stickad tröja med V-ringad tröja med ett statement-halsband för toppen. Bär gråa jeans med vita loafers för skinkorna.

Vita tofflor med marinblå och vit omlottklänning

vita tofflor marinblå och vit omlottklänning
källa

För en chic och sexig outfit som inte kräver att du visar mycket hud, kan du kombinera en marinblå och vit omlottskjortklänning med vita tofflor. Även om inte mycket hud visas, ser omlottklänningen ut att lätt kunna packas upp, vilket gör den här till en så intressant och sexig klänning.

Vit t-shirt & tofflor med svart kostym

vit t-shirt loafers svart kostym
källa

För en snygg och maskulin outfit kan du helt enkelt bära en svart kostym med en vit t-shirt och vita tofflor. Du kan bära den här outfiten om du vill klä upp dig men inte vill klä dig formellt.

Brun lång trenchcoat med vit skjorta och svarta jeans

brun lång trenchcoat vit skjorta svarta jeans
källa

Detta är en chic och kraftfull arbetsoutfit. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en vit skjorta med knappar, svarta skinny-jeans med muddar, vita loafers och en brun lång trenchcoat. Detta kan få dig att sticka ut från mängden, särskilt på hösten eller vintern när många andra människor bär tjocka kläder.

Vita och svarta tofflor med en svart skjorta och en grå cardigan

vita och svarta tofflor grå cardigan
källa

Detta par tofflor har en mer unik svartvit design. Det är inte svårt att styla alls eftersom det bara passar bra med casual outfits som en del svartvita prat gör. För att uppnå denna stiliga avslappnade look kan du bära loafers med svart skjorta, grå kofta och trasiga jeans. En svart handväska och en enkel frisyr passar perfekt till denna outfit.

Bär din med en jeansjacka och vita shorts

Jeansjacka vita shorts
källa

För en ung och uppfriskande look kan du bära en vit t-shirt och en jeansjacka överst. Bär vita shorts och vita loafers för golvet. Bär en elfenbensclutch för en touch av elegans.

Vita tofflor med blå- och vitrandig knälång skjortklänning

vit mockasin blå och vit randig knälång skjortklänning
källa

Som redan visat ser de vita tofflorna ganska bra ut med en skjortklänning. Som ett annat exempel, bär den här blå- och vitrandiga skjortklänningen med vita tofflor för en unik avslappnad look. En guldplånbok passar förvånansvärt bra med denna kausala outfit.

Bär din med en jeansjacka och vita byxor med vida ben

Denimjacka vita byxor med vida ben
källa

Denna outfit är en intressant denim på chambray outfit. Bär en knappfri chambray-topp med en jeansjacka till toppen. Vita byxor med vida ben och vita loafers kompletterar denna outfit.

Vita tofflor med vit fodralklänning och rött skärp

vita mockasiner vit slida klänning rött bälte
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur ett bälte kan ta en hel outfit till nästa nivå. Med bältet påsatt skulle detta ha varit en ganska enkel outfit med bara den vita skiftklänningen och vita tofflor. Med det röda bältet ser outfiten genast mer iögonfallande ut, och midjan har blivit mer framträdande, vilket gör att du ser smalare och smartare ut.

Bär den med en svart och vit prickig skjorta och en pennkjol med hög midja

svart och vit prickig skjorta, pennkjol med hög midja
källa

I det här scenariot används de vita loafers för att balansera de svarta delarna i en helsvart outfit. För att uppnå denna vackra look, bär en svart och vit prickig skjorta och en svart pennkjol med hög midja. Komplettera din outfit med vita loafers och en vit handväska.

Här är några av de bästa idéerna för vit loafer-outfit som jag ville dela med dig. De vita tofflorna är definitivt något som är extremt lätta att styla. Jag rekommenderar att du lägger till några av dessa i din garderob för att skapa variation till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*