Home / Stil / Idéer för outfit med paljettgrimma
Idéer för outfit med paljettgrimma

Idéer för outfit med paljettgrimma

För dig som vill se diskret sexig och iögonfallande ut på ett cocktailparty kan det hjälpa att bära paljettgrimman och det brukar hjälpa dig att göra det på ett väldigt naturligt och vackert sätt. Oavsett om du gillar den tunnare cropped grim top eller den enklare att dra av vanlig grim top, kan du verkligen sticka ut från mängden. För att visa dig hur du stylar den, har jag samlat några riktigt bra idéer för topppaljettgrimmor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Haltertop i silver med sidslits svart minikjol


källa

Låt mig börja den här listan med eleganta och attraktiva outfitidéer med en relativt minimal cocktailpartyoutfit. För att forma den här outfiten kan du bära en halterneck-top i silver med paljetter och en svart minikjol med hög midja och hög slits. För skorna, använd ett par silverklackar med öppen tå för att komplettera outfiten med klass.

Silver grimstopp med paljetter, djup V-ringning och svarta minishorts

grimstop i silver med djup V-ringning och svarta minishorts
källa

Det här är en diskret sexig men edgy outfit som kanske passar dig som har en stark attityd. För att forma denna outfit kan du bära en grimstopp i silver med paljetter med djup V-ringning och svarta minishorts i skyskrapa denim. Bär ankelstövlar i svart läder med en svart fedora för att komplettera din outfit på ett elegant sätt.

Haltertop med paljett med silver- och guldmönstrade vita byxor med vida ben

Topp med paljetter i silver och guld och vita vida byxor
källa

För att forma denna uppfriskande och eleganta cocktailparty-outfit kan du bära en grimstopp i silver och guld och vita byxor med vida ben med hög midja. Bär ett par svarta ankelband med öppna tår för skorna. Detta är perfekt för dig som vill se vacker ut på ett cocktailparty men inte vill bära snygga cocktailklänningar.

Svart och silver grimstopp med djup V-ringning och hög sidenkjol

svart och silver halterneck topp med djup V-ringning och en hög sidenkjol
källa

Det här är en annan outfit som kan få dig att se snygg och diskret sexig ut på samma gång. Bär en svart- och silvermönstrad halternecktopp med en djup V-ringning och ett paljettmönster till toppen. Kombinera den med en minikjol i svart siden för att se elegant och elegant ut. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Topp med paljett i roséguld med svarta byxor med smal passform

Roséguld grimstopp med paljetter och svarta slim fit byxor
källa

För dig som gillar att klä dig som en minimalist är det här outfiten du vill ha på ett cocktailparty. Bär en glänsande grimstopp i roséguld till toppen. Kombinera den med svarta slim fit-byxor för att se snygg och ren ut. Ett par svarta balettkläder för skorna kompletterar denna look.

Silver- och svartmönstrad grimstopp i metall med blå jeansshorts

silver och svart mönstrad metallic grimstopp med blå jeansshorts
källa

Detta är en ganska ungdomlig outfit som kan bäras som en borderline cocktailpartyoutfit. Till toppen kan du bära en grimstopp i svart och silver. Kombinera den med ljusblå denim minishorts med hög midja. Bär ett par silverklackar till skorna för att sätta en elegant touch till looken.

Svart cropped grimstop med paljettringning och slimmade byxor

svart cropped grimstop med paljettringning och slim fit byxor
källa

För dig som jobbar hårt för att få en smal midja, här är en minimal outfit som gör att du kan visa upp dina resultat naturligt. Bär bara en grimstopp i svart paljett. Kombinera den med svarta smala byxor med hög midja. Klä dig i en svart ankelrem med öppen tå för en sofistikerad och minimal look.

Guldkantad grimstopp i paljetter med midikjol i elfenben

guldkantad paljettgrimma topp med elfenben midikjol
källa

För att uppnå denna iögonfallande och lite mogna look kan du börja med den croppade grimstoppen med guldpaljetter. Kombinera den med en krämig bodycon midikjol för att visa upp några kurvor. Bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för skorna för en damliknande touch.

Silver kort linne med svarta skinny jeans

silver kort linne med svarta skinny jeans
källa

För dig som vill visa upp den edgy sidan i dig själv, här är en snygg och lite mörk outfit som kan hjälpa dig att göra just det. För toppen, bär en beskuren silvergrimstopp med paljetter. Kombinera den med ett förstört skinny jeans. Komplettera din look med ankelstövlar i svart läder.

Svart smal passform paljettgrimma topp med läderleggings

svart smal passform paljettgrimma topp med läderleggings
källa

För att se minimalistisk och stilren ut på samma gång är det en bra idé att bära ett par läderleggings. För att skapa den här mörka och coola looken kan du bära en svart paljett i slim fit haltertopp och svarta skinnbyxor i läder. Komplettera din outfit med ett par svarta balettskor i mocka.

Topp med halterneck i silver med volangfåll och svarta höga byxor

grimstopp i silver med volangkant och svarta byxor i hög modell
källa

För att se damlik och ungdomlig ut, här är en söt cocktailparty-outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en grimstopp i silver med paljetter med en söt och subtil volangfåll. Kombinera den med svarta smala byxor med hög midja. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tåremmar för att se extra lång och smal ut.

Multicolor crop top med paljettfransar och blå jeans

Flerfärgad topp med paljettfransar och blå jeans
källa

Den här paljettöverdelen är något alldeles speciellt. Det är en paljettfransar beskuren grimstopp som är fylld med flera färger och ett vertikalt randmönster. Kombinera toppen med ljusblå ruinerade boyfriend-jeans och svarta balettkläder för en intressant kontrast.

Bodycon miniklänning i silver med halsringning

silver, figurnära miniklänning med hals och halshållare
källa

För dig som gillar en grimtopp så är chansen stor att du kommer att gilla den här varianten som är en grimtoppklänning. I detalj är det en bodycon miniklänning med paljetter i silver som låter dig visa upp några kurvor. Kombinera helt enkelt klänningen med silvermetalliska klackar med öppen tå för att fullända outfiten.

Jag hoppas att du kommer att gilla idéerna om toppklänningar med paljetter som jag har delat med dig ovan. Dessa glänsande outfits kan verkligen få dig att sticka ut från mängden. Det ska bli kul att prova dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*