Home / Stil / Idéer för kläder med huva
Idéer för kläder med huva

Idéer för kläder med huva

På vintern finns det mycket att göra när du lämnar huset. Handskar, mössor, halsdukar är några av dem, men några extra lager kan också hjälpa. Men att bära för många kläder kan också vara den främsta anledningen till att vi tappar dem så ofta. Det är därför du behöver något praktiskt. Något som liknar en halsduk med luva.

Huvsjalen har två funktioner. Det ger dig extra värme. Mössan och halsduken gör ditt liv enklare och bekvämare på samma gång, lita på mig! Du behöver inte sträcka dig i fickan varje gång du behöver ett tillbehör. Det har du redan med en luvsjal.
Jag ska visa dig hur du bäst stylar din vinteraccessoar. Jag delade hoodies i två delar – stickade och vanliga. Låt oss börja.

Stickad och virkad luvsjal

Min mormor kan sticka och virka perfekt. Så jag bar alltid något unikt och spännande som andra inte hade.
Jag bestämde mig för att visa er hur vackra och spännande stickade och virkade hoodies kan vara. Låt oss se hur man bär några av dessa med vardagskläder.

hooded scarf grå
källa
Grå är en mångsidig neutral färg. Den är lätt att kombinera med andra färger och ser väldigt bra ut i vilken färg som helst.
Detta stickmönster är mycket intressant. Den har liten sladd och virkad cirkel. Du kan bära den med din favoritläderjacka på vintern eller våren. Den bär en beige tröja under och kombinerar den med enkla jeans. Det ser väldigt coolt och chic ut att bära en sådan halsduk.

hooded scarf vit
källa
Vit färg, såväl som svart eller grå, kompletterar perfekt alla andra nyanser. Den är perfekt för styling, att bära till dagliga eller dressade evenemang.
Den här blondinen bar den här huvsjalen med en svart tröja och en veckad kjol. Låter överraskande, men är en väldigt snygg och chic vardagskombination.

Huvsjal mörkgrå
källa
Här är ytterligare ett exempel på hur du kan bära en mörkgrå halsduk med en hoodie. Det är ett utmärkt vardagstillbehör, även när du ska till närmaste butik för att köpa mjölk eller pommes.
Kombinera den med en randig topp och skinny jeans. När det inte snöar kan du bära denna kombination med bekväma svarta sneakers.

Vinröd halsduk med huva
källa
Bourgogne är den mest populära nyansen av rött. Den är lite mörkare än vanlig röd, men den är väldigt mångsidig.
Du kan också bära den som en chic accessoar i varmt väder. Kombinera den med en skir topp och en bomullskjol.
Det är en perfekt bekväm och avslappnad outfitkombination för vardagsbruk med en liten platt sko.

Hood halsduk blå gul kombination
källa
Senap eller gult passar perfekt till blått. Förvånande eller inte, det är ett faktum.
Om du vill se mer, kolla in How to Wear Blue and Yellow Outfits.
Perfekt mysig, den här kabelstickade huvsjalen är gjord av ull. Den är ihopkopplad med en blå tröja för en superb vardagslook.

Scarfsremsor med huva
källa
Ränder har varit en del av en modescen så länge. Om du är ett fan av Harry Potter-filmer kan den här hoodien påminna dig om uniformsaccessoarerna.
Gula och grå ränder kombineras starkt med svart kappa och byxor. Det mest intressanta med den här halsduken är att den har sidfickor. Du kan återskapa det här utseendet mycket enkelt.

Beige halsduk med luva
källa
Leta alltid efter ull när du gör eller köper din huvsjal. Den här är också intressant på grund av knapparna på framsidan.
Beige är en lättarbetad färg, så du kan kombinera den med läder och andra material också.
Denna accessoar kommer att vara din bästa vän på vintern när du behöver gå till jobbet eller ta en kopp kaffe.

siden och bomull (och andra material)

Å andra sidan finns det andra material som du kan använda när du gör eller köper en luvsjal.
Siden och bomull är bra för varmt väder som vår eller försommar. Men du vet att en av de viktigaste sakerna att göra på sommaren är skydd. Du kommer att se hur du använder detta tillbehör för att skydda dig mot starkt solljus.

Huvsjal med blommönster
källa
En blommig halsduk som du enkelt kan förvandla till en hoodie är min favorit i den här artikeln. Jag är också ett stort fan av varmt väder, men jag ser alltid till att skydda mig.
Den här halsduken är perfekt för semester, särskilt vissa tropiska platser där du behöver skydda dig mot vind och varm luft. Du kan styla den med den vita maxiklänningen och drapera koftan över axlarna.

Huvsjal tryckt med siden
källa
Siden är ett vackert och mycket smickrande material. Om den har ett snyggt tryck är det ännu bättre.
Denna sjal med luva har ett vackert färgglatt mönster som är perfekt för vardagsbruk såväl som för eleganta eller formella tillfällen. Silk Hoodie är en otroligt chic accessoar som gör din outfit till ett blickfång.
Du kan styla den med jeans såväl som klänningar eller kjolar.

Bomull sport med luva halsduk
källa
Å andra sidan om du är en idrottare, oroa dig inte, jag har något för dig.
Denna mysiga och varma hoodie är perfekt för att gå hem efter ett träningspass. Den håller dig varm och ser fortfarande snygg och trendig ut!
Jag måste erkänna att det är ett praktiskt tillbehör för kalla vinterdagar.

Halsduk med luva i flanell
källa
Flanell har varit ett av de mest populära materialen den här modesäsongen. Men du skulle definitivt vara unik med din beige flanellhalsduk med huva.
Du kan kombinera detta tillbehör med en svart topp och jeans. Lägg till en chic knähög eller över knästöveln och du är redo för kalla vinterdagar.

svart halsduk med huva halsduk
källa
Sportig men tryckt är en perfekt blandning av vad du kan få med denna accessoar.
Denna vackra dubbelsidiga halsduk är perfekt för vardagskläder. Du kan kombinera den med en matchande svart topp och bekväma jeans. Materialet är lätt så att du kan bära det under tidig vinter eller vår.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer. Se till att läsa alla andra stilguider vi har skrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*