Home / Dekoration / Hur man tar in en vårsommar

Hur man tar in en vårsommar

Våren är här och sommaren är närmare än man tror. Våren är alltid den bästa tiden att fräscha upp, försköna och förvandla ditt hem eftersom denna årstid är förändringens årstid. Vill du ge ditt hem en fräsch och solig känsla? Vill du att ditt hem ska kännas som ett strandhus eller ett sjöhus? Inga problem, jag har några enkla idéer som du kan stjäla. Låt oss börja.

koppartoner

Koppar är nu inte bara den trendigaste metalliska nyansen, utan också en ljus och inte hackig nyans som kommer att lägga till en sofistikerad och elegant känsla till ditt utrymme. I köket kan du köpa koppartillbehör: krukor, burkar, fat, vaser, lampor och i vardagsrummet – soffbord och lampor är välkomna. Koppar går bra med alla stilar och färgscheman. Att lägga till det i dina rum kommer att göra dem fashionabla och chica. Hitta fler kopparidéer här.

klätterväxter

Klätterväxter är precis vad du behöver för att fräscha upp och liva upp utrymmet. Häng dem på en spaljé och placera dem var som helst, eller skapa en frodig klätterväxtdekoration som hänger över sängen, över badkaret eller över köksbänken. Rutnätet kan vara original: till exempel geometriskt, för att få ett mer intressant utseende. Du kan också använda olika hyllor, balkar, krokar och andra föremål, eller bara lägga några klätterväxter i krukor på manteln eller hyllan.

blommönster

Blommönster är en tidlös sak som aldrig går ur mode och inget skriker sommar/vår mer än blommor. För att göra rummet mer luftigt och fullt av ljus, välj ljusa nyanser och djärva blommönster, inte lynniga. Tapeter, klädsel, textilier – vilket alternativ som helst duger, överdriv bara inte, en bit eller två blommor räcker för att skapa en look.

Smal och minimalistisk

Lägg inte till onödiga dekorationer och möbler: det finns inget som är som ett rent utrymme med en minimalistisk stil. Gå för en minimalistisk och modern inredning och skapa några negativa utrymmen – sådana utrymmen gör att rummen känns luftiga och fräscha. Behöver du mer information om negativa utrymmen för att göra ditt hem luftigt? Läs vår runda här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*