Home / Stil / Idéer för plaidjackor
Idéer för plaidjackor

Idéer för plaidjackor

Oavsett om du letar efter sätt att avslappnat styla en röd och svart rutig jacka eller klä ner en grå rutig jacka, har du kommit till rätt ställe och jag kommer att ta upp allt i det här blogginlägget. Om du inte kommer hit och du bara är ett fan av den rutiga pojkvänsskjortan, oroa dig inte, du kommer att älska de rutiga jackorna också. Vad du kommer att se här är några av de bästa rutiga jackaidéerna som jag har samlat. Låt oss dyka direkt in.

Röd och svart rutig oversized kavajjacka


källa

Jag vet att många bara älskar den röda och svarta rutiga pojkvänskjortan. Nu, när den klassiska designen införlivas i en oversized kavajjacka, verkar resultatet lika stiligt och möjligen mer unikt. Bär din jacka med en vit t-shirt, svarta skinny jeans och svarta och vita sneakers i canvas.

Röd, vit och marinblå rutig jacka med en grå t-shirt

röd vit marinblå rutig jacka grå tryckt skjorta
källa

För en mer sofistikerad look kan du bära en grå t-shirt med en röd, vit och marinblå rutig jacka och en grå halsduk överst. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och beige stövlar i mocka och komplettera outfiten med stil.

Mörkblå och röd långjacka med svart filthatt

Mörkblå och röd långjacka, svart filthatt
källa

Om du är van vid att se unik ut, här är en bra som får dig att se riktigt stilig och konstnärlig ut. Du kan helt enkelt bära en vit stickad tröja med mörkgrå skinny jeans och svarta loafers. Kombinera den med en marinblå och röd rutig lång jacka för att få den här outfiten att se elegant ut. Bär en svart fedorahatt för att sätta en konstnärlig touch till din outfit.

Röd och svart rutig skinnjacka

röd och svart rutig skinnjacka
källa

För dig som älskar den svarta skinnjackan kommer här en röd och svart rutig skinnjacka som med största sannolikhet kommer att intressera dig också. Bär den med en svart v-ringad t-shirt, svarta skinny jeans och svarta stövletter i mocka för en cool och mörk look.

Vit och mörkblå rutig lång ullkappa

vit och mörkblå rutig lång ullkappa
källa

Hittills har du sett hur en röd och svart rutig jacka kan ge en kausal och elegant touch till en outfit. Låt oss nu titta på en rutig jacka som är mer feminin och elegant. Här är till exempel en vit och marinblå rutig ullkappa som du kan bygga en chic outfit kring. Kombinera den bara med en svart tröja, blå skinny jeans och orangea balettkläder för att fullända din look.

Grårutig ullkappa över baseballjacka

grå rutig ullkappa över baseballjacka
källa

Denna outfitdemonstration är en mycket kreativ lagerdräkt. Outfiten består av en baseballjacka för toppen och svarta skinny-jeans och ankelboots för nederdelen. Det är svårt att föreställa sig att du faktiskt kan lägga en grå rutig ullkappa över din baseballjacka. Resultatet är förvånansvärt mycket stilrent och tilltalande till utseendet.

Gul stickad tröja med rutig kavaj

Rutig kavaj med gul stickad tröja
källa

Även om det inte är en bra idé att bära en t-shirt och jeansshorts för en arbetsoutfit, kan du fortfarande se glad och energisk ut på din arbetsplats. Att bära något ljusgult fungerade ofta för att se glad ut. Du kan till exempel bära en gul stickad tröja över en chambray-skjorta. Kombinera dem med en grå rutig kavaj för att fullända outfiten. Bär bara blåa skinny jeans och stövlar för att lägga till en stilig touch till den övergripande looken.

Blazer med vit t-shirt och svarta skinny jeans

Blazer vit t-shirt svarta skinny jeans
källa

För en enkel chic look kan du bära en vit t-shirt med svarta skinny jeans som kärnan i outfiten. Till skorna kan du bära antingen svarta balettkläder eller svarta ankelboots. En marinblå och röd rutig kavaj är det populäraste sättet att komplettera din outfit.

Svartvit rutig ullkappa

svartvit rutig ullkappa
källa

Här är en vacker och konstnärlig svartvit outfit som är väldigt lätt att dra av. Bär en svart tröja till toppen med en överdimensionerad svartvit rutig ullkappa. Kombinera dem med svarta smala jeans och öppna klackar med svarta ankelband för att fullborda denna konstnärliga och eleganta look.

Lång grå rutig kavaj med ljusrosa jeans

långa grå rutig kavaj ljusrosa jeans
källa

Bär en vit t-shirt med ljusrosa skinny jeans för en snygg outfit. Kombinera dem med en lång grå rutig jacka och ett par rosa klackar för att fullborda denna superchica look. Det är väldigt sällan en arbetsoutfit ser så snygg ut.

Bär den med en svart västtopp och blå skinny jeans

svart väst över blå skinny jeans
källa

Om du letar efter en smart casual outfit tänker du med största sannolikhet på kombon med svart kavaj och jeans. Låt oss nu justera det lite. Bär en vit t-shirt med en svart och vit rutig kavaj istället för en solid svart kavaj. Kombinera dem med smala jeans och svarta balettkläder för att fullända outfiten.

Rutig jacka med svart västtopp och skinny jeans

rutig jacka svarta skinny jeans med väst
källa

Ibland är det coolt att klä sig unisex för att se mer unik och stilig ut. Här är ett bra exempel på en sådan outfit. Du kan bära en svart västtopp med en grårutig kavaj i ull på toppen. Kombinera dem med blå tvättade skinny jeans. Till skorna är de svarta tofflorna det bästa valet om du vill uppnå en unisex-look.

Bär din med en djup V-ringad vit topp och mom jeans

Vit djup V-ringad väst Top Mom Jeans
källa

Denna grå rutiga jacka är väldigt lik den nyss nämnda. Den här gången är den dock ihopkopplad med en djup vit V-ringad västtopp och mom jeans. Kombinera plaggen med rosa spetsiga klackar och en rosa handväska för att sätta en feminin touch till outfiten.

Röd och marinblå bomberjacka med grön skjorta

röd och marin bomberjacka grön skjorta
källa

Denna röda och marinblå rutiga bomberjacka har utseendet på din typiska rutiga pojkvänskjorta. Den här outfiten passar bra till en grön skjorta med knäppning och slitna boyfriend-jeans. För att uppnå en avslappnad look är vita sneakers det bästa valet för skorna.

Röd och svart rutig skinnjacka med en vit chiffongblus

röd och svart rutig skinnjacka vit chiffongblus
källa

För en cool och chic look kan du bära en röd och svart rutig skinnjacka med en lång vit chiffongtopp. Svarta skinny jeans och svarta läderstövlar är ett snyggt tillskott till din look.

Här är idéerna för rutiga jackor som jag vill dela med dig. De är bara så lätta att dra av samtidigt som resultaten är fantastiska. Så det är bara att prova dem och se hur kläderna ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*