Home / Mode / huvjackor
huvjackor

huvjackor

Hoodies är extremt mysiga och mysiga jackor, mestadels gjorda av bomull, som främst används som fritidskläder hemma eller på gymmet. De ligger bekvämt på kroppen och är oftast utrustade med dragkedja.

Klassificering av kategorin huvjackor

Möjliga versioner

Med en huva är de huvudformade tyget täcker som

är bifogade. Generellt menas den senare modellen när man pratar om en huvjacka, men det kan man bara kalla vilken huvjacka som helst.

Olika funktioner

Detta skyddar ditt huvud och ansikte från dåligt väder såväl som från oönskade ögon. De är oftast gjorda av samma material som jackan och har ofta snören eller knytband i fållen så att du kan dra dem hårt runt huvudet och ansiktet om det behövs.

I varma vinterjackor är de ofta fodrade med plysch eller fuskpäls och översållade med dubbar eller nitar. I vind- och regnjackor fästs de ofta på ett sådant sätt att de kan försvinna när de inte används i en ihålig krage.

Andra huvor kan fästas på jackan med knapp eller dragkedja. Huvtröjor och den kombinerade outfiten ser ofta mer sportig ut på grund av deras användbarhet.

Varm och praktisk

Huvtröjor skyddar bärarens huvud från snö, regn, kyla och vind och erbjuder ett värmande alternativ för dem som inte gillar hattar. De visar sig också vara extremt praktiska vid överraskande eller underskattade väderförändringar, som man helt enkelt inte kan glömma – jämfört med paraplyer, hattar och liknande.

Beroende på material och snitt på hela huvjackan kan de även se romantiska och eleganta ut, till exempel på mjuka, tunga ullrockar med (konstgjorda) pälskanter. Här ramar du generöst in ansiktet och blir ett stilredskap. I södra regioner bärs lätta, luftiga huvjackor som erbjuder enkelt skydd mot starkt solljus.

Alaskan Hardgear Turnagain huvjacka för män |  Duluth Trading.
Pedroc Hybrid TirolWool® Celliant® Huvjacka för män |  Saleva.
Stellar SpinDye® Waterproof Longline Hoodie ERJJK03284 |  Ro
Levi's Military Style Luvtröja för män - Marinblå - Dave's New Yo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*