Home / Stil / Idéer för outfit med halv dragkedja
Idéer för outfit med halv dragkedja

Idéer för outfit med halv dragkedja

För er som redan är kära i att bära tröjor behöver jag inte berätta hur lätt det är att forma mysiga och snygga outfits runt en typisk tröja. Men idag vill jag istället prata om en väldigt specifik typ av tröja som kan ha blivit förbisedd och underskattad. Detta coola, enkla föremål är tröjan med halv dragkedja. Precis som en vanlig tröja eller tröja är den väldigt lätt att ta av och allt du behöver göra är att para ihop den med ett par snygga jeans. För att visa dig fler sätt att styla den har jag sammanställt en lista med riktigt snygga idéer för outfit med halv zip-tröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusgrå tröja med halv dragkedja och leggings


källa

Ofta kommer en tröja med halv dragkedja i form av en tunikatröja. Som du kan se här är detta ett utmärkt tillfälle att bära dina leggings. För att uppnå denna extra mysiga look kan du helt enkelt bära en ljusgrå tunikatröja med halv dragkedja och kola leggings. Bär vita sneakers för att slå in outfiten på ett snyggt och snyggt sätt.

Blush rosa chunky fleece tröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans

rouge rosa chunky fleecetröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans
källa

För att se snyggare och mer tjejig ut kan du helt enkelt lägga till ett rosa element i mixen. Till exempel, här är en chunky rouge rosa halv dragkedja tröja som kan få dig att se väldigt avslappnad och söt ut. Du kan helt enkelt bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Vit tröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans

vit tröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans
källa

Om du har lagt ner mycket arbete på att komma i form är det en bra idé att visa upp ditt resultat lite genom att bära en formsydd tröja med halv dragkedja för att visa upp dina kurvor. Bär till exempel den vita här och kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers för att se sportiga och attraktiva ut.

Ljusblå tröja med mock-neck dragkedja och svarta tvättade slimmade byxor

Ljusblå tröja med halv dragkedja och svarta tvättade dräneringsbyxor
källa

Tack vare den sällsynta färgkombinationen av blått och svart är detta en unik look. I detalj, för toppen, kan du bära en ljusblå bodycontröja med halv zip för att framhäva några kurvor. Kombinera dem med svarta unikt tvättade skinny byxor. Till skorna kan du bära ett par klassiska svartvita lågtoppar Converse för att fullända outfiten.

Grå oversized fleecetröja med halv dragkedja och boyfriend-jeans

grå oversized fleecetröja med halv dragkedja och boyfriend-jeans
källa

Det här är bara en supercasual outfit att bära när du shoppar. Att se väldigt avslappnad ut betyder inte alls att se slarvig ut. För att uppnå denna rena och enkla look kan du bära en ljusgrå kraftigt oversized fleecetröja med halv dragkedja. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Grå tröja med blå skinny jeans och vita sneakers

grå tröja med blå skinny jeans och vita sneakers
källa

För att forma denna tjejiga och lättillgängliga look behöver du bara några enkla bitar som går av väldigt lätt. Bär helt enkelt en vit t-shirt till toppen med en gråmelerad tröja med halv dragkedja. För resten av looken, använd blåa skinny jeans och ett par vita löparskor för en avslappnad och sportig finish.

Vit och rodnad rosa färgblock fleecetröja med svarta jeans

vit och rodnad rosa färgblock fleecetröja med svarta jeans
källa

För att se söt och damlik ut behöver du bara ha lite rosa element i din outfit. Du kan till exempel bära denna rouge rosa och vita färgblock med halv dragkedja som har en avslappnad passform. Kombinera den tjejiga toppen med svarta skinny jeans och en svart och vit låg topp converse för att fullända outfiten med stil.

Ljusblå tröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans

Ljusblå tröja med halv dragkedja och svarta skinny jeans
källa

För att se enkel och diskret sexig ut kan du bära en tröja med halv dragkedja utan bar överkropp under. Till exempel kan du bära denna superljusblå bodycon-tröja med halv zip utan bar överkropp för att bara visa lite hud runt halsen. Kombinera toppen med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera din outfit på ett enkelt men snyggt sätt.

Ljusgrå tunikatröja med halv dragkedja och svarta leggings

Ljusgrå tunikatröja med halv dragkedja och svarta leggings
källa

Det här är en mycket snygg lagerdräkt som är lätt att ta av. Resultatet är en ganska avslappnad och elegant outfit. Till toppen kan du bära en lätt ljungad tunikatröja med halv dragkedja. Kombinera den med svarta leggings och svarta sneakers för att se elegant och snygg ut. Du kan lägga till ett extra lager genom att bära en svart minikjol över leggings.

Grå ljungtröja med svarta skinny jeans

melerad grå tröja med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå den här snygga och mysiga looken kan du bära en gråmelerad tröja med halv dragkedja som fokus på din outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se snyggare och smalare ut. För skor, istället för att bära vita sneakers, prova ett par svarta och vita sneakers för att se lite sportigare ut.

Grå fleecetröja med halv dragkedja och ljusblå boyfriend-jeans

grå fleecetröja med halv dragkedja och ljusblå boyfriendjeans
källa

Här är en väldigt avslappnad men ändå attraktiv outfit som kan få dig att se pojkaktig och anständigt sexig ut vid den här tiden. För att styla denna look, bär en grå fleecetröja med halv dragkedja för toppen utan att bära skjortan under. Kombinera toppen med ljusblå lätt trasiga boyfriend-jeans. Bär vita sneakers för en ren finish.

Tunika i fleece med halv dragkedja och svarta jeans

Tunika i fleece med halv dragkedja och svarta jeans
källa

Det här är en väldigt mysig och snygg outfit som är så lätt att ta av att du inte behöver vrida dig alls. För att styla denna outfit, bär en grå tunikatröja i fleecetröja med halv dragkedja som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta slim fit-jeans och svarta balettkläder för en smart och avslappnad look.

Jag hoppas att du gillar idéerna med halv zip-outfit som jag just utforskade med dig i listan ovan. Testa dem bara och se om de passar din karaktär tillräckligt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*