Home / Dekoration / Hus med trädgård i tre plan
Hus med trädgård i tre plan

Hus med trädgård i tre plan

BAM! arquitectura designade ett modernt betonghus i San Isidro, Argentina för en kund som brinner för landskapsdesign.

Huset designades för att ha en trädgård som förbinder alla arkitektoniska våningar och är direkt synlig från ytterdörren. Utanför leder den möblerade terrassen till en pool. Från denna vy kan du också se moderna träluckor som ger en naturlig touch till husets betongstruktur. I slutet av poolen finns en grönsaksträdgård och en uteplats med eldstad. Det finns betongtrappor och en trädgård som leder från sovrummet till taket.

De viktigaste sociala områdena är öppen planlösning med vardagsrum och matsal som delar utrymmet medan stora skjutdörrar leder till terrassen och trädgården som skapar en inomhus-/utomhusmiljö. Köket ligger bredvid matsalen. Skåp i ljust trä från golv till tak har parats ihop med en lång vit ö för en elegant, modern look. Betongtrappa med stålräcke leder till husets övre plan där sovrummen och badrummen finns. Det stora sovrummet är fyllt med naturligt ljus genom den stora skjutdörren i glas som öppnar mot taket.

På takträdgårdens högsta nivå finns en terrass med utsikt över omgivningarna. Från denna vinkel kan du också se hur trädgården möter vardagsrummet på husets bottenvåning.

Här finns ett hus med trädgårdar på alla tre plan.
MeMo-huset har en trädgård som sträcker sig över tre plan
Här finns ett hem med trädgårdar på alla tre nivåerna på Santosa Island.
Euganean Hills: exklusivt trevåningshus med trädgård i närheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*