Home / Stil / Idéer för outfit med fransar
Idéer för outfit med fransar

Idéer för outfit med fransar

När du träffas eller umgås med vänner är det bäst att bära en bekväm och avslappnad outfit som gör att du ser lättillgänglig och vacker ut på samma gång. Det finns tider för snygga och sexiga outfits, men förmodligen inte när du chattar med vänner på en snabbmatsrestaurang. Ett sätt att se avslappnad och luftig ut är att bära franslindningen som en del av din lediga outfit. För att göra det enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för franslindningskläder åt dig. Låt oss dyka direkt in.

Grå fransar med mörkblå skinny jeans


källa

Att bära en franslinda är som att bära en dressad version av en skrymmande tröja. Den är väldigt lätt att styla och viktigast av allt väldigt lätt att ta av. För att börja den här listan ska jag visa dig en väldigt enkel outfit. Du kan uppnå denna look genom att bära en grå franslinda med en svart t-shirt och marinblå skinny jeans. Bär svarta balettkläder för att hålla skorna avslappnade men ändå eleganta.

Vit franslinda med svart t-shirt och jeans

vita t-jeans med vita fransar
källa

För en mer uppfriskande look kan du använda en ljusare nyans. Du kan till exempel prova att para ihop en vit franslinda med en svart t-shirt överst. Bär endast blåa skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar till botten. Använd nakna sandaler istället om du vill se mer uppfriskande ut.

Vit franslinda med trasiga jeans

slitna jeans med vita fransar
källa

Längden eller storleken på kantlindningen är viktig. Jämfört med den vita franslindningen från förra outfiten är denna vita franslinda mycket större och ser nästan ut som en miniklänning. Kombinera den med blå skinny jeans och svarta klackar för att fullborda denna outfit som får dig att se lång och smal ut.

Ljusrosa franslinda med svarta leggings

ljusrosa svarta leggings med fransar
källa

För att se mer feminin ut kan du enkelt lägga till lite rosa till din outfit. Du kan till exempel bära en ljusrosa franslinda över en vit t-shirt. Bär svarta leggings för rumpan och ett par ljusrosa klackar för att komplettera denna outfit på ett enkelt och damlikt sätt.

Grå linnefransar med bomullsleggings

leggings i grått linne och bomull med fransar
källa

Inte bara färgen på kantvarpen kan göra stor skillnad, strukturen kan också göra stor skillnad. Här är till exempel en mörkgrå linneinpackning med fransar som tillför lite djup och seghet till mixen. Kombinera den med grå leggings och svarta läderstövlar för att se både snygg och vacker ut.

Bär din med mörkblå skinny-jeans och ett halsband i boho-stil

Mörkblå skinny jeans i boho stil
källa

Vissa kanske tycker att boho-stil är något som är svårt att uppnå. Allt du behöver är ett litet element i bohostil för att förvandla hela outfiten. Du kan till exempel bära en grå franslinda med en vit t-shirt och ett långt halsband i boho-stil för att forma den där boho-looken. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och ljusrosa klackar med öppen tå för att fullända outfiten på ett enkelt och rent sätt.

Grå fransar omlott med svarta skinny jeans

svarta skinny jeans med grå fransar
källa

Denna outfit måste vara den mest minimala outfiten på listan. Sättet som franslindningen bärs så att den vita toppen är helt osynlig gör att outfiten ser extra lätt ut. Bär den med svarta skinny jeans och svarta loafers för att se mörk och elegant ut.

Vit omslag med svarta skinny jeans

vita omlott svarta skinny jeans
källa

Om du tycker att alla sjalar har samma snitt eller till och med ser likadana ut, låt mig visa dig den här vita sjalen med luva. Kombinera den bara med svarta skinny jeans och vita sneakers för denna svartvita look som är både mysig och vacker.

Neonrosa franslinda med gråa skinny jeans

Gråa skinny jeans med neonrosa fransar
källa

Om jag var tvungen att välja en färg som skulle få dig att se både feminin och slående ut, skulle den neonrosa vara ett ganska säkert kort. För att införliva detta i din avslappnade look kan du bära en neonrosa franslinda med en svart t-shirt överst. Kombinera dem med grå slimmade cargobyxor och svarta balettkläder.

Flerfärgad randig stickad franslinda med helsvart outfit

Flerfärgade randiga stickade fransar omsluter vilken svart outfit som helst
källa

För en glad och kvinnlig look kan du välja en regnbågsfärgad randig franslinda av stickat tyg. Bär den över en svart t-shirt och svarta skinny jeans för att verkligen visa upp omlotten. De svarta balettkläderna är de perfekta skorna för att hålla outfiten elegant och minimal.

Grå kashmiromlott med fransar och höga läderstövlar

Lårhöga läderstövlar i grå kashmir
källa

Ett annat sätt att se riktigt snygg ut är genom att bära de bruna knähöga kängorna i läder. Du kan kombinera den med en lång grå franslinda och mörkblå skinny jeans. Det är allt. Det ser enkelt ut på pappret, men outfiten ser faktiskt stilig och djup ut.

Bär den med en grå t-shirt och gröna smala byxor

grå t-shirt gröna skinny byxor
källa

Om du är lite uttråkad av att bära jeans eller leggings hela tiden, låt oss prova den här gröna smala byxdressen. Kombinera byxorna med en grå t-shirt och en grå halsringad lång frans. Till skorna kan du bära ett par mellansvarta läderstövlar för att se mer unika och snygga ut.

Crepeblommig franslindning med vit maxiklänning

Vit Crepe Flower Fringe Maxiklänning
källa

Denna outfit är mycket mer damliknande och mogen, speciellt jämfört med de andra nämnde outfitsna. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en crepe franslinda med blommiga detaljer och lägga den över en vit maxiklänning. Kombinera dem med nakna sandaler för att ge outfiten en extra feminin touch.

Vit omslag med blå skinny jeans

vita omlott blå skinny jeans
källa

För en mycket avslappnad look som du kan bära på hösten, är en typisk outfit att bära en långärmad vit t-shirt med blå jeans. Byt nu ut din långärmade t-shirt mot en vit franslinda för att få outfiten att se luftigare och snyggare ut. Lägg till en avslappnad touch till din outfit med vita sneakers.

Grå franslinda med trasiga blåjeans

slitna blå jeans med grå fransar
källa

Här är en annan supercasual look. Du kan toppa det med en grå knappstängning som din typiska vita t-shirt och jeansoutfit. För skor kan du bära vita sneakers eller, mer stilfullt, ett par svarta och vita high-top converse.

Jag hoppas att du gillar idéerna med fransklädsel som jag just delade med dig. Om du aldrig har provat att bära en franslinda, välj en outfitidé ovan och försök efterlikna den. Outfitspelsexpansionen är mestadels mycket rolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*