Home / Dekoration / Idéer för dekoration av pärlor
Idéer för dekoration av pärlor

Idéer för dekoration av pärlor

Beadboard är en serie smala träplankor uppradade vertikalt (ibland horisontellt) på väggen. Mellan varje planka av trä finns en liten fördjupning eller krön – även känd som en ”pärla”.

Standard beadboard finns i 1,5″ och 3″ bredder. Storleken bestäms av bredden på det platta området mellan pärlorna. Du kan också skapa anpassade bredder. Beadboard installeras vanligtvis vertikalt, även om vissa människor installerar det horisontellt för att få ett annat utseende. Beadboard ger en stabil vägg- eller takyta och isolerar en vägg. Beadboard kan användas för tak, väggar och skåp. Den kan täcka en hel vägg eller användas som en panel som täcker endast den nedre delen av väggen. Beadboard lägger visuellt intresse till alla avlägsna tomma väggar. Det är relativt hållbart, ett billigt alternativ till kakel, kan målas i valfri färg och installeras på valfri höjd.

Även om du ofta ser det i traditionella eller rustika miljöer, behöver inte pärlskivor ha en söt lantlig känsla. det kan vara positivt smalt och coolt. Du kan ofta se pärlbrädor i sovrum, entréer, kök (se vår pärlskiva backsplash roundup), badrum och andra utrymmen för att ge dem en cool, mysig och lite vintagekänsla. Sådan inredning går med bokstavligen vilken stil som helst, inte bara rustik eller bondgård – du kan integrera den i moderna, minimalistiska, samtida, industriella och många andra stilar genom att välja rätt färger och storlekar. Kolla in några idéer vi har samlat in åt dig och bli inspirerad att använda dem i ditt hem också.

Beadboard badrum design idé
Ge ditt lilla badrum ett nytt utseende med pärlskiva.
Powder Room Beadboard Designidéer, bilder, ombyggnad och inredning.
Vardagsrum beadboard väggar designide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*