Home / Dekoration / Hus i träden trotsar gravitationen
Hus i träden trotsar gravitationen

Hus i träden trotsar gravitationen

Detta fritidshus designat av Luciano Kruk ligger i ett kustområde på Costa Esmeralda, cirka fyra timmar utanför staden Buenos Aires, Argentina. Det verkar trotsa gravitationen. Ett hus i träden svävar mitt i en klunga av tallar, nästan smälter in i det naturliga landskapet.

I en önskan om att minska underhållskostnaderna föreslog arkitekterna exponerad betong och glas för projektets material, vilket också resulterade i dess minimalistiska estetik. På den sluttande tomten reser sig huset från marken och vilar på en liten struktur, vilket minskar miljöpåverkan. Basen blir entrén och de service- och maskinrum som driver huset. Poolen sticker upp ur marken som huset, så det är svårt att tro att den är fylld med vatten.

Den första våningen, där de allmänna utrymmena finns, ligger två meter över marken. Sovrummen ligger på översta våningen med sidoväggar på vardera sidan för att säkerställa avskildhet från grannarna. Interiören öppnar sig på baksidan av huset där det finns avskildhet och bättre utsikt. Inredningen inuti är lika lakonisk som utanför, med svarta och gråa möbler och taklampor i koppar. Det stora sovrummet har ett långt och smalt fönster bredvid vilket du kan se ett skrivbord. Det gjordes för att hålla rummet privat med gardiner.

Minimalistiskt hus i träden som trotsar gravitationen - DigsDi
Minimalistiskt hus i träden som trotsar gravitationen |  husstilar.
Betong utomhuspool trotsar gravitationen Modernt hus Desi
FANTASTISKA BILDER VISAR VÄLDIGT SÄRSKILDA TRÄD I NÄRHETEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*