Home / Dekoration / Idéer för att dekorera barnkammaren

Idéer för att dekorera barnkammaren

Väntar du på ett litet mirakel? Då håller du förmodligen på att inreda en plantskola åt ditt eller dina barn och du kan ha problem med det. Låt oss se hur man effektivt dekorerar en plantskola och vad man ska ha i den. För det första är det en babysovplats med en spjälsäng; för det andra är det ett omklädningsrum; Dessa två är de viktigaste rummen i varje dagis. Glöm inte att organisera en barnkammares garderob ordentligt och lämna lite utrymme för dig själv. hur gör du det bra Här är några råd.

sovplats

Huvudelementet i en barnkammare är naturligtvis ditt barns spjälsäng. Det ska vara bekvämt, funktionellt och kanske mångsidigt om du vill att det ska vara det. Gör det här området till en fokuspunkt: lägg till en baldakin, skylt, gallerivägg och glöm inte att använda en mobiltelefon för att hålla bebisen sysselsatt och låt dem njuta av mobiltelefonen innan de somnar.

byta station

Detta är ytterligare ett mycket viktigt område i ditt barns rum, det ska vara superfunktionellt, praktiska förvaringslösningar är nyckeln till framgång här. Låt ditt omklädningsrum återanvända, slipa och måla ett gammalt bord eller byrå för att matcha din barnkammares stil. Häng en pinnbräda och fäst hyllor och krokar för förvaring, använd lådor, kuber eller gör bara öppna hyllor över skötbordet. Om ditt barns rum är litet är ett hopfällbart skötbord en lysande idé, det finns många sådana på marknaden.

skåp

Saker för barn är ganska små, så du behöver inte mycket plats för en barnskåp. Om du lägger till en hållare för galgar, kuber, lådor, hyllor kan du förvara inte bara kläder och skor där, utan även annat som du kan behöva till bebisen. Om du har dörrar kan du till och med gömma ditt skötbord där. Garderoben kan också öppnas eller dras in för att dölja den.

Sittgrupp för föräldrar

En sak vi alltid glömmer när vi inreder en barnkammare är föräldrahörnan, en plats att sitta på medan bebisen sover, medan du läser för barnet eller under andra aktiviteter. Gör din personliga hörna bekväm och mysig eftersom du kommer att spendera mycket tid där. Välj den mest bekväma stolen eller fåtöljen, optimalt vadderad för att hålla dig varm och mysig hela tiden. Lägg till en rolig ottoman eller ottoman så kan du dekorera det området på något sätt också. Om det är ett dubbelt barnrum, sätt en lång sits mellan två sängar för att göra det bekvämt. Om barnkammaren är för liten, använd fönsterbrädan för att sitta bekvämt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*