Home / Dekoration / Idéer för kökshyllor

Idéer för kökshyllor

Förvaring är ett av huvudproblemen i funktionella utrymmen som kök och det är viktigt att tillhandahålla bra förvaringsenheter. Vill du ha ett vackert och fungerande kök ska du ta hand om det och lägga till olika hyllor och hyllor här och där. Vi har samlat de mest populära idéerna att stjäla till ditt hem. De passar till många olika stilar – ta bara en eller mixa och matcha!

Minimalistiska hyllor

Tunna, minimalistiska trähyllor är alltid en bra idé. De passar många dekorativa stilar och möjliggör optimal förvaring och visning. Du behöver inte ta bort alla skåp och ersätta dem med hyllor. Allt du behöver göra är att arbeta på hyllorna var du än kan. Sådana hyllor tar inte mycket plats och är inte svåra att installera.

Statement tjocka hyllor

Rustik bondgårdsinredning har blivit mycket populär. Tänk på det och lägg till tjocka och iögonfallande trähyllor. Oavsett om det är ett rustikt kök eller bara ett utrymme som behöver kännas varmare, några trähyllor eller grova trähyllor är vad du behöver för en cool look. Några få trähyllor som visas kan göra en värld av skillnad samtidigt som de ger bekväm förvaring.

Garderober med borttagna dörrar

Anta att du vill behålla dina skåp och fortfarande har hyllor. Det är väldigt lätt att göra! Ta bort dörrarna från dina skåp, måla bakgrunden och se ditt kök få ett nytt liv. Precis som magi kommer dina hyllor att helt förvandla sig och bevisa något nytt och fräscht i rummet. Det kostar inte mycket. Det är en makeover som alla kan göra!

industriella hyllor

Om du vill tillföra något modernt och uppfriskande till ditt kök är en industriell touch rätt väg att gå. Lägg till industriella detaljer på dina hyllor för att återuppliva dem utan att bryta banken. Om du redan har öppna hyllor kan du även lägga till en matchande industrihylla.

bufféer

Kontor och bufféer ger ditt kök och matsal en söt, rustik stil – de förundras över bondgårdar! En sådan möbel är alltid ett bra sätt att värma upp ett rum, ge det lite gammal rustik charm och lägga till lite förvaringsutrymme. Om du har en gammal buffé till hands kan du enkelt återställa den och ge den ett nytt utseende med lite färg och en färgglad bakgrund. Du kan också öppna överdelen och markera den med ett underlag eller annat trä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*