Home / tabell / Hur man väljer ett barbord
Hur man väljer ett barbord

Hur man väljer ett barbord

För att göra en liten bar i din källare eller på uteplatsen behöver du några pallar och ett barbord. Att välja ett bord är den knepiga delen då du har många olika mönster och stilar. Bordet kan hjälpa din pall att se bättre ut även om du har valt en måttlig stil och form av pall. Det första du ska göra är att bestämma vilken storlek som passar dina behov bäst. Höjden är standard, men ytan spelar roll.

Följande bilder har olika storlekar på barbord. Du kan se att ditt val av stora sorter är öppet. Bestäm först formen före toppens bredd. Den runda formen är den mest populära. Den har rätt lockelse och överklagande av en bar.

Den verkliga och riktiga intimiteten uppstår mellan bargruppen när de sitter runt ett runt bord. När du är osäker kan du spendera lite tid med vänner runt ett runt bord. Det är det utsökta valet!

Men det finns också ett stort urval av fyrkantiga former. Om du vill ha ett enkelt klassiskt barbord, kolla först det första intrycket. Den är chic i sin raka linje, enkla utseende. Dess mörka färg verkar djup och fridfull. För ett barmöte på natten är det här bordet ett anständigt val. Ofta vuxna vuxna älskar det och detta är valet på grund av dess maskulina figur.

Det andra valet av nästan samma funktioner är tabellen nedan. Den här har ett fotstöd, men det gör det lite komplicerat, inte lika lätt som det ovan. Bordet strax efter det har en dekorativ bas. Detta vridna Det kan vara ett bra val för en miljö med mycket dekoration och intrikata mönster. Du kan hitta fler bord på Overstock och eBay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*