Home / Dekoration / idéer för lådmöbel
idéer för lådmöbel

idéer för lådmöbel

Om du gillar rustik och industriell design kommer låd- och pallmöbler att vara perfekta för ditt hem. Du kan tillverka sådana delar själv och uppgradera några övergivna lådor eller pallar, vilket betyder att du blir grön. Vill du ha lite inspiration? Här är några coola idéer från Pinterest!

Hyllor och hyllor

En hylla eller ett ställ är det första du tänker på när du ser en låda. Du kan helt enkelt fästa en låda på väggen för att använda som en hylla, eller klippa ihop några lådor och placera dem på hjul för en mobil enhet, eller bygga en hel stor hylla med lådor – horisontellt, vertikalt eller båda – runt dem som en förvaringsenhet och använd rumsavdelare. Du kan betsa, måla eller bara måla kanterna på lådorna för att få dem att se coolare ut och matcha din interiör.

lådor och skrivbord

Att bygga ett skrivbord eller en låda är ganska enkelt: använd dem som bas eller ben, och de ger också gott om förvaringsutrymme – vanligtvis är det öppet utrymme, men du kan lägga till dörrar också. Du kan också göra ett soffbord av lådor – fäst flera bitar tillsammans, färga eller måla dem och lägg till hjul för enkel användning. Om du behöver en mindre bit – ett sidobord eller ett sidobord – ta en enkel låda och placera den på hårnålsben och voila!

Övriga kistmöbler

Lådor kan användas för att göra en ottoman, fotpall, nattduksbord, lådor, säng och många andra möbler – varje del erbjuder förvaringsutrymme vilket är fantastiskt. Kolla in idéerna och bli inspirerad! Om du vill att några gör-det-själv-projekt för att förverkliga några av dessa föremål, klicka här.

Kolla in dessa otroliga idéer för möbler i trälådor Trä.
Bordsstolar i plast 25 idéer |  Öllåda, lådabord.
Hur man gör 14 trälådor möbeldesignidéer.
Besatthet av trälådor ger coola DIY-möbleridéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*