Home / Dekoration / Hus med en enkel färgpalett
Hus med en enkel färgpalett

Hus med en enkel färgpalett

Stephenson House ligger i stadsdelen Chevy Chase i Washington DC och är ett projekt av Assembledge (designarkitekt) och Fowlkes Studio (verkställande arkitekt) som renoverade ett modernistiskt hem från 1962. Den traditionella formen av det ursprungliga huset har behållits med neutrala toner och moderna detaljer som fortfarande är i linje med kolonialhemmen i grannskapet.

Bostaden sträcker sig över 4 552 kvadratmeter över tre våningar, med allmän boyta på mittplan. Utsidan är klädd i mahognybeklädnad, kolgrå tegel och glas, som alla är tidlösa men samtida.

På övervåningen finns ett master bedroom med en angränsande terrass och ytterligare två sovrum. I källaren finns allrum och gym. Huvudvåningen sträcker sig utanför till ett upphöjt däck med en eldstad och avskärmad i veranda. Interiören har en öppen planlösning som känns mycket större utvändigt, och stora fönster som släpper in naturligt ljus. En liknande färgpalett som exteriören ger hemmet en sammanhängande koppling mellan inomhus och utomhus. Det finns stora fönster och glasade väggar för att ta in utsikten och det naturliga ljuset, och de inre utrymmena verkar flyta sömlöst in i terrasserna.

Bravos House Design skapar en enkel färgpalett med en stark.
Hus med enkel inredning och neutral färgpalett - MyDec
Hem färgpalett |  Mitt mål är Sim
5 enkla tips för att välja din yttre färgpalett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*