Home / Stil / Idéer för solbränna kavajer
Idéer för solbränna kavajer

Idéer för solbränna kavajer

För dig som är van vid att klä dig smart och avslappnad på jobbet bör du vara bekant med att bära och styla kavajen. Medan de flesta av er kanske är mer bekväma att bära svart och marinblått, vilket definitivt kommer att få dig att se chic och professionell ut, ska jag visa dig något mer unikt. Idag ska jag prata om hur man stylar den bruna kavajen. Det kommer givetvis att få dig att sticka ut från mängden när du bär den på jobbet. För att bättre visa dig hur du stylar den kommer jag att visa dig listan med fantastiska idéer för solbränna kavajkläder som jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Solbränd kavaj som bärs med en svart v-ringad t-shirt och slitna blå jeans


källa

Låt mig börja den här listan med attraktiva outfitidéer med en trevlig affärsdräkt som lutar ganska tungt mot avslappnad. Bär en solbränd kavajjacka över en svart V-ringad t-shirt. Kombinera dem med blåa, kraftigt slitna jeans med hög midja. För skorna, använd ett par svarta spetsiga läderskor för att fullborda looken.

Ljusbrun trekvarts kavaj med ljusblå chambrayskjorta

Ljusbrun trekvarts kavaj med ljusblå chambrayskjorta
källa

För att skapa denna stiliga och chica look överväg att lägga till ett läderelement till mixen. Till exempel kan du bära en brun läderkavaj över en ljusblå chambray button down skjorta. Kombinera dem med svarta smala ankeljeans. Till skorna kan du bära gråa höga klackar för att svepa in outfiten på ett snyggt och elegant sätt.

Solbränd lätt överdimensionerad kavaj i kombination med ett svart och vitrandigt linne med scoop neck

brun lätt överdimensionerad kavaj med ett svart och vitrandigt linne med scoop neck
källa

Om du vill se mer avslappnad och lättillgänglig ut, är det mycket meningsfullt att bära den ikoniska svart-vitrandiga scoop toppen som en del av din outfit. Kombinera den med en brun kavajjacka och mörkblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par bruna platta skandaler för att komplettera outfiten med en uppfriskande twist.

Blazer med svart miniklänning och grå klack

Blazer med svart miniklänning och grå klackar med öppen tå
källa

För att se enklare och renare ut kommer här en outfit som består av tre enkla delar som kan hjälpa dig med det. Du kan bära en svart kortärmad miniklänning med en brun oversized kavajjacka för att skapa de snygga lagren. Kombinera dem med balettkläder i svart mocka för att fullända outfiten på ett elegant och minimalt sätt.

Solbränd kavaj med ljusblå chambray button down skjorta och svarta slim fit jeans

Solbränd kavaj med ljusblå chambray button down skjorta och svarta slim fit jeans
källa

Här är en väldigt mysig och chic affärsdräkt som hjälper dig att smälta in perfekt i din arbetsmiljö. Som topp kan du bära en blå chambray-skjorta med knappar och en brun kavaj. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. Bär ett par grå mocka loafers för en avslappnad look.

Figursydd jacka med en vit t-shirt med tryck och mörkblå skinny jeans

skräddarsydd jacka med vit tryckt t-shirt och mörkblå skinny jeans
källa

För att se avslappnad och elegant ut, här är en enkel business casual outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit tryckt t-shirt med en brun kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Till skorna kan du bära antingen svarta balettkläder eller svarta balettkläder för att hålla outfiten snygg och enkel.

Solbränd kavaj med grå fransad halsduk och beniga skinny jeans

Solbränd kavaj med grå fransad halsduk och skinny jeans
källa

För att skapa en mysigare look för jobbet är det en bra idé att bära en lång halsduk. Till toppen kan du till exempel bära en vit t-shirt med rund hals, en brun kavaj och en ljusgrå halsduk med långa fransar som kärnan i outfiten. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Solbränd kavaj med vit skjorta och svarta ankeljeans

Solbränd kavaj med vit skjorta och svarta ankeljeans
källa

Det här är en mycket vacker och elegant outfit att bära för ett avslappnat fredagsträning. Bär en ljusblå button down skjorta och en brun kavaj till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och rouge rosa spetsiga klackar för att fullända outfiten på ett feminint och elegant sätt.

Casual kavaj med vit V-ringad t-shirt och svarta skinny jeans

ledig kavaj med vit v-ringad t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade outfit kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform och en lätt överdimensionerad casual kavaj för toppen. Kombinera dessa plagg med svarta supersmala jeans för att få dina ben att se längre och smalare ut. Kombinera dem med svarta snörstövlar i läder för att avsluta outfiten med stil.

Bär den med en svart polotröja och vita slimmade jeans

svart polokrage och vita slim fit jeans
källa

Här är en vacker konstnärlig outfit som kan ses som en svartvit outfit med en brun kavaj. Bär en svart polotröja och polotröja för detaljer, och vita jeans med hög midja som kärnan i looken. Lägg till en brun kavaj och ett par loafers i svart mocka för att se mer konstnärlig och kreativ ut.

Solbränd kavaj med grön halsduk och slim fit jeans med muddar

Solbränd kavaj med grön halsduk och slim fit jeans med muddar
källa

Detta är en ganska ombonad och lättillgänglig tank för att använda filtens halsduk. I detalj, bär en vit chiffongblus med en brun kavaj och en brun filtscarf för toppen. Kombinera dem med dåligt slitna blå slim fit jeans med manschetter. Bär ett par svarta sandaler med öppen tå med remmar för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Brun oversized kavaj med blå jeans med raka ben och floppy hatt

Brun oversized kavaj med blå jeans med raka ben och floppy hatt
källa

Denna outfit är väldigt unik och konstnärlig och rolig att bära då och då. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en brun kavaj. Kombinera dem med blåa jeans med raka ben. Lägg till en solbränd floppy-hatt och ett par stövlar i kamelmocka för att se ännu mer stilfulla och attraktiva ut.

Här är idéerna för bruna kavajeroutfiter som kan få dig att se väldigt chic och unik ut på samma gång. Ge det ett försök och byt ut din svarta kavaj mot en brun då och då och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*