Home / gardiner / Hur man väljer rätt pojkgardiner

Hur man väljer rätt pojkgardiner

Att välja gardiner för pojkar är inte lika lätt som för flickans rum. Det svåra är faktiskt att hålla utrymmet inom riket av en pojkes personlighet och göra det smart, snyggt och anständigt. Att välja rätt tyg med färg och design är ett problem med hörnen. Om du börjar med färg kommer du att sluta med ett tyg som inte håller din standard. När du väljer en design som du själv väljer, tycker du inte att färgerna är så trendiga att du känner dig bekväm med ditt val. För att lösa problemet, kontrollera följande:

När din pojke är i en ålder där han kan uttrycka sina åsikter och val, diskutera vad du än väljer med honom. Färgerna är alltid bäst att börja med. Välj ett urval av färger som du tycker är intressanta som blått, grönt, valfri nyans av brunt, etc. Rummets väggfärg kan vara ditt främsta stopp för boets färg. Möbler och tillbehör hjälper också om du redan har valt dem.

Du måste vara mycket selektiv när det gäller utformningen av dina pojkgardiner eftersom vissa rum får rummet att se rymligt och bekvämt ut. Som horisontella ränder, vågor, prickar, etc. Noggrant urval krävs för blommönster eftersom vissa blommönster ser så feminina ut. Abstrakt design är ofta det bästa valet för ett pojkrum.

Testa att blanda en vanlig gardin i mitten av två andra gardiner med lite färgglad design. Detta ger gardinerna 4 en viss personlighet, speciellt när de är stängda.

Valet av tyg för pojkgardiner beror på dig och rummets inredning. Om fönstren har sol under lång tid behöver du tunga tyggardiner. Annars är avskyvärda gardiner bra eftersom de tillåter tillräckligt luftflöde och deras flytande struktur är mycket vacker. Kolla Ali Express för rabattgardiner och eBay för ett brett urval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*