Home / Dekoration / Hus i 2 plan
Hus i 2 plan

Hus i 2 plan

Scenario House är resultatet av att arkitekten blivit sin egen uppdragsgivare och kan praktisera det han predikar. Scenario Architecture köpte detta Hackney-radhus med en önskan att renovera det för sin familjs behov. Det ursprungliga målet var att på något sätt koppla samman huvudnivån med den nedre nivån på baksidan, så att utrymmena kunde flyta både fysiskt och visuellt.

Designen i delade planen möjliggör ett vinklat glastak över trappan och matbordet för maximalt naturligt ljus. Vardagsrummet leder ner till kök och matsal i öppen planlösning som har utgång till bakgården. Köket ansluter till ett lågt i tak perfekt för en arbets- och lekplats för barn. Det tidigare besvärliga utrymmet gör det mesta av varje kvadratcentimeter genom att gömma undan under trappan. På övervåningen fick barnen säga sitt i sitt eget sovrum, som slutade i ett hemligt gömställe i takfoten, som nås via en klättervägg och en nedfällbar brandmansstolpeutgång.

Interiören hålls neutral, med inslag av grafitgrå och svart, och några texturdetaljer som en vägg, taklampor i mässing för extra intresse.

Vad är ett hus i delade plan?  Ett hem för
Vad är ett hus i delade plan?  Ett hem för
Kits hus i 2 plan fungerar med sluttningen av Gard
våningshus |  3D-lager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*