Home / Okategoriserad / Hur man stylar Walker Coat
Hur man stylar Walker Coat

Hur man stylar Walker Coat

Idag ska jag prata om hur man stylar Walker-kappan som får dig att se snygg, attraktiv och unik ut, speciellt när du bär den på jobbet. För er som inte är säker på vad det är, är walker coat i grunden en medium till max längd longline kappa som vanligtvis kommer i form av en ulljacka eller en parkajacka. Det är den typen av kappa som ger dig en intensiv höst- och vinterkänsla som gör att du ser balanserad och stilig ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista med riktigt vackra idéer för walkercoats-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå walker-jacka med vit skjorta och ljusblå slitna slim fit-jeans


källa

Låt mig börja den här listan med coola outfitidéer med en riktigt bekväm och attraktiv affärsoutfit. För att skapa denna look kan du bära en grå ullkappa med en vit button down skjorta och en grå läderväst. Bär den med ljusblå skinny-jeans och röda och rosa loafers i läder för att fullända din look.

Ljusrosa gåkappa med vit skjorta och svart tröja

ljusrosa rullatorrock med vit skjorta och svart tröja
källa

Här är en annan business casual outfit. Den här gången kommer du att se chic och stilig ut. Till toppen kan du bära en skjorta med vit krage och en svart tröja över. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en ljusrosa walker-rock. Bär den med blå slimmade jeans och grå mockaballerinor för att fullända looken.

Svart walker-jacka med grå stickad tröja i fuskringning och ankeljeans

svart walker-jacka med grå stickad polotröja och ankeljeans
källa

För att uppnå denna mörka och coola look är det bäst att använda den gråa och svarta färgkombinationen. Du kan också bära en svart vandringsrock i maxilängd med en grå chunky tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par grå och svarta spetsiga klackar för skor för att komplettera outfiten med elegans och elegans.

Ljusgrå långjacka med svart-vitrandig tunikatröja och jeans

ljusgrå lång linnekappa med svart-vitrandig tunikatröja och jeans
källa

Så här kan du styla en walkercoat på ett väldigt uppfriskande och ungdomligt sätt. Bär en svart och vit randig stickad tröja med en ljusgrå fylligare päls till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att skapa dessa snygga lager. Bär ett par svarta och vita high top Converse för att fullända outfiten med stil.

Ljusgrå vandringsjacka med vit knuten t-shirt

ljusgrå walkerjacka med vit knuten t-shirt
källa

Du kan också se anständigt sexig ut med den långa pälsen om du använder lite kreativitet. Du kan till exempel bära en vit knuten t-shirt med en ljusgrå lång ullkappa. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att lägga till en damliknande touch.

Vit rullkappa stylad med en rodnadsrosa semi-transparent midiklänning

vit walkercoat med rodnad rosa halvgenomskinlig midiklänning
källa

Detta är en mycket intressant och elegant outfit som du kan bära som en cocktailparty-outfit. För att uppnå denna look kan du bära en rodnadsrosa semi-transparent horisontell randig midi shift-klänning med en vit fylligare päls med några fuskpälsdetaljer. Kombinera dem med ljusrosa klackar för att fullända looken.

Longline svart ullkappa med vit pojkvänskjorta och jeans med raka ben

svart ullkappa med vit pojkvänskjorta och jeans med raka ben
källa

Följ dessa steg för att få en supercool pojkaktig look. Bär en vit pojkvänskjorta med boyfriendjeans och ett blått skärp som kärnan i outfiten. Bär en svart maxi walker-rock för denna fantastiska lagerlook. För resten av outfiten, bär guldiga spetsiga tåklackar och en vit baseballkeps för att se unik och elegant ut.

Camel Walker Coat med en brun longline rockklänning och svarta läderskor

Camel walker rock med brun longline rock och svarta läderskor
källa

Här är en mycket unik business casual outfit som med stor sannolikhet kommer att få dig att sticka ut från mängden. För att skapa den här coola lagerdräkten kan du bära en långlinjejacka med kamel med en lång brun kappa klänning och en ljusblå button down skjorta. Bär svarta slim fit jeans med svarta läderskor. Lägg till en brun filthatt till mixen för att fullända outfiten.

Grå fylligare kappa med blå skinny jeans med högt skärp

grå walker-jacka med högt bältade blå skinny jeans
källa

För att uppnå denna mysiga look är det viktigt att använda den grå färgen. Bär i detalj en svart tröja med rund hals och blå skinny jeans. Bär en grå maxi walker-rock med dessa plagg. Kombinera dina skor med ett par stövlar i svart spetsig läder för en snygg finish.

Ljusgrå walkerjacka med rutig topp och vita jeans

Ljusgrå walkerjacka med rutig topp och vita jeans
källa

Detta är en vacker konstnärlig outfit som låter dig se väldigt unik och lite unisex ut. För att skapa denna look, bär en ljusgrå walkerjacka med en vit och svart rutig ulltröja överst. Kombinera dem med vita slim fit-jeans och ljusrosa stövlar i läder med öppen tå. Lägg till en grå filthatt till mixen för den konstnärliga touchen.

Svart longline kappa med vit linne och matchande skinny jeans

svart longline kappa med vit linne och matchande skinny jeans
källa

För att se cool och ren ut kan det vara en bra idé att bära en svartvit outfit. I det här fallet bärs ett vitt linne och vita skinny jeans som kärnan i outfiten. En svart longline rullatorrock är ett bra alternativ att ha i din arsenal. Bär ett par svarta balettkläder för att hålla skorna rena och enkla.

Blush rosa kappa med en mörkblå tröja och svarta läderleggings

Blush rosa kappa med en mörkblå tröja och svarta läderleggings
källa

För att se söt och snygg ut, här är vad du vill styla. Bär bara en rouge walker-jacka med en marin chunky tröja. Kombinera dem med svarta skinnybyxor i läder och öppna klackar med svarta ankelband. Bär en svart målarhatt för att få denna outfit att se unik och snygg ut.

Här är idéerna för walker coats outfit som jag vill dela med dig. Om du letar efter något som får dig att se stilig och annorlunda ut, prova dessa outfits i listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*